Η απιστία έχει πολλά στάδια. Έχει το πριν, το κατά την διάρκεια και το μετά. Και ένας άντρας σε κάθε ένα από αυτά τα στάδια κάνει πράγματα με τα οποία προσπαθεί να καμουφλάρει τι έχει κάνει ή τι πάει να κάνει. Και δεν είναι μόνο για να καμουφλάρει. Πολλές φορές είναι και λεπτομέρειες που ο μονοκύτταρος εγκέφαλος μας δεν αντιλαμβάνεται, εν αντιθέσει με τον δικό σας πολυσχιδή που τα πιάνει στον αέρα. Και μας προδίδουν.

Είναι πράγματα που αν δεν έχεις στο μυαλό σου το ζιζάνιο δεν θα τους δώσεις καμία σημασία, αλλά τώρα που θα στα πω εγώ – παίρνοντας στον λαιμό μου όλα τα αδέρφια, αλλά τι να σε κάνω που σε έχω μία και μοναδική – θα έχεις το νου σου.

1.Δεν σου επιτρέπει να δεις το κινητό του ενώ το ζητάς επίμονα. Ναι, σίγουρα το κάνει και για λόγους ηθικής. Όμως κι εσύ δεν είχες δώσει δικαιώματα στο παρελθόν. Γι΄αυτό δίνεις έμφαση στο ύφος. Ο άντρας που θα υψώσει τον τόνο του κατευθείαν έχει ρίξει ή θα ρίξει κέρατο. Αν δεις να έχει μεν αυστηρό ύφος, αλλά μέτρια ντεσιμπέλ, τότε είσαι κατίνα.

2. Σου εμφανίζει τον φίλο του τον Λευτεράκη. Αν δεν έχεις δει την κλασσική ταινία του Αλέκου Σακελάριου δες την και θα καταλάβεις. Φίλος που δεν τον είχες ξανακούσει εμφανίζεται από το πουθενά για να μην έχεις το τηλέφωνό του να τον πάρεις αν ο δικός σου ξενυχτήσει.

3. Δουλειές που ξεπετάγονται τις μεγάλες ώρες. Τόσα χρόνια ζήτημα αν είχε πάει σε κάτι επαγγελματικό ώρες όπως 21:00 και 22:00 και μέσα σε ένα μήνα έχει πάει 10 φορές. Όχι κύριος για αμοιβάδα την περνάς;

4. Λουλούδια και γλυκά. Είναι all time classic και όμως κάθε φορά την πατάμε. Έχει να σου φέρει κανά δυο χρόνια κάτι από τα δύο και στο ξεκούδουνο σου φέρνει και τα δύο. Μίστερ, καρφώθηκες.

5. Κοσμητικά επίθετα. Το τι γλυκόλογο σου λέει δεν περιγράφεται. Αυτό σημαίνει ότι η κουτσουκέλα του ήταν καθαρά σωματική – εγώ του δίνω άφεση – ή ότι δεν του άρεσε καθόλου και συνειδητοποίησε ότι του προσφέρεις κάτι καλό.

6. Τα γυρνάει όλα στο σεξ. Όπου όλα βάλε καβγάδες. Επειδή εσύ έχεις μυριστεί ως γνήσιο λαγωνικό ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα του πετάς σπόντες και ακονίζεις το σπαθί σου. Εκείνος όμως αρχίζει τα φιλιά και καταλήγετε να κάνετε σεξ. Μήπως να το ξανασκεφτείς, άμα είναι να περνάς καλά σεξουαλικώς;