Οπως γενικά συμβαίνει στη ζωή έτσι και στο θέμα της δέσμευσης, ο καθένας επιθυμεί αυτό που δεν έχει. Έχεις αγόρι; Σου λείπει μια στο τόσο η ελευθερία σου, να κάνεις ό,τι σου έρθει, να πας όπου θέλεις και με όποιον θέλεις. Δεν έχεις αγόρι; Σαν να χρειάζεσαι ένα τις κρύες μέρες του χειμώνα, για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ούτε λόγος φυσικά. Πάρτι, διακοπές, βόλτες, παραλία ... που να μπλέκεις με σχέσεις!
Πως βλέπεις την ελευθερία στα 20 σου από κάθε πλευρά:

Έξοδοι

Καλή πλευρά: Μπορείς να ντυθείς όπως θέλεις και κανείς δε θα σου πει ότι είναι πολύ κοντό το φόρεμα σου (άντε το πολύ η μαμά σου). Κανείς δε θα γκρινιάξει για το έντονο βάψιμο σου όταν βγαίνεις με φίλες σου ή για τις φωτογραφίες που βγάζεις ''και ποιός είναι αυτός που κάνει like;''
Κακή πλευρά: Single κερνάει, single πίνει. Είσαι καταδικασμένη να πληρώνεις το ποτό σου, αν είχες αγόρι μπορεί να το έπιαναν οι καλές του μια στο τόσο.

Μείνε σε φόρμα

Καλή πλευρά: Δε θα σε παρεξηγήσει κανείς για τα 3 κιλά που έχεις πάρει. Μη σου πω ότι αν δεν το βροντοφωνάξεις δε θα το καταλάβει κανείς.
Κακή πλευρά: Μπορεί να αφεθείς μιας και δεν έχεις να εντυπωσιάσεις κάποιον πέρα από τον εαυτό σου, που προτιμάει εκείνο το cake, τις τηγανιτές πατάτες και μερικές σοκολάτες ακόμη.

Μέσα Σάββατο βράδυ

Καλή πλευρά: Μπορείς να αποφασίσεις εσύ - και μόνο εσύ - αν θα μείνεις σπίτι, αν θα πας σε ένα ήρεμο μαγαζί, αν θα τα σπάσεις μέχρι το πρωί.
Κακή πλευρά: Δεν έχεις κάποιον να σε πάει σινεμά (κι αν οι φίλες σου είναι όλες δεσμευμένες;) ή να δείτε ταινία αγκαλιά ή να μοιραστείτε το κοκτέιλ για δυο.

Οικογενειακές υποχρεώσεις

Καλή πλευρά: Κανείς δε θα είναι μαζί σου για να ''σε συνοδεύσει'' οπότε μπορείς να πεις ό,τι βλακία θέλεις με τις ξαδέρφες σου, να μιλήσεις για κυτταρίτιδα με τη θεία σου και να φας του σκασμού.
Κακή πλευρά: Τα προξενιά δίνουν και παίρνουν - λες και είσαι ανίκανη να βρεις αγόρι από μόνη σου. Άσε που έρχεσαι πάντα σε άβολη θέση όταν σε ρωτάνε πονηρά αν παίζει κάτι.

No money, no honey

Καλή πλευρά: Μπορείς να ξοδέψεις όλα σου τα χρήματα σε ρούχα, καλλυντικά και αξεσουάρ και να μείνεις μέσα για όλο το μήνα. Κανείς δε θα σου γκρινιάξει που δεν κάνεις σωστή κατανομή χρημάτων. Κανείς δε θα στην πει που προτιμάς τα ψώνια από το να βγεις γι' ακόμη μια φορά με το αγόρι σου.
Κακή πλευρά: Θα ήθελες να σου χτυπήσει κάποιος την πόρτα και να πει ''για όσο θα μένεις μέσα εσύ, θα μένω και γω'' και να έχεις παρέα για τις άφραγκες μέρες του μήνα.

Ραντεβού

Καλή πλευρά: Έχεις τη δυνατότητα να βγεις με όσα αγόρια θέλεις, να εξετάσεις τις επιλογές σου, να βγεις ακόμη κι αν πιστεύεις ότι θα βαρεθείς, να διασκεδάσεις με τον τύπο που σου την πέφτει εδώ και 3 χρόνια.
Κακή πλευρά: Όσο θα απογοητεύεσαι από τα αγόρια γύρω σου (γιατί θα συμβεί και αυτό), θα προτιμούσες να έχεις τον ένα και μοναδικό, αυτόν που σε ξέρει, σε καταλαβαίνει και είναι δίπλα σου σε όλα. Και κυρίως, δε λέει κοτσάνες για να σε ρίξει.