Μου έχει τύχει να βρίσκομαι σε μεγάλες παρέες και να υπάρχουν και μερικά ζευγάρια. Ζευγάρια που είναι μαζί τόσο όσο. Δεν είναι δηλαδή ούτε στην αρχή της σχέσης, ούτε όμως έχουν διανύσει χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι στις εξόδους είναι και τα δύο μέλη ωσεί παρόντες. Μιλάνε ως επί το πλείστον μεταξύ τους, δεν καταλαβαίνει κανείς την διαφορά μεταξύ της παρουσίας και της απουσίας τους και δεν διαφαίνεται κανένας λόγος που αποφάσισαν να έρθουν. Αυτό όταν ΚΑΙ τα δύο μέλη έχουν κοινή παρέα είναι πρόβλημα άλυτο. Αν όμως όχι είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.Γιατί μπορεί μεταξύ τους να νιώθουν καλά αλλά για την παρέα είναι σαν παρείσακτοι. Κι αυτό αργά η γρήγορα δεν θα βγει σε καλό.

Αν στην παραπάνω περιγραφή βρίσκεις τον εαυτό σου με τον φίλο σου τότε ήρθε η ώρα να δράσεις. Εκείνος ίσως διστάζει γι΄αυτό βγάλε τον από την δύσκολη θέση και δείξε του ότι όλα θα είναι οκ. Δώσε του χώρο για τους φίλους του και πάρε χώρο για τις δικές σου. 

1.Η σχέση θα έχει άδοξο φινάλε. Αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας σε ένα μέρος ως κομμάτι μιας παρέας, όταν αυτό το αντιληφθείτε θα είναι καταστροφικό συναισθηματικά και ίσως να μην υπάρχει γυρισμός. Και αυτό θα επιφέρει προβλήματα στη σχέση αφού θα μιλάτε μόνο μεταξύ σας και δεν θα έχετε πολλά να συζητήσετε. Σύντομα η σχέση θα λάβει τέλος ή ακόμα χειρότερα θα μένετε σε αυτή επειδή αν χωρίσετε δεν θα έχετε κανένα ψυχολογικό στήριγμα.

2. Τι θα κάνετε σε ένα μεγάλο τσακωμό χωρίς φίλους; Αν υποθέσουμε αυτό το απευκταίο, αλλά ρεαλιστικό σενάριο, τότε θα καταλάβεις ότι με την εμμονή σου να βγαίνετε διαρκώς μαζί του στέρησες κάτι πολύ σημαντικό. Κι από σένα επίσης.

3. Έχει ανάγκη να διατηρήσει το παιδί μέσα του. Οι άντρες δεν χάνουν ποτέ το παιδί που υπάρχει μέσα τους. Μεταξύ τους έχουν την ανάγκη να παλιμπαιδίζουν και το κάνουν χωρίς φόβο να τους επικρίνει κάποιος. Με σένα θα προσπαθεί να είναι πάντα ο ώριμος τύπος. Και κάθε που θα γίνεται πάλι παιδί θα τον κοιτάς περίεργα. 

4. Δεν θες να σου φορτώνεται στα girly nights. Αν τον έχεις μετατρέψει σε βδέλα του κορμιού σου, τότε να ξέρεις ότι όταν θα καλείς τις φίλες σου σπίτι ή θα βγαίνετε μαζί θα είναι πάντα εκεί να σας χαλάει τις συζητήσεις και οι φίλες σου θα είναι μαγκωμένες. Ένας Θοδωρής από το Σ' Αγαπώ Μ' Αγαπάς. Αν το έχεις δει καταλαβαίνεις τι λέω. Ε αυτό το ζευγάρι δεν είναι για λύπηση;

5. Οι στιγμές που είστε χώρια είναι που σας δείχνουν τι σημαίνετε ο ένας για τον άλλον. Αν θέλεις να αντιληφθεί πόσο σημαντική του είσαι δώσε του ένα τριήμερο να περνάει με την παρέα του.