Θες να το πεις αλλά δε θες, θες γιατί το νιώθεις, δε θες για να μην τον τρομάξεις. Μμμμ σκέφτηκες να το δείξεις χωρίς να το πεις; Θα πιάσει το μήνυμα και μη σου πω ότι θα ανταποδώσει κιόλας. Εξάλλου, οι πράξεις μετράνε πιο πολύ από τις λέξεις, γι' αυτό μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω:

1. Να του κρατάς το χέρι και να τον αγκαλιάζεις μια στο τόσο. Μην γίνεις και γραφική, κάθε βήμα και μια αγκαλιά. Μπορείς να το κάνεις όταν δε θα το περιμένει, όποτε σου βγει, στην άκυρη στιγμή, μπροστά από μια βιτρίνα, στο μπαρ, στο φαγητό, στο αυτοκίνητο (όχι όταν οδηγεί!).

2. Μικρές εκπλήξεις. Δε χρειάζεται να φέρεις το φεγγάρι στη γη (εξάλλου, δικιά του δουλειά είναι αυτή!) αλλά μπορείς να του αγοράσεις το αγαπημένο του γλυκό, εκείνο το μπλουζάκι που είδες να γλυκοκοιτάει, ακόμη και να φύγεις νωρίτερα από το μάθημα για να τον δεις.

3. Να του στέλνεις τραγούδια, με νόημα, αυτά που σε κάνουν να τον σκέφτεσαι μόλις τα ακούς. Ακόμη κι αν είναι Παντελίδης, κι αυτός μας κάνει στην ανάγκη.

4. Πέρνα χρόνο με την οικογένεια του, μην αποφεύγεις πια τις συγκεντρώσεις που σε καλεί, τα οικογενειακά τραπέζια και ό,τι περιέχει γονείς και σόι. Θα το εκτιμήσει. Αυτό κι αν είναι αγάπη δηλαδή!

5. Να ακους αυτά που έχει να σου πει και να προσπαθείς να βρεις λύση στα προβλήματα του σαν να ήταν δικά σου. Θα τον ανακουφίζει η συζήτηση μαζί σου και  -δεν μπορεί!- θα δει πόσο τον αγαπάς. Αν έχεις κρατηθεί δηλαδή και δεν το έχεις πει ήδη.

6. Να επαινείς την καλή του πλευρά, αυτά που εκτιμάς σ' αυτόν, τα στοιχεία που σε κάνουν να τον θαυμάζεις. Μην το παρακάνεις και καβαλήσει το καλάμι μόνο.

Ε μετά απ' όλα αυτά, πες του ότι τον αγαπάς κιόλας. Αν και θα το ξέρει ήδη!