Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και γίνεται ρουτίνα η σχέση σας; Βρίσκεις πιο ενδιαφέρον να παίζεις τέτρις παρά να παίζεις μαζί της; Έχεις αναρωτηθεί τι έφταιξε και ρουτίνιασε τόσο η καθημερινότητά σας που άλλοτε ήταν πιο ενδιαφέρουσα και από το αγαπημένο σου ποδοσφαιρικό ντέρπι; Μην πας ακόμα στον σεξολόγο φίλο σου να δεις τι φταίει! Ίσως και όλα να αλλάξουν με την μικρή βοήθεια μας! Ίσως και να καταφέρεις να ξαναφουντώσεις τον έρωτα σας! Πάρε χαρτί και στυλό και σημείωνε!

 Ρομαντικό Δείπνο!

Ντύσου κυριλέ, βάλε το αγαπημένο της άρωμα που την κάνει να μεθά και μόνο στην μυρωδιά σου, πάρε το έντονα γοητευτικό βλέμμα που ήταν το πρώτο που τη διέγειρε πάνω σου και πρότεινε της να βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο. Άλλωστε ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Και μόνο η κίνηση σου θα την εντυπωσιάσει και η ιδέα του κόκκινου κρασιού να ρέει άφθονο καθώς τα βλέμματα σας θα ενώνονται, σίγουρα θα την γοητεύσει!

Έκπληξη με ρεσό!

Φώναξε την στο σπίτι σου και εντυπωσίασε την με μια πολύ ρομαντική υποδοχή. Γέμισε το σπίτι με ρεσό κεράκια σχηματίζοντας τον δρόμο που θα πρέπει να προχωρήσει μέχρι την… κρεβατοκάμαρα! Διάβασε περισσότερα

Φωτογραφίες