Το πείραγμα είναι ένα είδος φλερτ, από το νηπιαγωγείο μέχρι και σήμερα. Θα σου τραβήξει τα μαλλιά, θα σου ζωγραφίσει το χέρι, θα σου κρύψει την εργασία. Κάποια χρόνια μετά, θα μπει από το προφίλ σου και θα γράψει ένα ανόητο στάτους εκ μέρους σου (τύπου '' έχω ένα μαρούλι κολλημένο στο δόντι μου όλη τη μέρα''), θα σου κάνει πλάκα για το καινούριο σου κούρεμα, θα πετάει σπόντες και θα γίνεται ενοχλητικός. Και ναι, αυτό είναι φλερτ φίλη μου. Τι άλλο θα κάνει για να σε πολιορκήσει;

1. Γίνεται ανταγωνιστικός. Και μόνο με σένα. Στη σχολή, στη δουλειά, στις ικανότητες, στα ανέκδοτα που λέτε, όπου βρει χώρο για ανταγωνισμό και κόντρες. Μπορεί να γίνει τρομερά ενοχλητικός ή αγενής, μην τον παρεξηγείς, δεν το βλέπει έτσι.

2. Σε "κοροϊδεύει". Για το πόσο λίγο τρως, για το πόσο εύκολα κουράζεσαι, για τη φωνή σου, για το τσιριχτό γέλιο σου, για το κόλλημα σου με τον Ryan Gosling (ναι παίζει και να τον ζηλεύει λιγάκι, όσο πατάει ο Ryan).

3. Διαφωνεί με τα πάντα όλα. Πως γίνεται να το βρίσκουν αντίθετο όλα όσα λες; Από τις απόψεις σου για τη μουσική μέχρι φιλοσοφικές συζητήσεις του στυλ που είμαστε, που πάμε, τι είναι ο άνθρωπος.

4. Στη λέει για πράγματα που κάνεις. Ποιά είναι αυτά; Κοιτάζεσαι συνεχώς στον καθρέφτη, φτιάχνεις τα μαλλιά σου, χαζεύεις το κινητό σου, ρωτάς πολλές φορές κάτι που δεν κατάλαβες, κλαις με το παραμικρό. Ντάξει ρε φίλε, χαλάρωσε λίγο.

5. Σε φωνάζει με υποκοριστικά που σε ενοχλούν. Κάπως έτσι βγήκε το miss piggy για εκείνη την πάστα που έφαγες στο λεπτό, το Πάολα για την έφεση σου στο τραγούδι (ούτε καν όμως) και το δελφίνι για τότε που πήγες να κάνεις βουτιά αλλά κατέληξες να πνίγεσαι στα νερά του Αιγαίου. Έλα, αηδίες!

6. Σε γαργαλάει. Και όχι μόνο έχει το θράσος να το κάνει, αλλά σου υπενθυμίζει κιόλας ότι γαργαλιούνται όλες όσες ζηλεύουν. Ευκαιρία ψάχνει να σε πασπατέψει!

7. Σε "κατηγορεί" για πράγματα που δεν ισχύουν. Θα σε δει να μιλάς σε κάποιον άλλο, θα σε βγάλει τον πέφτουλα της παρέας. Θα σε ακούσει να μιλάς για άλλον, θα σε πρήξει ότι τον γουστάρεις. Γενικώς, δε θα αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ασχολίαστο.