Για κάποιο λόγο εμείς τα αρσενικά ζούμε με το βαρίδι του να είμαστε πιο έμπειροι σεξουαλικά.  Και στις συζητήσεις μας με τους φίλους μας συνηθίζουμε να αναφερόμαστε για τα επιτεύγματα μας. Ακόμα κι αν δεν είναι αληθινά ούτε κατ΄ελάχιστο. Όμως μπροστά στον φόβο να νιώσουμε πως "τα τιμάμε τα παντελόνια μας" αραδιάζαμε Τατσοπουλικές ατάκες. Και οι φίλοι μας δεν μπορούσαν να ελέγξουν την αξιοπιστία των λόγων μας.

Όμως εσείς οι κοπέλες μπορείτε να αντιληφθείτε πότε ο παρτενέρ σας είναι έμπειρος και πότε όχι. Κι αν για την πρώτη περίπτωση το έργο σας περιορίζεται σε απλές κινήσεις και επαφίεστε στα χέρια του, έχετε ιδέα τι θα κάνατε αν ήσασταν η πρώτη φορά για κάποιον ή έστω μόλις η δεύτερη; Σας έχει τύχει; Έχετε σκεφτεί την αντίδρασή σας; Επειδή είναι μια άβολη περίσταση υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε και στο άκουσμα, αλλά και στην διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

1.Μην γελάσεις. Προσπάθησε να μην του δείξεις κάποιο σημάδι κοροιδίας γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις να φύγει και να κλειστεί στο καβούκι του. Θες να τον καταστρέψεις; Αν θες κάπως να το σχολιάσεις στείλε μήνυμα σε μια φίλη που ξέρεις ότι κρατάει μυστικά.

2. Μην γίνεις ξαφνικά ψυχρή. Θα το καταλάβει και θα έχεις την ίδια κατάληξη με αυτή στο #1. Αν πάλι σου βγει εντελώς αυθόρμητα τότε σε καμία περίπτωση μην προχωρήσετε επί του κρεβατικού γιατί θα σχηματίσει μέτρια εντύπωση για το σεξ.

3. Δείξε μεγάλη τρυφερότητα. Όσο κι αν εμείς τα αγόρια το φανταζόμαστε πολύ πριν το κάνουμε κι όσο κι αν θέλουμε να το παίζουμε μάτσο και άγριοι, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε η πρώτη μας φορά να είναι έρωτας κι όχι σεξ. 

4.Δώσε περισσότερα απ΄όσα θα πάρεις. Επειδή το πιο πιθανό είναι λόγω απειρίας, ίσως και μιας άγνοιας να μην το έχει ιδιαίτερα με κάποια πράγματα και να είναι ατσούμπαλος, δούλεψε εσύ περισσότερο μαζί του.

5. Μην τον στραβοικοιτάξεις. Είναι αρκετά πιθανό να καθυστερήσει αρκετά να τελειώσει και να κουραστείς. Μην του ρίξεις αυτό το περιφρονητικό βλέμμα που έχετε εσείς οι γυναίκες που λέει "τέλειωνε ρε παλικάρι μου, έχω κι ένα μανικιούρ να κάνω".

6. Όχι ποικιλίες. Εδώ με το ζόρι θα μπορέσει να διαχειριστεί τις 3-4 βασικές στάσεις, εσύ θα πας να κάνεις και ακροβατικά; Άστα αυτά για κάποια επόμενη φορά. Στην απειρία του πρέπει να τον κάνεις να νιώσει ότι το έχει. Έχε στο μυαλό σου ότι θα διαπλάσεις τον χαρακτήρα του στο σεξ. Μπορείς να προσφέρεις ένα δώρο στις γυναίκες και να του μάθεις πράγματα που ένας έμπειρος θα σου έλεγε "σιγά που θα κάτσω να σε ακούσω, εγώ τα ξέρω".