Το σεξ στους άντρες καθορίζεται ανάλογα με τις ηλικίες και σε συνδυασμό με τις αντοχές του (κάτω) κεφαλιού. Για εσάς τα κορίτσια-γυναίκες ο καθορισμός αυτός εμπεριέχει άλλα δεδομένα.

Η πιο σημαντική ηλικία για τον τρόπο που λειτουργείς και υπάρχεις μέσα στο σεξ είναι αυτή γύρω στα 20. Πρωτίστως γιατί είναι η εκκίνησή σου και το πας ένα βήμα τη φορά χωρίς να γνωρίζεις που θα πάει το επόμενο και δευτερευόντως γιατί είναι η περίοδος που φτάνεις στο ζενίθ της διάθεσής σου και μέσα από πειραματισμούς, δημιουργούνται κατευθύνσεις.

1.Οι δεσμεύσεις δεν είναι απαραίτητες. Αν κάνεις σεξ με κάποιον δεν σημαίνει ότι θα ξανακάνεις τώρα κοντά. Επίσης δεν σημαίνει ότι θα του στέλνεις 20 μηνύματα τη μέρα.

2.Ο παρτενέρ σου είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και διακρίνεται από ανιδιοτέλεια. Δεν τον νοιάζει αν θα κατεβείς εσύ χαμηλά ή αυτός. Για εκείνον η ευχαρίστηση παραμένει ίδια.

3. Μαθαίνετε μαζί. Ούτε αυτός έχει διανύσει χιλιόμετρα στο κρεβάτι ούτε κι εσύ. Επομένως ανακαλύπτετε πράγματα πρωτόγνωρα. Άλλα σας αρέσουν, άλλα τα δοκιμάζετε και δεν ταιριάζουν.

4. Δεν σε πιάνει πονοκέφαλος. Σε αυτή την ηλικία σπανίως δείχνεις αρνητισμό και αδιαθεσία να το κάνεις. Η ένταση της επιθυμίας ποικίλλει ανάλογα με το άτομο, αλλά υπάρχει. Είναι εκεί και περιμένει ένα νεύμα ή αυτό που θα την εξάψει.

5. Υπάρχει χώρος για πειραματισμό. Όχι μόνο για νέες στάσεις και πιο kinky πράγματα. Και περίεργους συνδυασμούς και παραπάνω από δύο πρόσωπα.

6. Το άγχος είναι άγνωστη λέξη. Εντάξει όχι τόσο άγνωστη, αλλά είναι από το άγχος που μπορείς να διαχειριστείς και να κατευνάσεις ή να μην σκεφτείς εκτός κι αν είσαι drama queen. Που δεν είσαι. Άρα συγκεντρώνεσαι.

7. Είναι πιο πιθανό να φτάσεις σε κορύφωση οργασμού. Κι αυτό γιατί ο παρτενέρ θα το πάρει μέχρι και πεισματικά για να σε κάνει να ολοκληρώσεις.

8. Είναι αυτοσκοπός. Δεν βγαίνεις ραντεβού με σκοπό να μάθεις τον άλλον μέχρι το μεδούλι. Κι αν δεν ισχύει αυτό για σένα, ισχύει για τον τυπά που έχεις απέναντι σου.

9. Χωρίς προφυλακτικό δεν γίνεται σεξ. Σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι πιθανό να θες να κάνεις παιδί.

10. Το σεξ είναι περισσότερο εκτός κρεβατιού ή/και σπιτιού.

11. Το θεωρείς πολύ νορμάλ να το κάνεις και μόνη σου. Αν έχεις ταμπού πιθανότατα δεν καταλαβαίνεις. Επειδή σε κόβω όμως προχώ, σε αυτή την ηλικία είναι που το δοκιμάζεις με μεγαλύτερη συχνότητα.

12. Δεν ντρέπεσαι την πρώτη φορά. Όταν γδύνεσαι για πρώτη φορά μπροστά στον φίλο σου δεν ανησυχείς τόσο για το σώμα σου. Είσαι στο ύψιστο σημείο σου, όλα είναι τσίτα και στητά. Πιο μετά όμως που αρχίζει η κάθοδος στο πίσω μέρος του μυαλού επωάζει ένας φόβος.

13. Κάνεις σεξ με μεγαλύτερους. Όσο προχωράς οι μεγαλύτεροι γίνονται και μικρότεροι.

14. Είναι πάντα >1 φορά. Αν σταματάς στη μία φορά δεν είσαι 20. Να το κοιτάξεις!

15. Το να πηγαίνεις με άλλον κάθε φορά δεν σε κάνει τσούλα (αυτό θα έπρεπε να ισχύει σε κάθε ηλικία).

16. Το μέγεθος μετράει άγρια. Ενθουσιάζεσαι και ξενερώνεις

17. Υπάρχει αυτό που λένε "break-up sex"