Η εβδομάδα αυτή κάνει ντεμπούτο με τη μετάβαση και εγκατάσταση του Άρη στους Ιχθείς από τις 12/1 μέχρι και τις 19/2. Η παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο δημιουργεί έντονο παρασκήνιο λόγω της υπόγειας δράσης του, τάσεις φυγής, εξασθένηση σωματική αλλά και διάσπαση του εγώ όπως και συναισθηματικούς διχασμούς. Θετική εκτόνωση θα υπάρχει στην Τέχνη, τον εθελοντισμό και σε κινήματα που έχουν ιδεολογικό χαρακτήρα. Μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 15/1 θα φέρει αναστολές σε σχέδια και στόχους, εμπόδια και περιορισμούς αλλά και γενικότερα απαισιοδοξία και αδράνεια, καθώς η δράση (Άρης) πέφτει σε τοίχο (Κρόνος). Τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την ομολογουμένως δύσκολη όψη και συγκεκριμένα όσοι είναι γεννημένοι στις 22/2, στις 23/5, 26/8 και 25/11, όπου μέχρι και τις 20/1 (ταύτιση του Άρη με τον πλάνο Ποσειδώνα) θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα σκάνδαλα που μπορεί να αμαυρώσουν την φήμη τους, θέματα υγείας αλλά και διαδικαστικά ζητήματα ή παρελθόντα λάθη τους.  

 

Κριός

Νέα σχέδια, με τη βοήθεια των φίλων σου

Η εγκατάσταση του Άρη στους Ιχθείς για ενάμιση μήνα περίπου θα επηρεάσει την επαγγελματική σας πορεία αλλά και την υγεία σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα και προβλήματα σε γόνατα, μέση και αρθρώσεις γενικότερα. Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η θετική τους σχέση με τον Ουρανό στις 14 και 25/1 διευρύνει την κοινωνικότητά σας και σας φέρνει νέες ευκαιρίες στα προσωπικά σας. Κεραυνοβόλοι έρωτες ή γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους δεν αποκλείονται. Προσέξτε εκκρεμότητες διαδικαστικές ή ταξίδια και μέσα επικοινωνίας, σχέσεις με συνεργάτες και συγγενικά πρόσωπα.

 

Ταύρος

Οι στόχοι και οι επιλογές αναθεωρούνται

Η εβδομάδα αυτή θα έχει θετικές εκβάσεις σε θέματα που συνδέονται με τη δουλειά και τις σχέσεις σας με τους άλλους, την κοινωνική ζωή, τις συναλλαγές και τις γνωριμίες που συνδέονται με τον χώρο της δουλειάς. Ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρξουν σε οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Αυτή την εποχή βάζετε νέες βάσεις στην καριέρα σας, ενώ κάποιες εξελίξεις που περιμένετε άμεσα μπορεί να ολοκληρωθούν μετά τις 11/2. Η δύσκολη όψη του Άρη- Κρόνου επηρεάζει τους οικονομικούς σας στόχους και όλα τα σχέδια που είχατε σκοπό να πραγματοποιήσετε και τις σχέσεις με φίλους. Γενικότερα οι συλλογικές δραστηριότητες χρειάζονται προσοχή -καλό θα είναι να απέχετε από καταστάσεις που σας ενοχλούν ή από άτομα που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά.

 

Δίδυμοι

Με σύνεση και προσοχή

Η εγκατάσταση του Άρη στους Ιχθείς και στο ηλιακό σας μεσουράνημα θα επηρεάσει μέχρι τις 20/2 τον άξονα οικογένειας-καριέρας και θα αναδείξει τα όποια προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Για πολλούς από εσάς αυτό σημαίνει κινητοποίηση μετά από ένα μεγάλο επαγγελματικό «λήθαργο» αλλά και ενασχόληση με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και το οικείο περιβάλλον. Η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 15/1 θα «τσεκάρει» σχέσεις και συνεργασίες όπου υπάρχουν εκκρεμότητες που θα πρέπει να επανεξετάσετε και να τακτοποιήσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε βιασύνες αυτό το διάστημα και κινήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την φήμη σας και τις σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον.  Πιο ευάλωτοι θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Μάιου.

 

Καρκίνος

Βάλτε προτεραιότητες

Η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθείς θα λειτουργήσει θετικά για σας καθώς θέματα που συνδέονται με το εξωτερικό, τις σπουδές και την επικοινωνία θα πάνε ιδιαίτερα καλά. Νομικές υποθέσεις που θα χρειαστεί να λύσετε μπορούν να έχουν καλή έκβαση μέσα στο επόμενο διάστημα και έγγραφα ή πρακτικές εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Θετικές εξελίξεις θα μπορούσατε να έχετε σε οικονομικές υποθέσεις, χρήματα μέσω τρίτων ή διάφορες παροχές μέσω οικογένειας και δουλειάς. Προσέξτε την υγεία σας και το άγχος ή την κούραση που μπορεί να έχετε για διάφορους λόγους.

 

Λέων

Προσοχή στα οικονομικά

Η ταύτιση του Ερμή και της Αφροδίτης στον πολικό σας Υδροχόο και το θετικό εξάγωνο που θα πραγματοποιήσουν με τον Ουρανό στις 14 και 15/1 θα ενισχύσουν την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας. Η εβδομάδα αυτή είναι έντονα κοινωνική αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε εξελίξεις για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θετικές επαφές συναλλαγές και συνεργασίες προετοιμάζονται αυτό το διάστημα αλλά και ανανέωση σχέσεων κοινωνικών και άλλων. Στόχοι που μπορούν να πραγματοποιηθούν με ευκολία και νέες ιδέες ή προτάσεις. Η εγκατάσταση του Άρη στους Ιχθείς θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Προσέχετε έξοδα ή αποφάσεις που συνδέονται με αυτά ειδικά αν χειρίζεστε χρήματα τρίτων.

 

Παρθένος

Προκλήσεις και δυσκολίες

Η εγκατάσταση του Άρη στους Ιχθείς από σήμερα και για ενάμιση μήνα περίπου θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας -ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 15/1 μπορεί να φέρει δοκιμασίες στο χώρο της οικογένειας ή τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σας απασχολήσουν ή γενικότερα ζητήματα και προβλήματα που είχατε αφήσει να διαιωνίζονται μέχρι σήμερα. Αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις, φερθείτε λογικά και με ανάλογη ευελιξία.

 

Ζυγός

Ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις

Θετικό διάστημα για την ερωτική σας ζωή αλλά και για νέες γνωριμίες ή ανανέωση κοινωνικών σχέσεων. Οι θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στις 14 και 15/1 φέρνουν ευχάριστες επαφές και προσκλήσεις για διασκέδαση ή ανταλλαγή στόχων και ιδεών σε επίπεδο συλλογικής δράσης. Πολλοί από εσάς μπορεί να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και να κάνετε επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η εγκατάσταση του Άρη στους Ιχθείς από την Δευτέρα και για ενάμιση μήνα θα επηρεάσει την επαγγελματική σας πορεία και την καθημερινότητά σας η οποία φαίνεται να είναι πιο δραστήρια. Προσέχετε στην διάρκεια της εβδομάδας διαδικαστικές υποθέσεις, μετακινήσεις και την επικοινωνία σας.

 

Σκορπιός

Καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας

Η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς θα επηρεάσει θετικά την ερωτική σας ζωή φέρνοντας νέα πρόσωπα στο προσκήνιο της ζωής σας. Προσέξτε κάποιες ανούσιες τριβές με αγαπημένα πρόσωπα στην διάρκεια της εβδομάδας αλλά και οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με παιδιά ή επιχειρηματικές δραστηριότητες. Φιλικές και προσωπικές σχέσεις χρειάζονται ανανέωση ή αναθεώρηση αυτή την περίοδο. Ευνοϊκές οι συνθήκες στην δουλειά και στην οικογένεια.

 

Τοξότης

Δοκιμασίες και απρόοπτα

Η εβδομάδα που ξεκινάει φαίνεται να είναι μάλλον δύσκολη και απαιτητική για σας καθώς η δύσκολη όψη του Άρη από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από το ζώδιό σας φαίνεται να προκαλεί εμπόδια ή περιορισμούς στην επεκτατική σας διάθεση. Προσέχετε τους χειρισμούς σας στα επαγγελματικά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου αλλά και διάφορες εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ή νομικές διαφορές που έχετε από το παρελθόν. Θετικές λύσεις μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε από τις 15/1 και μετά -είτε με διάφορες συναντήσεις που θα κάνετε είτε με επαφές και συμφωνίες που θα συνάψετε.

 

Αιγόκερως

Βελτίωση στα οικονομικά

Μετά τη δύσκολη Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις αρχές Ιανουαρίου, η περίοδος αυτή μοιάζει να είναι πιο ήπια και ευχάριστη -αρκεί να προσέξετε κάποιες παγίδες στον χώρο της δουλειάς και τις σχέσεις σας με άτομα του εργασιακού σας χώρου. Διαφορές απόψεων και ιδεών, συγκρούσεις για προσωπικά συμφέροντα αλλά και μια αδιόρατη πίκρα για όλους και για όλα μπορεί να είναι πιο έκδηλη από μέρους σας. Η εβδομάδα αυτή σας προσφέρει ευκαιρίες για να διασφαλίσετε ό,τι επιδιώκετε, κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό, ενώ πολλοί από σας καταστρώνετε νέα σχέδια για το μέλλον σας.

 

Υδροχόος

Θετικός απολογισμός

Ευχάριστη εβδομάδα για σας αρκεί να προσέχετε οικονομικές υποθέσεις. Κάποιοι στόχοι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν λόγω της εγκατάστασης του Άρη στους Ιχθείς και στον 2ο ηλιακό σας οίκο. Στην πορεία της εβδομάδας, πιο συγκεκριμένα κοντά στις 15/1, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα πραγματοποιήσουν μια θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, και θα σας ωθήσουν να κάνετε επαφές που σας ενδιαφέρουν γνωριμίες που θα σας είναι χρήσιμες αλλά και να πραγματοποιήσετε σχέδια και προοπτικές που έχετε για το άμεσο μέλλον. Πιο ευνοημένοι εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας  

 

Ιχθείς

Να είστε πιο συγκροτημένοι

Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιό σας από τη Δευτέρα και για ενάμιση μήνα περίπου θα φέρει νέες εξελίξεις στις σχέσεις και στην δουλειά σας αλλά και διάθεση για δράση και αποφασιστικότητα από μέρους σας. Η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 15/1 επηρεάζει άμεσα εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Φλεβάρη και σας ωθεί σε κινήσεις βεβιασμένες και αναποτελεσματικές ή απροσεξίες που μπορεί να έχουν επίπτωση στην υγεία σας. Προσέξτε σχέσεις στον εργασιακό χώρο σχέδια και συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα, οξύνσεις που μπορεί να πάρουν δυσάρεστη μορφή. Γενικότερα το διάστημα αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας αδικεί ή σας υποβιβάζει, κάντε το όσο μπορείτε πιο ευέλικτα και χωρίς περιττούς μελοδραματισμούς!

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr