Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την διέλευσή της στον Υδροχόο και μπαίνει στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων από τις 28/1 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/2. Μέσα σ’ αυτή την περίοδο θα ζήσουμε αυταπάτες ερωτικές και οικονομικές. Όσοι ανήκουν στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας των πρώτων ημερών θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς το αρνητικό τετράγωνο της Αφροδίτης- Κρόνου στις 30/1 θα επηρεάσει αρκετά την προσωπική και επαγγελματική τους κατάσταση και θα τους γειώσει απότομα σε μια σκληρή πραγματικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο θα επαναλάβει στις 28/1 το θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό δίνοντας δυνατότητες ανανέωσης και ικανοποιητικών λύσεων σε προβλήματα της καθημερινότητας.

 

Κριός

Αναγέννηση στόχων

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να είναι αρκετά θετική για σας καθώς συζητάτε σχέδια που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ξαναβλέπετε ανθρώπους με τους οποίους είχατε αποστασιοποιηθεί ενώ κάποιοι στόχοι σας τείνουν να υλοποιηθούν μέχρι τις αρχές του νέου μήνα. Η μετάβαση της Αφροδίτης στους Ιχθείς μπορεί αρχικά να προκαλέσει ένα μικρό χάος στον χώρο της δουλειάς και κάποια προβλήματα με συνεργάτες. Προσέξτε τα οικονομικά σας.

 

Ταύρος

Ρευστότητα στα οικονομικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο φαίνεται να προκαλεί κάποια αστάθεια στα οικονομικά σας και σε θέματα επαγγελματικά κυρίως σε όσα σχετίζονται με συμφωνίες και συζητήσεις ή συναντήσεις που θέλετε να κάνετε και καθυστερούν. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας χώρο, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και σε προσωπικά σας σχέδια. Κάποιοι άνθρωποι αποδεικνύονται κατώτεροι των προσδοκιών σας.

 

Δίδυμοι

Τα μάτια σας δεκατέσσερα

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Ιχθείς από την Τετάρτη και για ένα περίπου μήνα φαίνεται να προκαλεί κάποια προβλήματα στον χώρο του σπιτιού και της καριέρας ή των κοινωνικών σας σχέσεων κυρίως μέχρι την επόμενη Κυριακή. Οι δύσκολες όψεις της με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα φαίνεται να δημιουργούν διφορούμενες καταστάσεις είτε σε οικονομικά είτε σε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια. Προσέξτε τι λέτε και πού, ενώ ενδέχεται να ακούσετε σχόλια και επικρίσεις από πρόσωπα που δεν θα περιμένετε ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου.

 

Καρκίνος

Ευνοϊκές προοπτικές

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθείς φαίνεται να δημιουργούν συνθήκες ευχάριστες για σας στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή αυτή την βδομάδα και γενικά αυτή την περίοδο. Μετακινήσεις, επαφές με άτομα που μένουν μακριά και ευχάριστες επαφές και συζητήσεις κάνετε αυτή την περίοδο. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Κρόνου που γίνεται την Τετάρτη φαίνεται να προκαλεί κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας και αυξημένες υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς. Αποφύγετε να λύσετε σημαντικά ζητήματα προς το τέλος της εβδομάδας.

 

Λέων

Προσοχή στα οικονομικά σας

Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς φαίνεται ότι θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση και θα αυξήσει έξοδα και υποχρεώσεις από εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω. Κατά τ’ άλλα η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον πολικό σας Υδροχόο μπορεί απλά να προκαλεί ρευστότητα στις σχέσεις και στα σχέδιά σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις με σύντροφο και παιδιά αλλά και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

 

Παρθένος

Απαιτείται ξεκαθάρισμα

Η εγκατάσταση για ένα μήνα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως πριν από αυτό και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί καθώς κάποιοι από το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας παραπλανήσουν. Ψέματα και δολοπλοκίες ενδέχεται να αποκαλυφθούν μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που θα σας παγιδεύσουν είτε σε προσωπικά λάθη είτε σε οικονομικές περιπέτειες.

 

Ζυγός

Ασχοληθείτε περισσότερο με τη δουλειά σας

Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς φαίνεται να προκαλεί περιπλοκές στο χώρο της δουλειάς σας και στις σχέσεις σας με άτομα που συνεργάζεστε κυρίως αυτή την εβδομάδα, επίσης καλό θα είναι να προσέξτε την υγεία σας και θέματα διατροφής. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο φαίνεται ότι συνεχίζει να προκαλεί κάποιες αστάθειες στις ερωτικές και προσωπικές σας σχέσεις μέχρι τις 10/2. Πολλά από αυτά που περιμένετε να γίνουν μπορεί να αναβληθούν άμεσα.

 

Σκορπιός

Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται προσοχή

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα είναι αρκετά ευνοϊκή για σας και τα ερωτικά σας ή κοινωνικά θέματα. Ειδικά μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις που ενδέχεται να σας αναστατώσουν ή να σας απογοητεύσουν. Προσέξτε τις επιλογές σας και γενικότερα τα άτομα που βάζετε αυτή την εποχή στην ζωή σας και ότι σας παρασύρει σε λάθος εντυπώσεις. Ρευστότητα θα υπάρχει στη δουλειά.

 

Τοξότης

Πολλά ξεκαθαρίζουν

Η περίοδος αυτή φαίνεται να προκαλεί πολλά μπερδέματα και πλάνες στην οικογενειακή και επαγγελματική σας κατάσταση αλλά και αναστάτωση στην ψυχολογία σας ή την υγεία σας. Πιο ευάλωτοι εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου και που αυτή η περίοδος μοιάζει να σας δοκιμάζει περισσότερο προσωπικά και επαγγελματικά. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Κρόνου που θα γίνει αυτή την εβδομάδα μπορεί να βάλει νέους περιορισμούς στην ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Θετικές προοπτικές

Αν και κάποια πρακτικά σχέδια που έχετε παραμένουν σε αναμονή, αυτή η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα να δείτε άτομα που σας ενδιαφέρουν και να ξεκινήσετε συζητήσεις και επαφές που θα έχουν ευχάριστο αποτέλεσμα σε υποθέσεις που είναι σημαντικές για σας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής καλό θα είναι να προσέξτε συμφωνίες, μετακινήσεις και κυρίως εργασιακές υποθέσεις και σχέδια που κάνετε. Αστάθεια σε οικονομικά ζητήματα.

 

Υδροχόος

Επαφές και συμφωνίες αναβάλλονται

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας εξακολουθεί να προκαλεί αρκετή αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά και γενικότερα σε σχέδια και στόχους που θέλετε να προσχωρήσετε άμεσα. Η εβδομάδα αυτή φέρνει κάποια ευχάριστα μηνύματα για σας όμως τίποτε δεν θα είναι ακόμα σταθερό και ξεκάθαρο. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τα οικονομικά σας.

 

Ιχθείς

Οι δυσκολίες συνεχίζονται

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από την Τετάρτη και για ένα μήνα θα είναι ο παράγοντας που θα βοηθήσει στην ανανέωση της προσωπικής σας ζωής και των σχέσεών σας. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας φαίνεται να περιπλέκουν περισσότερο την κατάσταση και να δημιουργούν ένα κλίμα χάους στην καθημερινότητα και στις σχέσεις σας, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος του Φλεβάρη. Προσέξτε δερματικά προβλήματα.  

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr