Η συζήτηση έχει γίνει κι έχει ξαναγίνει σε όλες τις αντροπαρέες και γυναικοπαρέες τούτου του μοιραίου κόσμου. Ασφαλές συμπέρασμα δε βγάζει κανείς. Εμείς όμως, το πάμε σε άλλο επίπεδο με ορισμένα σημάδια που λίγοι θα περίμεναν ότι αποτελούν ...σημάδια!
 

1. Ώρα μηνυμάτων

Κι όμως, η ώρα που σου στέλνει μηνύματα, είτε στο κινητό είτε στο facebook, μπορεί να σου προσφέρει αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο σε βλέπει αυτός ή αυτή που σε ενδιαφέρει. Συνήθως, όταν κάποιος/α μας αρέσει, θέλουμε να μιλάμε μαζί του όσο το δυνατόν πιο νυχτερινές ώρες. Παρατηρώντας λοιπόν πως τα μηνύματά του/της σταματούν κατά τις 22.00 παρόλο που παραμένει online είναι ένα πρώτο καμπανάκι πως μάλλον οι βλέψεις σας διαφέρουν αρκετά.
 

2. Παρατσούκλι

Ένα ακόμη «ανησυχητικό» σημάδι στο οποίο λίγοι δίνουν σημασία είναι τα παρατσούκλια. Κακά τα ψέματα, όταν κάποιος/α σε ελκύει ερωτικά δεν αρχίζεις να τον αποκαλείς «Μινάρα», «Σακαφλιά», «Ψαροκασέλα», «Γκασμά» ή ότι άλλο σου κατέβει στο κεφάλι εκείνη τη στιγμή. Γενικότερα τα παρατσούκλια είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά σημάδια της φιλίας. Της ξεκάθαρης φιλίας.
 

3. Θέματα συζήτησης

Όσο κάφρος κι αν είσαι, όσο χαλαρή κι αν το παίζεις, όταν έχεις απέναντι το ...απωθημένο σου, θέλεις να του κάνεις την καλύτερη δυνατή εντύπωση. Στα θέματα συζήτησης περιέχονται πάντα οι επιτυχίες και τα δυνατά σου σημεία ενώ σε καμία περίπτωση δε συζητάς αηδιαστικά ζητήματα περί τουαλέτας, κοπράνων και ...φυσικών αερίων. Τέλος.
 

4. Κρυφές ματιές

Κάνε το τεστ. Εκεί που είστε μόνοι ή με παρέα για καφέ ή για ομαδικό διάβασμα, σήκωσε απότομα το βλέμμα σου και κοίταξέ τον/την στα μάτια. Αν τον/τη δεις να χαμηλώνει βιαστικά το πρόσωπό του/της ή να κάνει την παραμικρή κίνηση που υποδηλώνει πως σε κοιτούσε εκείνη τη στιγμή, βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Αν το επαναλάβεις 2-3 φορές αλλά τζίφος τότε μην απογοητεύεσαι. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
 

5. Η σχέση στα social media

Τα social media είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής κάθε νέου που σέβεται τον εαυτό του. Επομένως, αποτελούν σημαντική πηγή άντλησης συμπερασμάτων. Το υλικό το οποίο μοιράζεται μαζί σου το «πρόσωπο» είναι ο οδηγός μας. Αν αναλώνεται σε αστεία βιντεάκια κι άρθρα πολιτικού ή κοινωνικού φαινομένου τότε τα συμπτώματα μόνο αρνητικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Αντίθετα, τα τραγούδια (ειδικά όσα έχουν τίτλο με νόημα) μπορούν και πρέπει να αναπτερώσουν τις ελπίδες σου σε σημαντικό βαθμό.
 

6. Έξοδοι

Η αντίδραση του κάθε ανθρώπου σε αυτήν την περίπτωση είναι εντελώς αυθόρμητη αλλά σχεδόν πάντα περνά σημαντικό μήνυμα σε αυτόν/ήν που έχει απέναντί του. Όταν κανονίζεις να βγεις με κάποιον και φέρνεις μαζί σου τους φίλους σου, τότε έστω και υποσυνείδητα τον/τη βλέπεις φιλικά. Αντίθετα, όταν είσαι κι εσύ τσιμπημένος/η μαζί του τότε όχι μόνο δεν καλείς παρέα στις κοινές σας εξόδους αλλά φροντίζεις να κάνεις τα πάντα για να τον/την ξεμοναχιάσεις για περισσότερη ώρα.
 

7. Η ερωτική ζωή

Δίκοπο μαχαίρι. Αν κάποιος/α μιλά πολύ για την ερωτική και σεξουαλική του ζωή ή κάνει ερωτήσεις για τη δική σου, τότε ενδέχεται να θέλει να σου τραβήξει την προσοχή και να φέρει την κουβέντα σε αυτό το μήκος κύματος. Αν όμως είναι απόλυτα φυσιολογικός με τον συγκεκριμένο τομέα της καθημερινότητάς του και σου εμπιστεύεται πραγματικά προσωπικά ζητήματα χωρίς ίχνος ναρκισσισμού ή προσπάθειας εντυπωσιασμού τότε μάλλον του/της έχεις κάνει μεγάλη εντύπωση. Αλλά σε φιλικό επίπεδο...

Πηγή: neopolis.gr