Αρθρο σε περιοδικό «Δέκα τρόποι για να φτάσετε σε οργασμό». Ξέρεις πολύ καλά, πως κατά 90% θα το διαβάσεις αλλά σε οργασμό, με αυτές τις συμβουλές δε θα φτάσεις. 
Γι’αυτό λοιπόν, κόντρα σε τέτοιου είδους κείμενα, εμείς συγκεντρώσαμε συμβουλές για σεξ που έχουν επιστημονικά αποδειχθεί ότι λειτουργούν.
Αφού το λέει η επιστήμη, εμείς δε μπορούμε να το αμφισβητήσουμε…

 

1. Έχεις πονοκέφαλο; Τότε πρέπει να κάνεις σεξ, όχι να το αποφύγεις, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Μίνστερ.

 

2. Γϊνε μελαχρινή! Πιο σεξουαλικές από τις ξανθιές ή τις κοκκινομάλλες, σύμφωνα με έρευνες.

 

3. Σου αρέσει κάποιος;Κάνε γuμναστική μαζί του. Ανεβάζει την έλξη μεταξύ σας (και χάνεις και κανένα κιλό).

 

4. Διάλεξε προσεκτικά την κολόνια σας! Έρευνες έδειξαν πως οι γυναίκες απομακρύνονται σεξουαλικά από τους άνδρες που έχουν μυρωδιά σχετική με κάποιον συγγενή τους -για παράδειγμα τον μπαμπά τους.

 

 

 

5. Οι αξύριστοι άντρες είναι πιο σέξυ. (Δεν χρειάζεται να μας το πουν επιστήμονες, βέβαια :) )

6. Ο ήλιος, σύμφωνα με μελέτες, μας κάνει ιδιαίτερα.... σεξουαλικούς, καθώς ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, λόγω της βιταμίνης D.

7. Οι μελέτες δείχνουν πως οι γυναίκες που χαμογελούν είναι πιο αρεστές, ενώ οι άντρες που είναι πιο .... μουντρούχοι είναι πιο ελκυστικοί.

 

 

8. Επιστήμονες στην Ολλανδία ανακάλυψαν ότι το σεξ με κάλτσες σου δίνει περισσότερους οργασμούς.

 

9. Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά. Πρώτα το είπε βέβαια η Αρβανιτάκη, και μετά οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ. 

 

10. Φιληθείτε! Μειώνει το στρες και τη χοληστερίνη. 

 

11. Τον κυριούλη με το παιδάκι τον αφήσαμε για το τέλος! Όποιος έχει μωρό μαζί του και είναι τρυφερός μαζί του, ανεξαρτήτως ομορφιάς -εντάξει, δε λέμε να είναι και έτσι-, παίρνει τρεις φορές πιο πολλά νούμερα τηλεφώνου από γυναίκες, σε σχέση με το αν το αγνοούσε. Άβυσσος η επιστήμη!