Η πανσέληνος στον Καρκίνο θα ολοκληρώσει αυτή την φάση του κύκλου που είχε ξεκινήσει από τις 22/12, ενώ οι δύσκολες όψεις της με τον Πλούτωνα από τις 13ο του Αιγόκερω και τον Ουρανό από τις 12ο του Κριού θα προκαλέσουν ζυμώσεις και ανατροπές για όσους είναι γεννημένοι στις 3 και 4/1- 3 και 4/4- 4 και 5/7- 6 και 7/10, οι οποίοι και θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτή την βδομάδα και ειδικά αύριο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συμπορεύονται στις αρχικές μοίρες του Υδροχόου για όλη αυτή την βδομάδα ενώ αύριο και μεθαύριο θα σχηματίσουν ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τις 1ο του Τοξότη, όψη που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην πραγμάτωση στόχων και στην ασφάλεια των οικονομικών. Τέλος ο Άρης θα συνεχίσει την διέλευση του στον Υδροχόο μέχρι τις 11/1.

 

Κριός

Προσέξτε τα ξεσπάσματ;a σας!

Μια ιδιαίτερη βδομάδα ξεκινάει για σας, καθώς το φαινόμενο της πανσελήνου στον Καρκίνο φαίνεται να προκαλεί ανακατατάξεις στον άξονα οικογένειας- καριέρας ειδικότερα. Προσέξτε εντάσεις με τους γύρω σας, αλλαγές αιφνίδιες στις σχέσεις ή τα επαγγελματικά σας και γενικότερα τις συνθήκες στον χώρο της κατοικίας σας. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και γενικότερα κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν.

 

Ταύρος

Θετικά μηνύματα στα οικονομικά

Οι παρουσίες του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η θετική τους όψη με τον Κρόνο θα επηρεάσουν θετικά την καριέρα και τα οικονομικά σας αυτό το τριήμερο. Συμφωνίες που θέλετε να επικυρώσετε, θέματα ακίνητης περιουσίας ή γενικότερα οικονομικές αποδοχές που περιμένετε θα έχουν καλή έκβαση για σας. Η πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να προκαλεί ένα γενικό αλαλούμ στα σχέδια σας για μετακινήσεις, επαφές με συγγενικά πρόσωπα ή συζητήσεις και επαφές που μπορεί να αναβληθούν. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 16/5 προσέξτε αυτή την εβδομάδα κούραση αλλά και κάποιες τριβές.

 

Δίδυμοι

Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας

Η πανσέληνος στον Καρκίνο θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα έσοδα που περιμένετε ή γενικότερα εκκρεμότητες που έχετε με δάνεια, εφορίες ή κληρονομικές υποθέσεις. Ταυτόχρονα αυτή η περίοδος περιέχει διάφορες παγίδες για όλα αυτά που θεωρείτε δεδομένα στην δουλειά, στις σχέσεις και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, καθώς αναμένονται κάποιες σημαντικές ανακατατάξεις. Οι παρουσίες του Ερμή και της Αφροδίτης στον φιλικό σας Υδροχόο θα φέρουν θετικά μηνύματα στην επικοινωνία, στα γραπτά ή σε θέματα σπουδών. Ευχάριστες προοπτικές και στα προσωπικά σας.

 

Καρκίνος

Οι σχέσεις με την οικογένεια στο στόχαστρο!

Η δύσκολη πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιό σας φαίνεται να προκαλεί εκνευρισμό και γενικότερα ανάγκη για επιβεβλημένες αλλαγές. Η περίοδος αυτή θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη καθώς οι βασικοί τομείς της ζωής σας σχέσεις, δουλειά και οικογένεια φαίνεται να αλλάζουν εκ βάθρων κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις 4 και 5/7. Πολλά πράγματα αυτή την περίοδο ανακινούνται για σας και θα πρέπει να αποφύγετε κατά μέτωπο συγκρούσεις με τους γύρω σας η ακραίες και εκκεντρικές αντιδράσεις. Καλύτερα τα πράγματα από την Τετάρτη και μετά.

 

Λέων

Θετικό κλίμα στις σχέσεις σας

Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και άμεσα επηρεάζονται όσοι από σας είστε γεννημένοι μετά τις 16/8. Οι νέες θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης στον πολικό σας Υδροχόο από σήμερα φαίνεται να συνηγορούν στην εκτόνωση του εκρηκτικού κλίματος αλλά και στην διάθεση για ανανέωση της προσωπικής σας ζωής. Πολλοί από σας θα διευρύνετε τις γνωριμίες σας ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε και νέες σχέσεις. Προσέχετε μέχρι την Τετάρτη θέματα δουλειάς και υγείας και καταστάσεις που μπορεί να έχουν παρασκηνιακό χαρακτήρα.

 

Παρθένος

Στόχοι και σχέδια διαφοροποιούνται

Το φαινόμενο της πανσελήνου στον Καρκίνο φαίνεται να επηρεάζει τις σχέσεις με φίλους, ομάδες ή ερωτικό σύντροφο και παιδιά αυτή την εβδομάδα. Πολλοί από σας θα θελήσετε να ανανεώσετε σχέδια και στόχους που έχετε ή να διαφοροποιήσετε τις προτεραιότητές σας. Θετικές εκβάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα έχετε αυτή την εβδομάδα αλλά και την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με την οργάνωση κάποιων προγραμμάτων σας. Εύνοια από γνωριμίες στον χώρο της δουλειάς σας.

 

Ζυγός

Θετική έκβαση στα ερωτικά σας

Η πανσέληνος που θα σχηματιστεί την Δευτέρα στον Καρκίνο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές του Οκτώβρη και έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στον χώρο της οικογένειας ή της δουλειάς. Γενικότερα αυτή η περίοδος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απρόβλεπτη για καταστάσεις που έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Οκτώβρη και που άμεσα μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους. Θετική περίοδος για τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να είναι αυτή η βδομάδα. Κάτι σταθεροποιείται ή παίρνει την επιθυμητή για σας τροπή.

 

Σκορπιός

Λίγο ακόμα υπομονή!

Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο φαίνεται να ταλαιπωρεί εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις στην οικογένεια ή θέματα με σχέσεις και οικονομικά. Η πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να είναι φιλική με το ζώδιό σας, αρκεί να προσέχετε επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις που μπορεί να έχουν απρόοπτο αποτέλεσμα και κυρίως ταξίδια και μετακινήσεις. Νέες προοπτικές εμφανίζονται στα συναισθηματικά και τις σχέσεις σας μετά την ψυχρολουσία του Δεκεμβρίου μέσα από φιλικό περιβάλλον ή άτομα που μένουν κοντά σας.

 

Τοξότης

Ευχάριστες επαφές

Θετικές οι παρουσίες του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο και κυρίως αυτό το διήμερο 5 και 6/1 που θα σχηματίσουν ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο από τις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας. Πολλοί από σας μπορεί να δείτε άτομα από το παρελθόν να συσφίξετε σχέσεις με φίλους ή συγγενικά πρόσωπα και να πετύχετε σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα η σε νομικές υποθέσεις που έχετε. Η πανσέληνος στον Καρκίνο την Δευτέρα χρειάζεται προσοχή για τα οικονομικά σας και ειδικότερα αυτά που συνδέονται με τρίτους ή τον σύντροφο σας.

 

Αιγόκερως

Σχέσεις και συνεργασίες αναθεωρούνται

Η δύσκολη πανσέληνος που θα γίνει την Δευτέρα απέναντι από το ζώδιό σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Γενάρη καθώς θέματα σχέσεων και συνεργασιών βρίσκονται σε κίνδυνο. Αιφνίδιες αλλαγές θα προκύψουν μέσα σ’ αυτή την βδομάδα η γενικότερα εξελίξεις που θα σας βγάλουν εκτός του προγράμματος σας και των στόχων σας. Προσέξτε συνεργάτες ή πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος και γενικότερα καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την φήμη, την αξιοπιστία σας και τις οικογενειακές σας συνθήκες.

 

Υδροχόος

Καλύτερες προοπτικές

Θέματα δουλειάς ή υγείας φαίνεται να σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα αλλά και σχέσεις με εργασιακό χώρο ή άτομα που συνεργάζεστε και που προβλέπεται να προκύψουν διαφωνίες και αναστατώσεις. Επιτυχή έκβαση θα έχετε σε νέους στόχους που βάζετε ή ανακίνηση των παλιών αλλά και ευκαιρίες για σταθεροποίηση η καθιέρωση των προσωπικών σας επιθυμιών ειδικά αν είστε γεννημένοι στις 21 και 22/1. Εύνοια από συνεργασίες, συμφωνίες και οικονομικές υποθέσεις. Η κοινωνικότητά σας διευρύνεται.

 

Ιχθείς

Νέες προοπτικές στη δουλειά

Η πανσέληνος στον Καρκίνο θα επηρεάσει σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ή θα φέρει ένα αλαλούμ στον ερωτικό σας τομέα αλλά τελικά θα έχετε θετική έκβαση στις προσωπικές σας υποθέσεις. Οι παρουσίες του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την Δευτέρα θα φέρουν νέες προοπτικές στην δουλειά αλλά και καινούριες ευκαιρίες στον ερωτικό σας τομέα, σχέσεις που θα αναπτυχθούν αυτό το διάστημα ή συναντήσεις και επαφές θα έχουν κρυφό χαρακτήρα.     

     

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr