Αν υπάρχει μια σωστή παρομοίωση για τις σχέσεις παντός είδους, αλλά ιδίως τις ερωτικής φύσεως, είναι ότι πρόκειται για μαραθώνιους. Στο 5ο χιλιόμετρο θα βρεθεί κάποιος πρώτος, αλλά δεν θα είναι στην ίδια θέση και στο 8ο. Πότε ο ένας προπορεύεται και ο άλλος κυνηγάει και πότε οι ρόλοι αντιστρέφονται. Άλλωστε γι΄αυτό και πολλά ζευγάρια κάνουν λόγο για διαφορετικές προτεραιότητες. Είναι όταν ο ένας βαρέθηκε να κυνηγάει τον άλλον.

Στην περίπτωσή σου βρίσκεσαι ακόμα στην αρχή. Στην πολύ αρχή. Στο σημείο που θέλεις να κολλήσει το βλέμμα του πάνω σου και να μην πάει δεξιά κι αριστερά. Για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, θες να τον κάνεις να ζηλέψει στον υπερθετικό βαθμό. Παράφορα. Και για αυτή την περίσταση σου έχω βιβλίο οδηγιών. Με 6 κινήσεις και τον έβγαλες νοκ-άουτ.

1.Το γραμματόσημο που έχουν πει ο Κωστόπουλος και η Μπάρμπα στο παρελθόν, πάντα πιάνει. Αδιαφόρησε για εκείνον. Κοινώς "φτύστον". Αυτό μόνο θα του βάλει στο μυαλό την ιδέα ότι έχεις επιλογές και ότι δεν έχεις χρόνο για τα παιχνιδάκια και τις τακτικές του.

2.Ανέβαζε φωτογραφίες στο Facebook με γοητευτικούς τύπους. Ανέβαζε φωτογραφίες γενικώς από τις βραδιές σου. «Περνάμε καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει στον κόσμο». Κάνε και κανά μούφα check in.

3.Βάλε την φίλη σου να σου στέλνει μηνύματα. Πρώτα βέβαια να γράψεις άλλο όνομα στον αριθμό της. Αυτό το κάνεις βέβαια αφού σε έχει πλησιάσει ή είστε μαζί έξω. Απαντάς στα μηνύματα και πολλές φορές κάνεις κιόλας ότι δεν πρόσεχες τι σου είπε. «Ναι, δίκιο έχεις…Βασικά συγγνώμη μπορείς να το επαναλάβεις, γιατί δεν πρόσεχα μωρέεεε…». Τον τάβλιασες.

4. Πες λάθος το όνομά του. Ακόμα καλύτερα. Γράψε λάθος το όνομα του. Σε μήνυμα. Και στείλε το. Στείλε και δεύτερο που θα λέει «Συγγνώμη δεν πήγαινε σε σένα». Θα γίνει ταύρος εν υαλοπωλείω.

5. Ο σέξι αστείος τύπος στην δουλειά. Κάθε άντρας θέλει να είναι ο μόνος που σε κάνει να γελάς. Αν εμφανιστεί άλλος τότε λειτουργούν όπως το λιοντάρι στην ζούγκλα. Ακονίζει νύχα για να προστατεύσει τις λέαινες του. Δεν είναι μόνο ο Τσάντλερ δηλαδή.

6. Φλέρταρε με άλλον μες στα μούτρα του. Επαίνεσε τα κάλλη κάποιου γύρω σας ή πήγαινε στο μπαρ που συχνάζει με έναν φίλο, τάχα μου για ραντεβού και γίνε διαχυτική και touchy.

Υ.Γ: Τα παραπάνω με διάφορες προσθαφαιρέσεις ισχύουν είτε δεν είστε ακόμα μαζί, είτε είστε καιρό μαζί και σε έχει παραμελήσει.

Υ.Γ.1: Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να λακίσει ή να αρχίζει να σε κακοχαρακτηρίζει δεξιά κι αριστερά. Διερεύνησε το έδαφος και μην τα κάνεις όλα μαζί. Με ρέγουλα.