Με την πανσέληνο στις 3/2 στις 14ο του Λέοντα ξεκινάει αυτό το επταήμερο, φαινόμενο που θα έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στον τομέα της παιδείας και των τυχερών παιχνιδιών. Tα ζώδια της σταθερής ομάδας του 2ου δεκαημέρου θα «ενοχληθούν» περισσότερο από τις δονήσεις του. Η θετική σχέση αυτής της πανσελήνου με τον Ουρανό από τις 13ο του Κριού και η ανοιχτή σύνοδος με τον Δία φέρνουν ένα αέρα ανανέωσης και αλλαγών, αισιοδοξίας και επέκτασης. Η αντίθεση του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Δία από τον Λέοντα στις 6/2 χρειάζεται αρκετή προσοχή σε λάθη και γκάφες που θα μπορούσαν να εκθέσουν κυρίως τους Λέοντες και τους Υδροχόους αλλά και σε μια τάση υπερβολής και φανατισμού για τις απόψεις και τις θέσεις μας. Το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο τέλος αυτής της eβδομάδας «ανεβάζει» το ηθικό των Ιχθύων του Καρκίνου και του Σκορπιού.

Κριός

Έρωτες και ιδανικά

Η eβδομάδα που ξεκινάει θεωρείται μάλλον τυχερή για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η πανσέληνος στον φιλικό σας Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σας οίκο ενεργοποιεί τις κατάλληλες συγκυρίες για να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην καριέρα και στην ερωτική σας ζωή. Θετικά μηνύματα και στα οικονομικά σας προς το τέλος αυτής της βδομάδας. Στήριξη από φίλους, εύνοια από δημιουργικές ασχολίες.

Ταύρος

Λάθη που βγαίνουν στο φως

Η πανσέληνος αυτή χρειάζεται αρκετή προσοχή, ιδιαίτερα σε καταστάσεις που συνδέονται με την καριέρα όπως και σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και φήμης. Θα έχετε διάθεση απολογισμού και αναθεώρησης στάσης ή επιλογών από μέρους σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις όποιες αναστατώσεις από τον χώρο της δουλειάς, των σχέσεων και διαφόρων εκκρεμοτήτων που έχετε αφήσει ανοιχτές. Προσέξτε έγγραφα, διαδικαστικές υποθέσεις και σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Θετικές εξελίξεις προς το τέλος αυτής της εβδομάδας μέσω στόχων και οικονομικών σχεδίων.

Δίδυμοι

Η κρίση τελειώνει

Οι δύσκολες επιρροές για σας κυρίως λόγω του Άρη και της Αφροδίτης που βρίσκονται στους Ιχθείς και δρουν ανασταλτικά σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά τελειώνουν για σας που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Κάποιες εξαπατήσεις ήταν αναγκαίο να βγουν στην επιφάνεια προκειμένου να δείτε πιο καθαρά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σας περιστοιχίζουν. Η εβδομάδα αυτή θα έχει θετικό χαρακτήρα για θέματα νομικών υποθέσεων ή επαφών και συναντήσεων που σχεδιάζετε όπως και για αλλαγές στις ιδέες και στη γραμμή που θέλετε να ακολουθήσετε. Προσέχετε κάποια πιθανά μπερδέματα με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Κατοχύρωση στα οικονομικά σας

Η πανσέληνος στον Λέοντα ευνοεί ιδιαίτερα την δουλειά και τα οικονομικά σας όπως και όλα αυτά που θέλετε να διασφαλίσετε και να κατοχυρώσετε αυτή την εποχή. Θετικές θα είναι και οι εξελίξεις για ταξίδια, συμφωνίες, εκπαίδευση και νομικά ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Προσέξτε έξοδα και διαμάχες γι’ αυτά προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Λέων

Εντάσεις και διαφορές

Η εβδομάδα ξεκινάει με την πανσέληνο στο ζώδιό σας ,φαινόμενο που μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και διαμάχες με τους ανθρώπους που συνδέεστε φιλικά ή συναισθηματικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον πολικό σας Υδροχόο προκαλεί κάποιες αστάθειες στα σχέδια και στις συμφωνίες σας αυτό το διάστημα ενώ η δύσκολη αντίθεση του Ήλιου- Δία σας οδηγεί στην δραματοποίηση των πάντων ή και σε εγωιστικές συμπεριφορές. Προσέξτε νομικές υποθέσεις.

Παρθένος

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας

Η προηγούμενη εβδομάδα έδωσε το στίγμα της στον τομέα των σχέσεων και σας βοήθησε έστω και μέσω κάποιων επώδυνων διαδικασιών να καταλάβετε κάποια σημαντικά σας λάθη όπως στο να είστε πιο ταπεινοί στους άλλους και σε ό,τι αφορά τις προσωπικές προσδοκίες σας. Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα όμως οι θετικές τους όψεις με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις αρχές και στο τέλος αυτού του επταημέρου θα βοηθήσουν στην βελτίωση της προσωπική σας ζωής αλλά και στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

Ζυγός

Αλλαγή στόχων

Η θετική για εσάς πανσέληνος στον Λέοντα θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και θα φέρει θετικές εκβάσεις στα προσωπικά σας σχέδια. Η εβδομάδα αυτή θα βοηθήσει στην τόνωση των οικονομικών και επαγγελματικών σας θεμάτων αλλά και σε υποθέσεις που συνδέονται με συλλογικές δραστηριότητες και σε επαφές με ανθρώπους που έχουν ισχύ. Ο χώρος της δουλειάς αυτή την εποχή θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός όπως και οι σχέσεις σας μέσα από αυτόν. Εντάσεις με φίλους και ερωτικό σύντροφο ή παιδιά μπορεί να έχετε προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή στα καλύτερά της

Μπερδεμένες καταστάσεις που είχατε αντιμετωπίσει την προηγούμενη εβδομάδα στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν φαίνεται να υποχωρούν και να βελτιώνονται προς το καλύτερο. Απεναντίας, η πανσέληνος στον Λέοντα ανοίγει νέα μέτωπα στον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εκκρεμότητες σε διάφορες αποφάσεις και σχέδια θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι τις 10/2.

Τοξότης

Νέες ευχάριστες περιπέτειες

Η πανσέληνος στο φιλικό σας Λέοντα ανοίγει ευκαιρίες για νέες εμπειρίες και σχέδια όπως και για θέματα που συνδέονται με εξωτερικό, γραπτά και συμφωνίες. Θετικές θα είναι για σας οι εξελίξεις από την αρχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας αρκεί να προσέξετε υποθέσεις που συνδέονται με σχέσεις και οικογένεια καθώς ακόμα κάποιες διαφορές ή προβλήματα δεν έχουν αποκατασταθεί. Προσέξτε προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες αποφάσεις σας ή γενικότερα τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και συναλλάσσεστε με κάποιους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Προσέξτε αλλαγές που έρχονται

Η πανσέληνος στον 8ο ηλιακό σας οίκο σηματοδοτεί αλλαγές που θα έχουν να κάνουν με σημαντικές πτυχές της ζωής σας και ειδικότερα με σχέσεις και οικονομικά. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να κλείστε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας ή να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τον εαυτό σας ή τα πρακτικά σας θέματα. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε μια οικονομική συμφωνία ή σε επαφές με άτομα από το παρελθόν, εύνοια από μετακινήσεις και ταξίδια ή νομικές υποθέσεις.

Υδροχόος

Σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας και σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις από τους άλλους και γενικότερα το άμεσο περιβάλλον σας. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών μπορεί να κλονιστούν κυρίως μέχρι τις 6/2 κυρίως αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αρνητικό θόρυβο γύρω από το όνομά σας και γενικότερα την αδιάλλακτη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία και ανοχή.

Ιχθείς

Θετικές προοπτικές στις σχέσεις

Οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Άρη θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα να επηρεάζουν το ζώδιό σας και τις ερωτικές ή προσωπικές σας υποθέσεις που το τελευταίο διάστημα σας είχαν απογοητεύσει. Τα θετικά εξάγωνα του Άρη στις 2/2 και της Αφροδίτης στις 7/2 θα βοηθήσουν στο να αποκατασταθεί αυτό το αρνητικό κλίμα και να ανανεωθούν προς το καλύτερο οι συνθήκες της ζωής σας. Η πανσέληνος στον Λέοντα από τις αρχές της εβδομάδας δημιουργεί κάποιες αναστατώσεις στον τομέα της δουλειάς ή της υγείας.

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr