Θετική η νέα εβδομάδα για όλους τους εκπρόσωπους των ζωδίων, εκτός του μεταβλητού σταυρού και ειδικότερα όσων έχουν γεννηθεί στις αρχικές μοίρες των Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων. Το πρώτο τέταρτο της σελήνης στις 6ο των Διδύμων στις 25/2 σε αρνητικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σηματοδοτήσει γεγονότα που θα επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπουν τις σχέσεις τους και θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι σε κάποια πρόσωπα. Οι δυναμικές όψεις του Άρη και της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 24/2 δημιουργούν σταθερότητα στις σχέσεις και τα οικονομικά αλλά και διάθεση για νέα ενθουσιώδη ξεκινήματα που θα γίνουν σε σωστή βάση και θα περιέχουν ασφάλεια. Το θετικό εξάγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό στις 27/2 θα ενισχύσει το συλλογικό πνεύμα, τις νέες ιδέες και σχέδια αλλά και την ανανέωση σε όλους τους τομείς.

Κριός - Μεγάλες προσδοκίες

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας δίνουν αυτή την περίοδο το έναυσμα για νέα σημαντικά ξεκινήματα στον χώρο της δουλειάς και των σχέσεων, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου. Θέματα σπουδών και επικοινωνίας ή νομικές υποθέσεις ευνοούνται περισσότερο καθώς αποδίδουν όσες προσπάθειες είχατε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν κυρίως στον τομέα της καριέρας και των συνεργασιών. Κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις θα πρέπει να προσεχθούν από μέρους σας όπως και η υγεία σας.

Ταύρος – Επαγγελματική σταθερότητα

Θέματα οικονομικά και εργασίας φαίνεται να αποδίδουν και για σας αυτό το διάστημα, όμως προσέξτε κάποιες αστάθειες και συμφωνίες μέχρι τις 26/2. Καλές προοπτικές θα υπάρχουν για νέες εκκινήσεις που προς το παρόν θα κρατηθούν μυστικές από μέρους σας ενώ πολλοί από σας πετυχαίνετε μια σημαντική συμφωνία στην δουλειά σας και στα οικονομικά σας μετά τις 27/2. Στόχοι και συλλογικές κινήσεις χρειάζονται μια σχετική προσοχή από μέρους σας. Προσέξτε φίλους ή πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε για κοινά οφέλη.

Δίδυμοι - Αλλαγές και αναθεωρήσεις

Κατ’ αρχήν έχετε ανθρώπους που θα στηρίξουν τους στόχους και τις επιδιώξεις σας αυτή την βδομάδα καθώς βρίσκετε τον τρόπο που θα πρέπει να τα διεκδικήσετε προκειμένου να κερδίσετε τις προσωπικές σας μάχες. Όσοι από σας είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου θα πρέπει να προσέξετε ή να αποφύγετε να εκτεθείτε σε καταστάσεις που είναι πιθανόν να αλλοιώσουν την φήμη σας και γενικότερα το αποτέλεσμα που επιδιώκετε στον χώρο της καριέρας ή των κοινωνικών σας σχέσεων μέχρι τις 24/2. Θέματα οικονομικά μπορεί να σας πιέσουν αυτό το διάστημα, συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχουν διφορούμενα αποτελέσματα για σας. Καλύτερες και πιο ξεκάθαρες προοπτικές μετά τις 27/2.

Καρκίνος - Προσοχή στον παρορμητισμό σας  

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό προοιωνίζουν γεγονότα στον χώρο της δουλειάς και της οικογένειας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου. Από την μια μπορεί να βοηθηθείτε στο να προστατέψτε τα κεκτημένα σας στο χώρο της δουλειάς και γενικότερα να έχετε μια αναγνώριση από τους γύρω σας όμως θα υπάρχουν καταστάσεις ή άτομα που μπορεί να εναντιωθούν σ’ αυτά που επιδιώκετε ή προσπαθείτε να κάνετε. Προσέξτε θέματα υγείας μέχρις τις 25/2, αλλά και διαρροές που ενδέχεται να βγάλουν στην επιφάνεια σχέδια και προθέσεις που κρύβετε από τους άλλους. Θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό σας ζήτημα μετά τις 27/2.

Λέων - Ευχάριστες προοπτικές

Πολλά φαίνεται αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίζουν για σας αλλά το κυριότερο είναι ότι θα έχετε να ασχοληθείτε με νέα σχέδια επαγγελματικά ή με νέες συνεργασίες και γνωριμίες. Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό ενισχύουν από αυτή την εβδομάδα την δημιουργικότητά σας και βοηθούν στην διεύρυνση των γνώσεων σας αλλά και στην ανάδειξη της δημοτικότητάς σας. Εύνοια από διαδικαστικά ζητήματα, ταξίδια και εκδόσεις κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου, ενώ κάποια άτομα φαίνεται να σας στηρίζουν στον τομέα των σχέσεων. Προσοχή στα οικονομικά σας που μέχρι το τέλος Μαρτίου θα εξακολουθήσουν να παρουσιάζουν μεταβλητότητα.

Παρθένος - Βελτίωση στα οικονομικά

Οι σχέσεις- διαπροσωπικές και ερωτικές- θα εξακολουθήσουν να παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα αυτή την περίοδο και μέχρι τις 25/2 κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Το πρώτο τέταρτο της σελήνης που θα σχηματιστεί στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα θα επηρεάσει τον άξονα οικογένειας- καριέρας γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχετε εξελίξεις και γεγονότα που θα αναστατώσουν την ζωή σας και θα προκαλέσουν μπερδέματα στις σχέσεις σας. Βελτίωση αναμένεται στα οικονομικά σας ενώ οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό ενδέχεται να διαφοροποιήσουν μέχρι το τέλος Μαρτίου το φάσμα των σχέσεων σας ή των συνεργασιών σας.  

Ζυγός - Οι σχέσεις σας σταθεροποιούνται

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό θα φέρουν ένα νέο αέρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ θα βοηθήσουν στην διεύρυνση των κοινωνικών σας επαφών στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Πολλοί από σας κάνετε επαφές που αποδίδουν και έχετε γενικότερα καλύτερα αποτελέσματα στις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες σας. Ένα νομικό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολήσει μέχρι τις 25/2 ενώ μέχρι τότε προσέχετε ταξίδια και μέσα μεταφοράς ή γενικότερα εργασιακά σχέδια και βλέψεις που έχετε γύρω από αυτά. Μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους ενδέχεται να εμφανιστεί στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Σκορπιός - Θετικά μηνύματα στα επαγγελματικά

Νέες συνθήκες επικρατούν αυτό το διάστημα στη δουλειά σας καθώς εμφανίζονται νέα πρόσωπα ή καινούρια σχέδια. Πολλοί από σας παίρνετε ευχάριστα μηνύματα για ένα οικονομικό ζήτημα ή σχέδιο που περιμένετε να δρομολογηθεί αυτή την περίοδο ενώ  το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Ουρανού μέχρι τις 27/2 φαίνεται να ευνοεί πάσης φύσεως ανανέωση στην κατοικία και στις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον. Στον ερωτικό τομέα αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να είναι μπερδεμένα ενώ κάποιες προσωπικές προσδοκίες που είχατε, ενδέχεται να πάρουν τελείως διαφορετική εξέλιξη από αυτή που περιμένατε.

Τοξότης - Ναι μεν αλλά!!

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον φιλικό σας Κριό τονώνουν το ηθικό σας και βοηθούν στη σταθεροποίηση σχέσεων, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου. Παράλληλα η ταύτιση του Ήλιου- Ποσειδώνα στους Ιχθείς μέχρι τις 26/2 φαίνεται να κρατάει ένα μέρος του προβλήματος ζωντανό και κυρίαρχο στη ζωή σας και στις σχέσεις σας. Λύσεις μπορεί να δοθούν στα μπερδέματα και τις παγίδες που είχαν δημιουργηθεί και σε πολλές περιπτώσεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο που για πολλούς από σας ήταν και παρέμενε ομιχλώδες και αόριστο σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Μέχρι τις 25/2 χρειάζεται προσοχή παντού κυρίως στο τι θα πετάξετε από τη ζωή σας και τι θα κρατήσετε!

Αιγόκερως - Ξεκινούν οι αλλαγές

Αλλαγές και ανατροπές περιμένουν κάποιους από εσάς, καθώς Άρης και Αφροδίτη παίρνουν αυτή την εβδομάδα μια πιο δύσκολη θέση για το ζώδιό σας και για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα επηρεάσουν τον άξονα οικογένειας- καριέρας. Οι εντάσεις μπορεί να κυριαρχήσουν από τώρα κυρίως για όσους από σας είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου, καθώς ανταγωνισμοί και εχθρότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στην ζωή σας είτε από σας προς τους άλλους είτε το αντίθετο. Θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα θα έχετε μετά τις 27/2, ενώ πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ευχάριστες προοπτικές στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος - Οι επαφές παίζουν τον πρώτο ρόλο

Νέες ευχάριστες προοπτικές στις σχέσεις και τις συμφωνίες σας προετοιμάζονται αυτή την εβδομάδα για εσάς καθώς οι νέες θέσεις του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό θα ευνοήσουν την κοινωνική σας ζωή, τις γνωριμίες και τις συναντήσεις σας. Πιθανές μετακινήσεις, ολοκλήρωση στόχων και σχεδίων, επαφές με άτομα από το παρελθόν και μια πιο διαλλακτική στάση από μέρους σας που φαίνεται να χρειάζεται αυτή την εποχή για να μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να σας προβληματίζουν μέχρι τις 25/2 ενώ προσέξτε και ένα θέμα ερωτικής σημασίας για σας όπως και σχέσεις με παιδιά ή φίλους. Θετικότερο κλίμα  και εμφάνιση νέων ευκαιριών μετά τις 27/2.

Ιχθείς - Διεύρυνση επαγγελματική δράσης

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να υπόσχεται νέα δεδομένα στο χώρο της δουλειάς σας αλλά και ευκαιρίες για ένα νέο οικονομικό ή επαγγελματικό εγχείρημα ή μια ανακούφιση μέσω απρόοπτων κερδών που θα έχετε. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του Φλεβάρη η σύνοδος του Ήλιου- Ποσειδώνα που θα γίνει στο ζώδιό σας μπορεί να εξασθενήσει τον οργανισμό σας ή να διαψεύσει τις ελπίδες σας σε προσωπικές  και επαγγελματικές υποθέσεις και γενικότερα όλα όσα περιμένατε να ευοδωθούν αυτό το διάστημα. Μετά τις 27/2 το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και οι συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα σε νέες μεθοδεύσεις που θα χαράξετε και αποφάσεις που θα ακολουθήσετε θα είναι πιο ώριμες για σας.                

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr