Η κολλητή του αγοριού σου θα μπορούσε να είναι ένα πρόσωπο κλειδί για τη σχέση σου. Από τη στιγμή που θα σε συμπαθήσει, θα σε πλησιάσει, θα μιλάει με τα καλύτερα για σένα στο αγόρι σου, θα τον ηρεμεί στους τσακωμούς και θα τον ταρακουνάει όταν θα νιώθει ότι ίσως θέλει να μείνει μόνος. Από τη στιγμή που θα σε αντιπαθήσει ... καλά κρασιά! Θα είναι αυτή που θα παίρνει όλη την ώρα για να τον δει και θα σας διακόπτει από βόλτες και ωραίες στιγμές, θα είναι διαχυτική μαζί του (λες και δεν υπάρχεις), θα τον κατσιάζει μέσα στη μούρη σου, θα γίνει προκλητική και κουραστική. Το κατσαριδοκτόνο στην περίπτωση της δεν πιάνει, άφησε το στο ντουλάπι! Θα ήθελα πολύ να σου πω ''εξόντωσε τη'' αλλά δεν πρέπει, οπότε σου λέω τα εξής:

Πώς να το αντιμετωπίσεις; Αρχικά, προτείνω να του το συζητήσεις. Μην ξεκινήσεις επίθεση και μη χρησιμοποιήσεις βαριές κουβέντες που θα σε κάνουν να φαίνεσαι η υστερική της υπόθεσης. Μη δείχνεις ότι δε τη συμπαθείς, αλλά πες του πόσο άσχημα νιώθεις όταν τους βλέπεις να κάνουν σαν πιτσουνάκια. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις ότι πρόκειται για θέμα σεβασμού και όχι τόσο ζήλειας. Σε αποσυντονίζει που τον θυμάται όποτε είστε μαζί; Σ'ενοχλεί που του στέλνει όλη την ώρα; Σου τη δίνει που του αφιερώνει τραγούδια και στιχάκια κάθε μέρα στο προφίλ του; Ε πες τα, τι περιμένεις;

Το εύκολο είναι να πηγαίνει κόντρα η μία στην άλλη και να αρχίσετε τα βλέμματα μίσους, αυτό δεν είναι λύση όμως. Πλησίασε τη, κάνε την καρδιά σου πέτρα και πρότεινε της να βγαίνετε, μπορείς να της ζητήσεις να σου κάνει παρέα σε ψώνια, βρες ένα τρόπο τέλος πάντων να μη σε βλέπει σαν εχθρό.

Να είσαι φιλική μαζί της, αν σε μισήσει once μετά δε σώζεται. Θα ηρεμήσεις όταν θα πάψει να σε βλέπει σαν απειλή.

Πιστεύεις ότι ίσως δεν τον βλέπει τόσο φιλικά; Μην του το πεις μέχρι να σιγουρευτείς, αλλά πιο σημαντικό είναι πως την αντιμετωπίζει αυτός. Αν εκείνος είναι κύριος, τότε η κατάσταση είναι ακόμη ελεγχόμενη.

Μην την αποφεύγεις, μπορεί να της έχει κακοφανεί που "έχασε'' το φίλο της από την αποκλειστικότητα της αλλά κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα) θα το χωνέψει κι αυτή. 

Μην δυσανασχετείς κάθε φορά που τον παίρνει τηλέφωνο και του μιλάει κανένα τέταρτο ενώ ξέρει ότι είστε έξω, καλύτερα μην πεις λέξη (αν μπορείς να κρατηθείς δηλαδή).

Εκείνος τι κάνει γι' αυτό; Μην περιμένεις να το καταλάβει, ακόμη κι αν το καταλάβει μην περιμένεις να το παραδεχτεί. Αν τον βλέπεις πως έρχεται σε δύσκολη θέση είναι ένα καλό σημάδι γιατί λογικά είναι θέμα χρόνου να βάλει τα όρια του, αν το βλέπεις στην κοσμάρα του, τότε να ανησυχήσεις. Κι αν αρνηθεί όλα όσα λες τι γίνεται; Μπορείς να τον βάλεις στη θέση σου και να δοκιμάσεις έστω για μια εβδομάδα να έχεις ένα φίλο σου να σε καταδιώκει έτσι, θα του άρεσε;

Ένα πράγμα να θυμάσαι ... κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμη πιο κοντά!