Eβδομάδα με συναρπαστικές πλανητικές κατευθύνσεις καθώς ένας νέος κύκλος γεγονότων ανοίγει με αφετηρία τον σχηματισμό της νέας σελήνης στις 29ο του Υδροχόου στις 18/2 που θα επηρεάσει τα ζώδια της σταθερής ομάδας του 3ου δεκαημέρου και ειδικότερα αυτών που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων τους. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο εκφράζει την ανάγκη της αδελφοσύνης μεταξύ των λαών της αλληλεγγύης και της προοδευτικής αλλαγής. Το θετικό εξάγωνο του Ερμή από τις 4ο του Υδροχόου με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 19/2 θα βοηθήσει στην επικράτηση της λογικής και στην εφαρμογή δίκαιων κανόνων και λύσεων κυρίως για τα ζώδια της αέρινης τριπλότητας{Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι} των πρώτων ημερών. Ο Ήλιος με την έλευσή του στους Ιχθύες θα εγκαινιάσει τα φετινά γενέθλια των εκπροσώπων αυτού του ζωδίου από τις 19/2 και θα συμβάλει στην αναγέννηση του ρομαντισμού και του ιδεαλισμού όπως και σε αξίες που είχαν παραμεριστεί τα τελευταία χρόνια. Τέλος ο Άρης στις 20/2 και η Αφροδίτη στις 21 θα έχουν ολοκληρώσει ταυτόχρονα την πορεία τους στους μυστικοπαθείς και παρασκηνιακούς Ιχθύες και θα κάνουν την επεισοδιακή είσοδο τους στο «ηρωικό» αλλά και ριψοκίνδυνο Κριό!       

Κριός - Νέα ξεκινήματα στη ζωή σας

Η εβδομάδα αυτή βοηθάει πάρα πολύ στην ανάδειξη των επικοινωνιακών σας ικανοτήτων και στην μαεστρία ή στην ευελιξία των κινήσεων σας. Πολλοί από σας θα πετύχετε σημαντικές συμφωνίες και επαφές που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας άνοδο αλλά και γενικότερα στην βελτίωση των πρακτικών σας προβλημάτων, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου. Η ταυτόχρονη σχεδόν εγκατάσταση του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα δώσουν το έναυσμα για ένα τολμηρό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα στα προσωπικά η στα οικονομικά σας ζητήματα.

Ταύρος - Αλλάξτε στρατηγική!

Η νέα σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου θα φέρει νέες ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς και του κοινωνικού σας status, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν πάνε καλά ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν και να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, ενώ τα οικονομικά σας φαίνεται να μπαίνουν σε μια σωστή και υγιή βάση. Η μετάβαση του Ήλιου στους Ιχθύες από τις 19/2 θα βοηθήσει στην αναθεώρηση των προσωπικών σας στόχων αλλά και στο ξεκαθάρισμα των διαπροσωπικών σας σχέσεων καθώς θυσίες και παροχές που έχετε προσφέρει στους άλλους ίσως να τεθούν σε αμφισβήτηση. 

Δίδυμοι - Η λογική σας βοηθάει

Το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Κρόνου που γίνεται μέσα στην εβδομάδα σας προστατεύει από διάφορες παγίδες και σας βοηθάει να πάρετε σωστές και δίκαιες αποφάσεις για τις σχέσεις και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε μακροχρόνιες διαφορές ή να συμβιβαστείτε σε νέα δεδομένα που προδιαγράφονται στο επόμενο διάστημα. Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στον Υδροχόο αλλά και η παρουσία του Ερμή εκεί θα βοηθήσει σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, σε θέματα σπουδών ή ταξιδιών αλλά και σε δραστηριότητες που συνδέονται με την επικοινωνία και τον νόμο. Νέες ευχάριστες εξελίξεις και στα προσωπικά σας.

Καρκίνος - Νέες αλλαγές

Αρκετοί από σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας αυτή την εβδομάδα και γενικότερα μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο θα επηρεάσει σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες, στόχους που είχατε πιστέψει και επιδιώξεις στα οικονομικά σας. Ο επαγγελματικός σας τομέας και γενικότερα οι εργασιακές σας συνθήκες φαίνεται να βελτιώνονται και να σταθεροποιούνται το διάστημα που ακολουθεί, ενώ οι νέες θέσεις του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό από τις 20 και 21/2 φαίνεται να προκαλούν αναστατώσεις στο οικείο σας περιβάλλον, διαμάχες και προβλήματα με τρίτους κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου.

Λέων - Καινούριος κύκλος αντιπαραθέσεων

Νέα σελήνη στον πολικό σας Υδροχόο στις 18/2 που θα σημάνει την ώρα για ανακατατάξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλά και σε θέματα εργασίας και συνεργασιών, ιδιαίτερα για σας που είστε γεννημένοι στις 17/8. Το καλό σε αυτό το διάστημα θα είναι ότι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε κάποιες συμφωνίες σας ειδικά μέχρι τότε και ότι πολλοί από το περιβάλλον σας θα συμπλεύσουν με τις απόψεις σας αρκεί να είναι τεκμηριωμένες. Ο οικονομικός τομέας θα εξακολουθήσει να σας προβληματίζει περισσότερο ειδικά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ενώ για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου αναμένεται να έχετε μια σημαντική επιτυχία μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, σε σχέση με εξωτερικό, επαφές, ταξίδια ή νομικά ζητήματα.

Παρθένος - Οι δοκιμασίες εν μέρει υποχωρούν!

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και για πολλούς από σας θα τελειώσει ένας δύσκολος κύκλος γεγονότων που είχε επηρεάσει σχέσεις και επαγγελματικά. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να ανοίξει μέχρι τις 18/2 νέες προϋποθέσεις στον χώρο εργασίας σας ενώ καλό θα είναι να ασχοληθείτε με την υγεία ή τη διατροφή σας. Το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Κρόνου θα φέρει αποκατάσταση των προηγούμενων προβλημάτων στον τομέα της κατοικίας ή των οικείων σας σχέσεων. Ευνοϊκές προδιαγραφές και στα οικονομικά σας μετά τις 21/2.

Ζυγός - Αναθερμαίνονται οι διαφορές

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 18/2 θα ευνοήσει στόχους και ερωτικές υποθέσεις για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 19/10 ενώ το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Κρόνου μπορεί να συμβάλει σε μια επαγγελματική ή προσωπική επιτυχία ή ακόμα και στην απόδοση προσωπικών προσπαθειών για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ο Άρης αρχικά και η Αφροδίτη μια μέρα αργότερα θα εγκατασταθούν για ενάμιση μήνα στον πολικό σας Κριό εγκαινιάζοντας μια περίοδο εντάσεων αλλά και ευχάριστων κάποιες φορές εκπλήξεων στα προσωπικά σας. Θα χρειαστεί από μέρους σας αρκετή προσπάθεια για να μην διαταραχθούν οι επιθυμητές ισορροπίες στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και στο να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Το καλό για σας στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ότι θα μπορέσετε να κρίνετε με πιο ξεκάθαρη ματιά τους απέναντι σας.

Σκορπιός - Αλλαγών συνέχεια…

Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει και πάλι σχέσεις με οικείο και επαγγελματικό περιβάλλον και πολλές αποφάσεις ή απόψεις που είχατε μέχρι πρότινος για τους άλλους ή για τα σχέδιά σας που θα τεθούν σε αμφισβήτηση. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους μετά τις 18/11 ενώ καλό θα είναι να προσέξετε υποθέσεις και εκκρεμότητες που είχατε παραμερίσει ή παραμελήσει. Στα οικονομικά σας μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις κυρίως για χρήματα που περιμένετε μέσω διαδικαστικών αποφάσεων ή συμφωνιών μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ενώ μέχρι τις αρχές Μαρτίου αναμένονται νέες ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς, όπως και νέες ευχάριστες γνωριμίες μέσω αυτού.

Τοξότης - Πετυχαίνετε πολλά!

Είστε οι ευνοημένοι αυτής της εβδομάδας και του συγκεκριμένου διαστήματος καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα αποχωρήσουν μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας από τους Ιχθύες και θα πάρουν μια θέση πιο ευνοϊκή απέναντι στο ζώδιό σας λόγω της εγκατάστασης τους στον φιλικό σας Κριό. Η νέα εβδομάδα περικλείει ευκαιρίες για θετική έκβαση των προσωπικών σας στόχων και για νέες ευχάριστες προοπτικές στα οικονομικά ή στη δουλειά σας. Πολλοί από σας θα πετύχετε μια σημαντική συμφωνία μέχρι τις 21/2 που μπορεί να έχει νομικό χαρακτήρα ή επαγγελματικό ενώ η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 18/2 ευνοεί πάσης φύσεως συναλλαγές και ταξίδια. Νέες ευχάριστες προοπτικές και στα ερωτικά σας.

Αιγόκερως - Εξελίξεις στα οικονομικά

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο θέτει σε νέες βάσεις τα οικονομικά σας αλλά και όλα αυτά που επιθυμείτε να διασφαλίσετε μέσα στην τρέχουσα περίοδο για σας, συνεργασίες, κεκτημένα ή κληρονομικά θέματα και έσοδα που είχαν καθυστερήσει. Οι προοπτικές για σας θα ήταν σε γενικές γραμμές θετικές αυτό το διάστημα αν δεν είχατε να αντιμετωπίσετε συγκρουσιακές καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας που φαίνεται θα γίνονται όλο και πιο έντονες μέχρι το τέλος Φλεβάρη. Γενικότερα να θυμάστε ότι ο Μάρτιος αλλά και ένα μεγάλο μέρος του Απριλίου, λόγω της σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγό, μπορεί να εγκυμονούν ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σας πορεία κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Γενάρη.

Υδροχόος - Νέες συνθήκες και ανατροπές

Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας στις 18/2 θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι την συγκεκριμένη ημερομηνία βάζοντας νέες επιταγές και προκλήσεις στη ζωή σας. Νέα σχέδια και νέοι στόχοι θα χρειαστεί να μελετηθούν και να σχεδιαστούν με κάθε λεπτομέρεια καθώς το καθετί που μπορεί να αποφασίσετε δείχνει να έχει ένα ανάλογο αντίκτυπο σε κάποιο τομέα της ζωής σας. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά έως πολύ σημαντικός καθώς οι παγίδες και τα προβλήματα δεν φαίνεται να έχουν υποχωρήσει ενώ θετικό αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειες σας θα πρέπει να περιμένετε όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Γενάρη. Η ταυτόχρονη εγκατάσταση του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό από το τέλος αυτής της εβδομάδας θα ευνοήσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την επικοινωνία σας.

Ιχθείς - Κάποιες δοκιμασίες παραμένουν

Καθώς οι πολύ δύσκολες όψεις για το ζώδιό σας έχουν σταδιακά υποχωρήσει ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που είχαν ανοίξει παραμένει ανοιχτό. Η μετάβαση του Ήλιου στο ζώδιό σας θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο γενεθλίων για σας ενώ η νέα σελήνη που θα προηγηθεί στον Υδροχόο θα βοηθήσει στην αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου σε προσωπικές σχέσεις ή δουλειά. Θετικές προδιαγραφές θα έχετε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην πορεία της επόμενης για τα οικονομικά σας. Σχέσεις με φίλους, παιδιά και ερωτικά θέματα θα χρειαστούν προσοχή εκ μέρους σας. 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr