Από τις 11/2 «ισιώνει» ο Ερμής -ο πλανήτης της επικοινωνίας- στην 1ο του Υδροχόου, φαινόμενο  που είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στις επαφές τις συνεννοήσεις και στα μέσα μεταφοράς, ειδικά για τα ζώδια της σταθερής ομάδας από τις 21/1 που είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σ’ αυτό το ζώδιο. Τώρα μπορούμε να εφαρμόσουμε αποφάσεις, σχέδια και προγράμματα που είχαν μείνει ανολοκλήρωτα εδώ και ένα εικοσαήμερο περίπου. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης για αυτόν τον μήνα ολοκληρώνεται στις 12/2 στις 23ο του Σκορπιού στο ζώδιο της πτώσης της, πολλά ξεκαθαρίσματα θα γίνουν μέχρι τότε με σκληρό και απότομο τρόπο που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις. Ο Άρης και η Αφροδίτη παραμένουν στους Ιχθείς επηρεάζοντας περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Σχέδια και στόχοι υλοποιούνται!

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τον Υδροχόο θα βοηθήσει στην εφαρμογή και το ξεκαθάρισμα των προσωπικών σας στόχων σε σχέδια που είχαν μείνει στη μέση αλλά και στην σταθεροποίηση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς επιμένουν να προκαλούν αιτίες για παρασκηνιακές ενέργειες η αποκαλύψεις που προκαλούν εκπλήξεις. Προσέξτε την υγεία σας.

 

Ταύρος

Καλύτερες προοπτικές με ανάλογη προσοχή

Η εβδομάδα αυτή θα είναι σημαντική για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου και κοντά στις 14/5, καθώς η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τον Υδροχόο θα ολοκληρώσει μια περίοδο αναθεώρησης που είχε ξεκινήσει από τα μέσα Γενάρη για ζητήματα οικογένειας, κατοικίας ή δουλειάς. Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις με νεαρότερα άτομα και συγγενικά πρόσωπα ή κάποιες αναστατώσεις σε επαγγελματικά σχέδια και διαδικαστικά ζητήματα. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στον πολικό σας Σκορπιό στις 12/2 φαίνεται να ολοκληρώνει τον κύκλο κάποιας συνεργασίας ή μιας σημαντικής σχέσης για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. 

 

Δίδυμοι

Οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς  θα εξακολουθήσουν και αυτή την εβδομάδα να προκαλούν αιτίες για διενέξεις με άτομα της οικογένειας ή του επαγγελματικού σας χώρου κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα χρειαστεί από μέρους σας να είστε ψύχραιμοι απέναντι σε όλους αυτούς που σας προκαλούν και αντιτίθενται στις απόψεις ή τις πράξεις σας για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτά που επιδιώκετε. Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με το εξωτερικό και ταξίδια μπορούν να πάρουν μια καλύτερη κατεύθυνση. Εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα μέχρι τις 12/2.

 

Καρκίνος

Πετυχαίνετε αυτά που επιδιώκετε

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας μια από τις καλύτερες της χρονιάς καθώς όλα κινούνται υπέρ σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό. Η εβδομάδα αυτή σας βοηθάει να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας σχέδια ή να πάρετε χρήματα που περιμένετε και επίσης να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια για διάφορες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην δουλειά σας ή σε διάφορες συμφωνίες σας κυρίως από τις 11/2 και μετά. Θετικά μηνύματα θα έχετε και στα προσωπικά σας ενώ ευνοούνται και τα επιχειρηματικά ξεκινήματα.

 

Λέων

Κινηθείτε διερευνητικά

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον πολικό σας Υδροχόο από τις 11/2 θα βοηθήσει στην αποκατάσταση ενός αστάθμητου κλίματος που είχε προηγηθεί εδώ και ένα μήνα περίπου στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου. Άμεσα θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη, εκκρεμότητες ή διαφορές που είχαν προηγηθεί με τους γύρω σας. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στον Σκορπιό στις 12/2 μάλλον προκαλεί σημαντικές ανακατατάξεις στον άξονα καριέρας- οικογένειας, προσέξτε επιπλοκές από διάφορες παγίδες των άλλων ή αποφάσεις για ριζικές αλλαγές.

 

Παρθένος

Αιφνιδιαστικές εξελίξεις στις σχέσεις σας

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς μπορεί αυτή την περίοδο να «τραυματίζουν» τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων  και των συνεργασιών σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αρκετοί από σας μπορεί να έχετε να λύσετε διαφορές και προβλήματα με τους γύρω σας αλλά και να επισπεύσετε αποφάσεις που είχατε μέχρι τώρα αναβάλει. Οπωσδήποτε αυτό το διάστημα αλλά και ένα μεγάλο μέρος του Μαρτίου σας ωθεί άμεσα σε αναθεωρήσεις και αλλαγές πάνω στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

 

Ζυγός

Εστιαστείτε στα επαγγελματικά σας

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τις 11/2 στον φιλικό σας Υδροχόο μπορεί να βοηθήσει στην πραγμάτωση στόχων και σχεδίων αλλά και στην βελτίωση των ερωτικών σας υποθέσεων. Άμεσα θα μπορέσετε να εφαρμόσετε με αρκετή ευκολία και επιτυχώς σχέδια που είχατε αναβάλει αλλά και επιδιώξεις που θέλατε. Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς σας ωθούν να ασχοληθείτε με τα πρακτικά σας θέματα αλλά και να λύσετε επαγγελματικά προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα. Σε πολλές περιπτώσεις ξεκαθαρίζει ένα ομιχλώδες τοπίο στην ζωή σας. Θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό σας ζήτημα.

 

Σκορπιός

Τέλος στην αστάθεια

Η εβδομάδα αυτή έρχεται να δώσει ένα τέλος σε διάφορες ταλαιπωρίες σας είτε αυτές έχουν προσωπικό είτε επαγγελματικό χαρακτήρα είτε οικογενειακές ανακατατάξεις. Η περίοδος που είχε προηγηθεί και που ουσιαστικά άνοιξε πολλά μέτωπα σε αυτούς τους τομείς πάει να κλείσει οριστικά και άμεσα θα έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε ασάφειες που χρονοτριβούσαν. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στο ζώδιο σας στις 12/2 φαίνεται να επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο καθώς φορτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με έντονες συναισθηματικές συνέπειες στην ψυχική σας κατάσταση.  

 

Τοξότης

Πίεση για σωστές αποφάσεις

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 11/2 έρχεται να βάλει ένα τέλος σε διάφορες ασάφειες που είχαν δημιουργηθεί στα σχέδια και στις απόψεις σας για κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα συνδέονται με διαπροσωπικές σχέσεις, ή πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα. Τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και σχέδια ή να δείτε πιο ξεκάθαρα αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μπερδεμένες καταστάσεις. Οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς εξακολουθούν να δημιουργούν προστριβές και προβλήματα στον άξονα οικογένειας- καριέρας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσέξτε την υγεία σας ή γενικότερα καταστάσεις παρασκηνιακές.

 

Αιγόκερως

Σταθεροποιούνται τα οικονομικά σας

Περίοδος που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση κάποιων οικονομικών δυσκολιών που είχατε αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα αλλά και στόχων που επιδιώκατε να πραγματοποιήσετε. Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να συμπορευτείτε με τις απόψεις των άλλων ή να συμμετέχετε σε ένα νέο πρόγραμμα που θα έχει ομαδικό χαρακτήρα ή κοινωνική βάση. Ταξίδια, επαφές και μετακινήσεις ευνοούνται όπως και η διεύρυνση των κοινωνικών σας επαφών.

 

Υδροχόος

Σχέσεις και επαγγελματικά στο στόχαστρο

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο σας θα βοηθήσει στην αποκατάσταση κάποιων ασαφειών στην δουλειά ή στις σχέσεις σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Γενάρη, αλλά και σε υποθέσεις που συνδέονται με ταξίδια και έγγραφα, συναντήσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στον Σκορπιό στις 12/2 φαίνεται να προκαλεί ζυμώσεις σε οικογενειακές και επαγγελματικές αποφάσεις και υποθέσεις σας, καλό θα είναι να καλύψετε τα νώτα σας απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένους. Προσαρμοστείτε σε νέες αλλαγές.

 

Ιχθείς

Εντάσεων συνέχεια!

Οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σας δημιουργούν την ανάγκη για διάφορες προσωπικές περιπέτειες ενώ φέρνουν επιπλοκές στα οικονομικά ή επαγγελματικά σας θέματα κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 11/2 φαίνεται να βοηθά στην σταθεροποίηση κάποιων αλλαγών στον χώρο της δουλειάς αλλά και στην πιθανότητα αποκατάστασης κάποιων ασαφειών σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Πιθανότητες για ταξίδια, συμφωνίες, και νέα σχέδια επαγγελματικά μέσα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας.    

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr