Σου έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά. Ναι, έχει τύχει και στις καλύτερες οικογένειες. Για την ακρίβεια συμβαίνει περισσότερο σε αυτές αφού θέλουν να διατηρούν το υπερτέλειο προφίλ τους. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα είναι ευχαριστημένος με εσένα και τις επιδόσεις-αποδόσεις σου. Αυτός ο κάποιος μπορεί να είναι ο φίλος σου που δεν του δίνεις τη σημασία που θέλει. Μπορεί να είναι το αφεντικό σου που απαιτούσε περισσότερες λεπτομέρειες στο project που σου ανέθεσε να ολοκληρώσεις σε παράλογα μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι οι γονείς σου επειδή δεν περνάς αρκετά μαθήματα στη σχολή.Μπορεί ακόμα να είναι και η κολλητή σου που δεν της κάνεις πάντα όλα τα χατίρια.

 

Αν κάτσεις να σκεφτείς και να μετρήσεις τέτοιες περιπτώσεις θα χάσεις αρκετό χρόνο αφού είναι αμέτρητες. Όσον αφορά αυτό το θέμα, δηλαδή το ανικανοποίητο των άλλων απέναντι στο πρόσωπο σου υπάρχει ένα καλό και ένα κακό νέο. Το κακό νέο είναι ότι δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ζητήσει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς να δώσεις.

 

Το καλό νέο είναι ότι με την κατάλληλη αντιμετώπιση μπορείς να τα καταφέρεις όχι μόνο καλύτερα από αυτό που σου ζητούν αλλά και κάτι περισσότερο. Kάθε φορά που κάποιος είναι απογοητευμένος μαζί μου πέφτω (ναι και εγώ, που σου δίνω συμβουλές αυτή τη στιγμή) και εγώ στην παγίδα να απογοητευτώ με τον εαυτό μου. Ευτυχώς για εμένα η απογοήτευση δεν κρατάει πολύ. Μετά έρχεται το πείσμα. Ξέρω πως αυτό που έκανα ήταν το καλύτερο δυνατό που μπορούσα να δώσω. Δεν το βάζω κάτω όμως. Προσπαθώ γίνω καλύτερη.

 

Δεν  υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείς να κάνεις. Αρκεί να το θελήσεις και να το βάλεις στόχο. Το σημαντικό είναι ότι δεν προσπαθώ να γίνω καλύτερη για να ικανοποιήσω το άτομο που είναι απογοητευμένο μαζί μου. Όπως είπαμε πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ζητάει περισσότερα. Προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Για την δικιά μου ικανοποίηση. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω το γεγονός ότι κάποιος σου είπε ότι δεν είσαι καλός σε κάτι. Ξέρεις πολύ καλά τις δυνατότητες σου. Ξέρεις επίσης και τις αδυναμίες σου. Αντιμετώπισε τες και ξεπέρασε τον εαυτό σου. Και ξέρεις κάτι; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να θέτεις στόχους και να τους πραγματοποιείς. 

 

 

 Γίνε κι εσύ SISTER YOLO BLOGGER!

Εμάς εδώ στο yolo μας αρέσει να τα λέμε με τους φίλους μας. Να τα λέμε όλα. Και κάθε άνθρωπος /κορίτσι/αγόρι  έχει μία ενδιαφέρουσα ιστορία να πει: 

Οσο πιο προσωπικές, πιο αληθινές,  τόσο πιο καλές. 

Γράψε σε απασχολεί, ό,τι σε εμπνέει, μία ιστορία ή ένα πρόβλημα που θέλεις να μοιραστείς.

Γράψε για τον έρωτα, γράψε την δική σου φιλοσοφία για τη ζωή, γκρίνιαξε για όσα στη σπάνε. Δώσε ιδέες και tips στα κορίτσια - και γιατί όχι στα αγόρια της ηλικίας σου. Σχέσεις, μόδα, sex,σχολείο, Πανεπιστήμιο, δουλειά, υγεία, κρίση, ανεργία, το σώμα σου, τα σπυράκια σου, οι συνήθειες σου, οι ανασφάλειές σου. Oι σχέσεις με τους γονείς, τις φίλες, τo αγόρι, τα χρήματα, το σκύλο σου... 

Στείλε μας την δική σου ΥΟLOSOPHY about...  ΕVERYTHING
Γράψε χαλαρά, ελεύθερα, αυθόρμητα όπως είσαι, όπως σου έρχονται, όπως μιλάς. (Εντάξει το Μ@λ@κ@ς δεν περνάει χα χα χα, καθώς και προσβλητικά κείμενα ή porn stories)  

Θέλουμε τις απόψεις σου, τις εμπειρίες αλλά πάνω απ΄όλα την να ακούσουμε την δική σου φωνή  ( Μέχρι 400-450 λέξεις, ε; ) 

Στείλε μας, λοιπόν, τη δική σου ιστορία/ ρεπορτάζ, ιδέα  και δες τη να ανεβαίνει στο site y-olo.gr.

Eμείς το κάνουμε SHARE social media και ναι. To δικό σου  post κάνει τον γύρο του Ιnternet.

Welcome on board!

 

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ:

Mαζί με το όνομα, (ή το ψευδώνυμο σου)  και στείλε το κείμενό σου στο info@yolo.gr  με την ένδειξη…. Για  την ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ  YOLO SISTER  BLOGGER