Υπάρχει μια γενικότερη αντίληψη ότι οι άντρες είναι πάντα ψύχραιμοι και λογικοί στα μικρά στραβά και οι γυναίκες διατηρούν την ψυχραιμία τους στις μεγάλες φουρτούνες. Πριν βιαστείς να καυχηθείς, σκέψου ποιο είναι το απολύτως λογικό και σκέψου πόσες φορές έχεις τρελαθεί γιατί είδες ένα μαμούνι στον αγκώνα σου ξέρω γω.

Τέλος πάντων, να μην ξεφεύγω. Όπως λοιπόν αντιδράς στην θέα μιας κατσαρίδας το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει και με πράγματα που υπάρχουν πάνω σου ή βλέπεις στο σπίτι σου και φρικάρεις. Και φρικάρεις γιατί νομίζεις ότι ο φίλος σου θα σου την πει ή ότι θα πέσεις στα μάτια του. Κάνεις λάθος. Δεν είμαστε τόσο ρηχοί και όπως προείπα δεν παθαίνουμε τραλαλά για τόσο ασήμαντα πράγματα.

1.«Θεέ μου δεν πρόλαβα να ξυριστώωωωω». Ηρέμησε. Βασικά όταν λες δεν πρόλαβες να ξυριστείς, για πόσο ύψος τρίχας μιλάμε; Εντάξει αστειεύομαι. Υποθέτω, είμαι σίγουρος δηλαδή ότι είναι κάτι τόσο ανεπαίσθητο που δεν θα πειράξει τον φίλο σου. Μη νομίζεις δηλαδή ότι θα ξενερώσει μαζί σου. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να μετατεθεί το σεξ για αύριο, αν έχει τόσο θέμα. Το ίδιο ισχύει και για τα νύχια σου. 

2. Το άρωμα σου. Μπορεί όταν σε μύρισε πρώτη φορά να σου έκανε κομπλιμέντο και στα πρώρα ραντεβού να έχωνε τη μύτη του στο λαιμό σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπουκώνεσαι διαρκώς. Άσε που μετά από λίγο διάστημα αυτό που θα αναζητά είναι το άρωμα που αναδύει το σώμα σου και συγκεκριμένα η κεφαλή σου.

3. Το ακατάστατο σπίτι σου. Αν το σπίτι σου δεν είναι όπως της γκόμενας του Ρος που ο καναπές είχε πάνω σαλάμια, πατατάκια και ένα ποντίκι, τότε είσαι οκ. Δεν πρόκειται να σε θεωρήσουμε τσαπατσούλα ή κάτι τέτοιο. Έχεις δει το δικό του σπίτι; Εκεί όντως υπάρχει σαλάμι στον καναπέ.

4. Οι φορές που πας στην τουαλέτα. Συγγνώμη από πού νομίζεις ότι έχουμε έρθει; Χθες δεν ήταν που ρεύτηκε μες στα μούτρα σου και το θεώρησες γλυκό; Γιατί κάθε φορά που πας τουαλέτα ανοίγεις τις βρύσες στο τέρμα; Πολύ περισσότερο γιατί δυσκολεύεσαι να πας φοβούμενη τις οσμές κτλ. Κι εμείς οι άντρες τα ίδια κάνουμε.

5. Εκείνα τα δύο κιλά που πήρες. Ναι, να είσαι σίγουρη ότι θα το καταλάβουμε και θα σε πούμε χοντρή. Εδώ δεν πήραμε χαμπάρι τα νέα σου παπούτσια που τα έφερες μες στα μούτρα μας, τα δύο κιλά θα καταλάβουμε;

6. Πώς τρως και τι τρως. Την πρώτη φορά δεν έδωσε σημασία, αλλά την δεύτερη και την τρίτη το παρατήρησε. Τρως λες και σου έχουν βάλει ένα πιστόλι στον κρόταφο. Οι άντρες θέλουν την κοπέλα τους να φέρεται κανονικά. Εσύ κόβεις κομμάτια την πατάτα για να τρως μικρές μπουκιές μη τυχόν και φανεί ο ουρανίσκος. Επίσης αν δεν βάλεις τζατζίκι στο σουβλάκι τότε θα σε χωρίσουμε. Όχι αν βάλεις.