Θα σου συμβεί κι αυτό, δεν μπορεί! Εκεί που θα έχεις αγόρι και όλες σου οι φίλες θα είναι ελεύθερες κι ωραίες, κάπου εκεί θα αλλάξετε ρόλους και θα γίνεις κι εσύ η μόνη ελεύθερη ανάμεσα τους ενώ αυτές θα συνοδεύονται. Όλες όμως. Μα όλες. Τότε θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις λίγο άσχημα, θα σου λείπει το να έχεις αγόρι, δε θα συμμετέχεις στα σχέδια τους για ομαδικές ζευγαρίστικες εκδρομές και θα είσαι στα περισσότερα στην απέξω. 

1. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι! Δεν κάνεις και κανένα έγκλημα πια. Αν το αντιμετωπίζεις σαν ελάττωμα, τότε αυτό θα βγαίνει προς τα έξω. Μπορείς να γίνεις η ψυχή της παρέας γιατί δε θα έχεις κανένα δίπλα σου να παρεξηγήσει ούτε τα αστεία ούτε τις ιστορίες που έχεις να διηγηθείς. Ίσα ίσα, θα δεις ότι οι φίλοι σου θα σε υπολογίζουν, χωρίς καν να έχουν στο μυαλό τους ότι είσαι μόνη σου και ότι άρα δε θα κολλάς. 

2. Φέρε κι εσύ κάποιον μαζί σου. Κάποια άλλη φίλη σου, μια ξαδέρφη, γειτόνισσα, τον κολλητό σου, κάποιον.

3. Πέρνα χρόνο με άτομα που είναι κι αυτά single. Όχι να εξαφανιστείς από όλες τις φίλες σου που βρήκαν αγόρι, αλλά να δώσεις ευκαιρίες στις κοπέλες από τη δουλειά, εκείνη την κοπέλα που μένει στην πολυκατοικία σου, τα παιδιά των φίλων των γονιών σου - ναι αυτά που αποφεύγεις μια ζωή!

4. Να είσαι ειλικρινής με τις φίλες σου. Ξέρεις, αυτές τις δεσμευμένες. Εξήγησε τους πώς νιώθεις και θα σε καταλάβουν μιας και έχουν βρεθεί κι εκείνες στη θέση σου. Μόνο έτσι θα τις ''αποφεύγεις'' με λόγο και αιτία, αλλιώς μπορεί να παρεξηγηθούν και δεν το θέλουμε αυτό.

 

5. Μη λείπεις διαρκώς από τις ζευγαρίστικες εξόδους. Δε θα βγαίνεις μαζί τους μόνο αν βρεις αγόρι, δεν είναι αυτή προϋπόθεση για να περνάς καλά με τους φίλους σου. Άλλο να βγαίνεις μια στο τόσο, άλλο να μειώσεις τη συχνότητα, άλλο να εξαφανιστείς!

6. Μη ζηλεύεις κάτι επειδή απλά δεν το έχεις. Mπορεί και οι φίλοι σου αντίστοιχα να εύχονται πολλές φορές να βρίσκονταν στη θέση σου, δε σημαίνει πως το να είσαι με κάποιον σε κάνει 100% ευτυχισμένη. Μπορεί να φαντάζονταν τους εαυτούς τους στη θέση σου κάθε φορά που βγαίνετε όλοι μαζί.

7. Απόλαυσε το τέλος πάντων! Πριν έρθει αυτός ο τύπος που θα σου πάρει τα μυαλά και δε θα ξεκολλάς από πάνω του, ούτε καν για να βγειτε με άλλα ζευγάρια!