Πολύ σημαντικά πλανητικά γεγονότα έχουμε αυτή την εβδομάδα, καθώς την Δευτέρα γίνεται η δύσκολη σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα στις 6ο των Ιχθύων -όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί δημιουργεί αυταπάτες και εξιδανικεύσεις, φοβίες, εξαπατήσεις αναστολή δράσης και εξασθένηση σωματική. Πιο ευάλωτοι αυτό το διάστημα θα είναι οι γεννημένοι στις 24 με 26/2, 28 με 30/5, 29 με 30/8, 29 με 30/11 που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο σχέσεις, θέματα υγείας και περίπλοκες καταστάσεις στο περιβάλλον τους. Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στις 0ο του Υδροχόου θα δημιουργήσει νέες συνθήκες και προοπτικές για τα ζώδια της σταθερής ομάδας του 1ου δεκαημέρου ενώ στις 21/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 17ο του Υδροχόου, δημιουργώντας μπερδέματα και καθυστερήσεις μέχρι τις 11/2.

Κριός - Χρειάζεται ρεαλισμός!

Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο του Άρη- Ποσειδώνα στον 12ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε ουτοπίες στο χώρο της δουλειάς αλλά και στους στόχους σας. Ο ιδεαλισμός σας θα είναι πιο αυξημένος αυτή την εποχή όμως βάλτε φρένο στις επιθυμίες σας και γενικότερα στα πιστεύω σας καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε ακραίες εκδηλώσεις. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνική σας ζωή αλλά και στην δημιουργία νέων προοπτικών σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις.

Ταύρος - Καθυστερήσεις και εμπόδια

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο η  Η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος Απρίλη και θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στη δουλειά και την οικογένεια μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά και στα θέματα κατοικίας και ακίνητης περιουσίας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/1 μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στην διευθέτηση οικονομικών και επαγγελματικών συμφωνιών μέχρι τις 11/2. Προσέξτε γενικότερα οικονομικά θέματα αυτό το διάστημα έξοδα που μπορεί να βγουν και κάποιες εκκρεμότητες.

Δίδυμοι - Μπερδέματα και αναστατώσεις

Η σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα γίνεται στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε άτομα του οικείου σας χώρου, καταστάσεις μπερδεμένες στο χώρο της δουλειάς ή διάφορες ζημιές στην κατοικία σας, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις και αναδιπλώσεις σε διάφορες επιλογές που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Προσέξτε διαδικαστικές υποθέσεις και ταξίδια ή μετακινήσεις. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε φάση πανικού.

Καρκίνος - Πρώτο μέλημα τα οικονομικά

Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στις 0ο του Υδροχόου θα ανοίξει ένα νέο κύκλο γεγονότων που θα αφορά περισσότερο χρήματα ή έσοδα που περιμένετε από τρίτους, αλλά και σημαντικές αλλαγές στη δουλειά και στις σχέσεις που μπορεί να έχουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 21/1 μέχρι τις 11/2 μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις από έσοδα που περιμένετε ή γενικότερα κάποιες ανακατατάξεις στα οικονομικά σας. Εύνοια από δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό, σπουδές και μετακινήσεις ή διεύρυνση γνώσεων πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Ρομαντικές συναντήσεις και γνωριμίες.

Λέων - Σχέσεις και συνεργασίες αναθεωρούνται

Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιό σας στις 20/1 θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου ανοίγοντας ένα νέο κύκλο γεγονότων πάνω σε συνεργασίες και σχέσεις που έχετε ή που επιθυμείτε και επιδιώκετε να κάνετε. Η σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που κάνετε αυτό το διάστημα, όπως και σε επιλογές που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στα οικονομικά σας αργότερα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/1 θα δημιουργήσει ένα κλίμα ρευστότητας στις σχέσεις και τις συνεργασίες ενώ καλό θα είναι να προσέξετε διαδικαστικές υποθέσεις και συμφωνίες που θέλετε να κατοχυρώσετε άμεσα.

Παρθένος - Άγχος και διλήμματα

Η δύσκολη σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα θα παίξει για την τρέχουσα βδομάδα καίριο ρόλο στην ερωτική σας ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου. Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με τον σύντροφό σας, αοριστίες και ίντριγκες από άτομα του οικείου σας χώρου, υπερβολές και εξαπατήσεις. Χρειάζεται αρκετή προσοχή από μέρους σας καθώς λάθη που μπορεί να γίνουν τώρα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την λογική και τον ρεαλισμό σας για να αποφύγετε κινήσεις ή αποφάσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο για σας.

Ζυγός - Σχέδια σε αναμονή

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ήρεμη για εσάς, αρκεί να προσέξετε θέματα εργασιακά ή ζητήματα και εκκρεμότητες που έχουν πρακτικό χαρακτήρα όπως και κάποιες επιπλοκές στην υγεία σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον φιλικό σας Υδροχόο φαίνεται ότι για ένα διάστημα θα επηρεάσει και θα αναστείλει σχέδια και στόχους που έχετε βάλει για το άμεσο μέλλον, συναντήσεις και επαφές που επιδιώκετε σε κοινωνικό ή προσωπικό επίπεδο και κάποια σχετική ρευστότητα στα ερωτικά σας. Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στον Υδροχόο θα είναι πολύ θετική για όσους από σας είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς προετοιμάζονται νέες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός - Αναστατώσεις στην οικογένεια

Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20/1 θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτώβρη και θα βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που είχαν διαδραματιστεί στο τέλος Οκτώβρη. Προσέξτε σχέσεις με οικείο περιβάλλον συνεργασίες στην δουλειά ή στη σχέση με το σύντροφό σας. Η σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα θα έχει ενθαρρυντικό χαρακτήρα για τα ερωτικά σας καθώς κάποιο γεγονός που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ενθαρρυντικό χαρακτήρα για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Εύνοια από παιδιά και δημιουργικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικές ασχολίες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 21/1 μέχρι τις 11/2 φαίνεται να προκαλεί επιπλοκές με άτομα της οικογένειας και να διαφοροποιεί τις συνθήκες μέσα στην δουλειά και στην κατοικία.

Τοξότης - Περιορίστε την αφέλειά σας

Η δύσκολη σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα φαίνεται να προκαλεί αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις με την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας αυτό το διάστημα κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου. Επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις που σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ το άγχος και η διάθεση σας να υπερβάλλετε μπορεί να γίνει η αιτία για λάθη και σύγχυση επηρεάζοντας σημαντικά την πορεία σας. Προσέξτε θέματα υγείας και γενικότερα υποθέσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και μέριμνα. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται υπό επανεξέταση ενώ θα υπάρχουν επαφές με άτομα από το παρελθόν. Προσέξτε συμφωνίες, μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, λάθη και απερισκεψίες που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν

Αιγόκερως - Νέα ξεκινήματα στη δουλειά και στα οικονομικά

Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20/1 στον Υδροχόο φαίνεται να φέρνει ένα αέρα ανανέωσης σε ό,τι αφορά την δουλειά και τα έσοδα σας από διάφορες δραστηριότητες που έχετε αυτό το διάστημα. Πολύ πιθανόν να πάρετε χρήματα που περιμένετε από το πουθενά ή από διάφορες συμφωνίες που θα επιδιώξετε, ενώ η συμμετοχή σας σε καλλιτεχνικές ασχολίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα για σας. Η ερωτική σας ζωή επίσης φαίνεται να ενισχύεται αυτό το διάστημα και γνωριμίες που μπορεί να γίνουν αυτή την εποχή σε ταξίδια ή μέσω φίλων και γνωστών θα έχουν ευνοϊκή  εξέλιξη για τα προσωπικά σας.

Υδροχόος - Νέες προοπτικές στις σχέσεις και στη δουλειά

Η νέα σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σας στις 20/1 θα ανοίξει ένα νέο κύκλο γεγονότων που θα επηρεάσουν εσάς που είστε γεννημένοι από τις 20 μέχρι τις 23/1, φέροντας ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και διαφοροποιήσεις σε στόχους και συνεργασίες που έχετε. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι αυτή την εβδομάδα ή να σχεδιάσετε κάτι που θα έχει συλλογικό χαρακτήρα ενώ συμφωνίες και επαφές χρειάζονται προσοχή από τις 21/1 και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας. Προσέχετε τα κεκτημένα σας ήη γενικότερα αποφάσεις και κινήσεις που συνδέονται με οικονομικά ζητήματα.

Ιχθείς - Αισιόδοξες προοπτικές

Ελπίδες και όνειρα φέρνει η σύνοδος του Άρη- Ποσειδώνα που σχηματίζεται στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα και θα έχει ένα διφορούμενο χαρακτήρα για σας και τα θέματα που σας απασχολούν. Πρώτο μέλημα σας θα είναι να είστε πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά και στην προστασία των κεκτημένων σας, ενώ η τάση για ονειροπόληση μπορεί να έχει κάποια θετική διέξοδο σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές ασχολίες. Γνωριμίες που κάνετε αυτή την εποχή χρειάζονται προσοχή, υποσχέσεις που μπορεί να σας παρασύρουν σε ουτοπίες και πλάνες που δεν θα έχουν αντίκρισμα στην πραγματικότητα. Τέλος δώστε προσοχή στην υγεία σας και γενικότερα μην παρασύρεστε από την πρώτη εντύπωση.            

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr