Διανύουμε τις τελευταίες μέρες αυτής της έντονης σε όλα τα επίπεδα χρονιάς και μεταβαίνουμε αισίως στο νέο έτος που ελπίζουμε να είναι καλύτερο από όλες τις πλευρές. Η εβδομάδα αυτή έχει κάτι από τον εκρηκτικό χαρακτήρα της προηγούμενης, η αντίθεση του Άρη- Δία στις 1/1/2015 στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου όψη που θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια της σταθερής ομάδας του 3ου δεκαημέρου, καθώς οι τάσεις για υπερβολές και οι υπερφίαλες αντιδράσεις μπορεί να αποτελέσουν έναυσμα για διάφορες επιπλοκές στις σχέσεις τους και αιτίες για νομικές εμπλοκές. Το αρνητικό τετράγωνο του Ήλιου- Ουρανού στις 3/1 στις 12ο των παρορμητικών ζωδίων προκαλεί αναστατώσεις και ακρότητες ενώ χρειάζεται προσοχή σε τάσεις ατυχημάτων ή ανατροπές σε διάφορα σχέδια. Στις 4/1 η Αφροδίτη θα μεταβεί στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/1, χαρίζοντας εύνοια στα ζώδια της αέρινης τριπλότητας, Υδροχόους, Δίδυμους και Ζυγούς

Κριός

Απρόσμενες εξελίξεις

Θέματα καριέρας και οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν αυτό το διάστημα κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του Απριλίου. Η δύσκολη όψη του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιό σας φαίνεται να σας ωθεί σε εκρηκτικές αντιδράσεις και συμπεριφορές που μπορεί να έχουν άμεσες επιπτώσεις στους παραπάνω τομείς. Προσέχετε θέματα υγείας ή τάσεις για απερίσκεπτες ενέργειες. Θετική εικόνα παρουσιάζει η κοινωνική σας ζωή, ενώ οι σχέσεις με παιδιά και ερωτικό σύντροφο χρειάζονται προσοχή.

Ταύρος

Αποφύγετε τις υπερβολές

Η δύσκολη αντίθεση του Άρη-Δία προκαλεί εντάσεις στον άξονα οικογένειας- καριέρας για σας που είστε γεννημένοι στις 13 και 14/5 ενώ δημιουργεί επιπλοκές με διαδικαστικά ζητήματα ή αφορμές για λάθη από μέρους σας. Προσέχετε μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα κινήσεις που μπορεί να σας βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σας ή εντάσεις με άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος και λάθη που μπορεί να σας εκθέσουν σε διάφορες δραστηριότητές σας. Ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς και κάποιες αποκαλύψεις.

Δίδυμοι

Προσοχή στα οικονομικά σας.

Θετική η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Υδροχόο για σας που είστε γεννημένοι στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας από τις 4/1 και μετά. Μέχρι τότε θα σας απασχολήσουν ζητήματα που συνδέονται με χρήματα τρίτων ή εκκρεμότητες που αφορούν δάνεια, ρυθμίσεις η κληρονομικές υποθέσεις. Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε διάφορες πρωτοβουλίες σας θα έχετε οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Καρκίνος

Απρόβλεπτες ανατροπές

Η νέα εβδομάδα του χρόνου εμπεριέχει γεγονότα που θα επηρεάσουν κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου. Η δύσκολη όψη του Ήλιου-Ουρανού που γίνεται στις 3/1 φαίνεται να επηρεάζει σχέσεις με σύντροφο, συνεργάτες ή πρόσωπα που συνδέονται με το οικείο περιβάλλον και τη δουλειά. Κάποιες ανατροπές ή αιφνιδιασμοί, προκλήσεις και εκκεντρικές καταστάσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτών των ημερών. Προσέχετε τα οικονομικά σας ή γενικότερα αυθαιρεσίες που μπορεί να σας κοστίσουν.

Λέων

Η ασυνέπεια κοστίζει

Η αντίθεση του Άρη-Δία που γίνεται στο δικό σας άξονα φαίνεται να επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες ή γενικότερα καταστάσεις που συνδέονται με φίλους και ερωτικό σύντροφο. Φροντίστε αυτή την εβδομάδα να βάλτε φρένο στις απαιτήσεις σας ή όσα έχετε θεωρήσει ότι σας υποβιβάζουν και κρατήστε την ψυχραιμία σας σε καταστάσεις που ενδέχεται να σας κεντρίσουν. Θετική η μετάβαση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 4/1 και μετά καθώς θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκτόνωση του έντονου κλίματος.

Παρθένος

Προσοχή στους στόχους σας

Θετικές οι παρουσίες του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς για όλη την υπόλοιπη βδομάδα φαίνεται να σας δίνουν θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις και στις επαφές σας με τους άλλους. Κάποιες αναστατώσεις ενδέχεται να παρουσιαστούν κυρίως προς το τέλος αυτής της εβδομάδας είτε μέσω φίλων είτε μέσω αγαπημένων προσώπων που ενδέχεται να προκαλέσουν κάποιες αλλαγές στα άμεσα σχέδια σας. Προσοχή στα οικονομικά και γενικότερα σε έσοδα που περιμένετε αυτό το διάστημα μέσω τρίτων.

Ζυγός

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας

Η εβδομάδα αυτή παρουσιάζει κάποια απρόοπτα καθώς η δύσκολη όψη του Ήλιου- Ουρανού φαίνεται να προκαλεί διαφοροποιήσεις και ανακατατάξεις στο χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στις 3 και 4/10. Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 4/1 θα λειτουργεί ενισχυτικά για τις ερωτικές και κοινωνικές σας υποθέσεις για όλο τον υπόλοιπο μήνα. Προσέχετε εντάσεις με τους γύρω σας και γενικότερα παρορμητικές ενέργειες μέχρι τις 3/1.

Σκορπιός

Προστατεύστε τη φήμη σας

Κάπως έντονο αναμένεται αυτό το επταήμερο για σας καθώς η δύσκολη όψη Άρη-Δία που γίνεται στις αρχές της νέας χρονιάς φαίνεται να φουντώνει τις όποιες διαφορές υπάρχουν με τους άλλους και προκαλούνται αιτίες για νέες διενέξεις με το οικείο και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσέξτε καταστάσεις και πρόσωπα που μπορεί να σας εκθέσουν ή λόγια και σχόλια που ενδέχεται να σας πλήξουν.

Τοξότης

Αλλαγές στις προτεραιότητές σας

Η νέα εβδομάδα που ξεκινάει φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη για τα οικονομικά σας αλλά και γενικότερα για όλα αυτά που προσπαθείτε εδώ και καιρό να διασφαλίσετε για τη ζωή σας ή τη δουλειά σας. Μέχρι και τις 5/1 θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τα απρόοπτα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε. Ταξίδια και μετακινήσεις ενδέχεται να σας ωφελήσουν.

Αιγόκερως

Σημαντικές αλλαγές

Η εβδομάδα αυτή όπως και η αρχή της επόμενης φαίνεται να προκαλεί διάφορα απρόοπτα για σας που είστε γεννημένοι 1 με 3/1 καθώς οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιό σας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα φαίνεται να δημιουργούν αφορμές και αιτίες για βαθιές και απρόσμενες αλλαγές στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας θέματα. Προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και αποφάσεις που μπορεί να πάρετε εν θερμώ αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας σε πρώτο πλάνο

Η δύσκολη αντίθεση Άρη-Δία που θα σχηματιστεί στις αρχές του νέου έτους φαίνεται να επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σας όπως και κινήσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους άλλους. Αποφύγετε νομικές εμπλοκές αυτό το διάστημα όπως και αποφάσεις που μπορεί να έχουν άσχημο αντίκτυπο στην επαγγελματική σας πορεία.

Ιχθείς

Κάνετε εκκαθαρίσεις

Σημαντική εβδομάδα και για σας καθώς φιλικές και προσωπικές σχέσεις φαίνεται να δοκιμάζονται και να αναθεωρούνται από μέρους σας. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη αλλά και οι δύσκολες όψεις του Ήλιου-Ουρανού φαίνεται να επηρεάζουν τις απόψεις σας για κάποια πρόσωπα αλλά και την συμμετοχή σας σε διάφορες ομάδες που έχουν κοινούς στόχους. Η περίοδος αυτή χρειάζεται αρκετή προσοχή εκ μέρους σας καθώς η ανάγκη σας να τοποθετείτε τους πάντες σε βάθρο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η εποχή σας καλεί να κρίνετε πιο ώριμα τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

     

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr