Η πειραματική είσοδος και η εξάμηνη παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη ξεκινάει από τις 24/12/2014 και μοιάζει με Χριστουγεννιάτικο μποναμά! Θα παραμείνει μέχρι και τις 14/6/2015 οπότε θα επανέλθει και θα παραμείνει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού μέχρι και τις 16/9/2015, προκαλώντας διάφορες ταλαιπωρίες στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας και ειδικότερα σ’ αυτούς που είναι γεννημένοι 21 με 32/5, 23 με 25/8, 22 με 25/11 και 19 με 23/2.

Ο Ουρανός ο πλανήτης των μεγάλων και ριζικών αλλαγών θα διανύσει για φέτος το 2ο και 3ο δεκαήμερο του Κριού, προκαλώντας αιφνιδιαστικές ανατροπές στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας του 2ου και 3ου δεκαημέρου, ενώ ο αναγεννητικός και μυστηριώδης Πλούτωνας θα κινηθεί από τις 12 μέχρι τις 15ο του Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο της συγκεκριμένης ζωδιακής ομάδας. Τα φαινόμενα των φετινών εκλείψεων θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 20/3 η ηλιακή στις 29ο των Ιχθύων και στις 4/4 η σεληνιακή στις 14ο του Ζυγού. Η επόμενη φάση αυτών των φαινομένων θα επαναληφθεί στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, στις 13/9 η ηλιακή όπου θα γίνει στις 20ο της Παρθένου και στις 27/9 η σεληνιακή στις 4ο του Κριού.

Ο Δίας ο πλανήτης της χαράς και της αισιοδοξίας θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι τις 10/8 και θα ενισχύσει μέσω της παρουσίας του τους Λέοντες, τους Κριούς και τους Τοξότες. Από κει θα εγκατασταθεί στην Παρθένο για ένα περίπου χρόνο, φέρνοντας τύχη και ευημερία στα ζώδια της γήινης τριπλότητας.

Τέλος η Αφροδίτη από τις 25/7 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στις )0ο της Παρθένου, θα επανέλθει στον Λέοντα στις αρχές Αυγούστου και θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της εκεί μέχρι τις 6/9, αναγεννώντας συναισθήματα και έρωτες και προκαλώντας αναθεωρήσεις για τους Λέοντες και τους Υδροχόους.

Κριός

Και χαρές και λύπες;

Ο Δίας από τον Λέοντα βοηθάει ιδιαίτερα στην εμφάνιση νέων ευκαιριών την φετινή χρονιά κυρίως στον ερωτικό και κοινωνικό τομέα, αλλά και στην ενίσχυση της δημιουργικότητάς σας, αλλά και σε θέματα παιδιών, μάθησης και σπουδών. Γεγονός είναι ότι όλο το 2015 θα έχετε τύχη και ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σας αλλά και σε θέματα σχέσεων. Πολλοί από σας θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο κάνοντας νέες γνωριμίες, θα στηριχτείτε από ομάδες ή φίλους ενώ θα ασχοληθείτε ενεργά με νέους στόχους και σχέδια. Ο Δίας γενικότερα θα σας κάνει πιο τολμηρούς και αισιόδοξους φέτος και θα ενισχύσει ιδιαίτερα τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο. Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Απριλίου κυρίως μέχρι τις 8/4 ενώ ο Πλούτωνας από το ηλιακό σας μεσουράνημα φαίνεται να συνεχίζει να προκαλεί έντονες αλλαγές σε θέματα καριέρας και οικογένειας.

Έρωτας

Θετικό όλο το 2015 για σας και τα ερωτικά σας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη και για ένα μεγάλο διάστημα στον φιλικό σας Λέοντα. Έντονα και απρόοπτα ξεκαθαρίσματα θα έχετε στην διάρκεια του Απριλίου, του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου. Προσέχετε εκκεντρικά άτομα και παρορμητικές ή ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Ευκαιρίες θα έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα φέτος αλλά και πολλές ανακατατάξεις κυρίως στην διάρκεια των φετινών εκλείψεων. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη σταθεροποιεί θέματα καριέρας όμως οι επιδράσεις των εκλείψεων προκαλούν ριζικές αλλαγές. Καλό διάστημα για τα οικονομικά σας ο Μάρτιος και ο Μάιος.

Ταύρος

Τέλος στις ταλαιπωρίες

Η προσωρινή μετάβαση του Κρόνου στον Τοξότη σας βοηθάει να απαλλαχτείτε έστω και για ένα εξάμηνο από καταστάσεις που σας είχαν πιέσει την τελευταία διετία, ενώ ο Δίας από τον Λέοντα θα εξακολουθεί για ένα μεγάλο διάστημα να προκαλεί επιπλοκές στην οικογένεια και στην καριέρα -κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πιο δύσκολο διάστημα φαίνεται να είναι για σας το φετινό καλοκαίρι κυρίως μέχρι τον Αύγουστο όπου θα σχηματιστεί το δύσκολο τετράγωνο του Δία- Κρόνου στις τελευταίες μοίρες της δικής σας ομάδας επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στις 17 με 19/5. Θέματα οικονομικά, σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανόν να «τραυματιστούν» εκείνη την περίοδο από διάφορες παρεμβάσεις και αρνητικές συγκυρίες. Από τα μέσα Αυγούστου που ο Δίας θα μεταβεί στην Παρθένο και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο τα πράγματα για σας θα είναι πιο ευχάριστα και πιο εύκολα κυρίως σε ό,τι αφορά σχέσεις, στόχους και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Έρωτας

Ουδέτερο σε γενικές γραμμές φαίνεται να είναι το κλίμα στα ερωτικά σας κυρίως μέχρι τον Αύγουστο όπου τα πράγματα φαίνεται να είναι ίδια και απαράλλαχτα ή και δύσκολα -κυρίως για όσους είναι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θετική έκβαση στον συγκεκριμένο τομέα φαίνεται να προετοιμάζεται στη διάρκεια του Φθινοπώρου και ιδιαίτερα του Οκτωβρίου, νέες ευχάριστες εξελίξεις για τους αδέσμευτους, επισημοποίηση για τους δεσμευμένους και απόκτηση απογόνου για όσους το προσπαθούν και το επιδιώκουν.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Τάσεις για διάφορες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς φαίνεται να συμπίπτουν κυρίως στη διάρκεια του Απριλίου αλλά και τον μήνα των φετινών σας γενεθλίων. Στα οικονομικά σας προσέχετε έσοδα- έξοδα γενικότερα καθώς ο Κρόνος είτε από τον Τοξότη είτε από τις τελευταίες μοίρες τους Σκορπιού φαίνεται να προκαλεί απρόοπτα και στα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι

Καιρός να ωριμάσετε!

Σημαντικό γεγονός για σας φέτος θα είναι η μετάβαση του Κρόνου στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σας οίκο όπου για ένα εξάμηνο θα επηρεάσει έντονα σχέσεις και συνεργασίες ενώ καλό θα είναι να προσέχετε και νομικές υποθέσεις αν έχετε εμπλακεί. Θέματα υγείας μπορεί να προκύψουν στην διάρκεια αυτού του χρόνου που ομολογουμένως θα είναι κάπως περίεργος ή έντονος για σας. Τα φαινόμενα των φετινών εκλείψεων στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στη διάρκεια του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου σαφώς προκαλούν έντονες διαφοροποιήσεις σε θέματα οικογένειας και καριέρας ενώ καλό θα είναι να προσέχετε τη φήμη σας και τις επιλογές σας γενικότερα. Ο Δίας από τον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/8 φαίνεται να σας σώζει κυριολεκτικά από τα δύσκολα καθώς άτομα από το οικείο σας περιβάλλον σας στηρίζουν ή γεφυρώνετε παλιές σας διαφορές. Αυτή η διέλευση σας βοηθάει επίσης να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δραστηριότητες που συνδέονται με επικοινωνία, ταξίδια και σπουδές. Από τον Σεπτέμβριο χρειάζεται περισσότερη προσοχή παντού.

Έρωτας

Πολλές γνωριμίες κάνετε την φετινή χρονιά κυρίως στη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου, οπότε θα επαναληφθεί το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού, όψη που βοηθάει ιδιαίτερα σε νέες γνωριμίες και απροσδόκητους έρωτες ή συναντήσεις. Οπωσδήποτε η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη και η οριστική εγκατάστασή του εκεί από τον Σεπτέμβριο και μετά προκαλεί ξεκαθαρίσματα και αναθεωρήσεις στα πρόσωπα που στελεχώνουν την κοινωνική και προσωπική σας ζωή.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Συνεργάτες που μπορεί να σας πιέζουν και πρόσωπα που ενδέχεται να αμφισβητήσουν προθέσεις και ικανότητες θα έχετε να αντιμετωπίσετε οι περισσότεροι από σας. Οι εκλείψεις φαίνεται να προκαλούν ζυμώσεις και αλλαγές στην καριέρα σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 1ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

 

Καρκίνος

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Ο Δίας από τον Λέοντα σας προσφέρει ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και γενικότερα να βγείτε κερδισμένοι από διάφορους ανταγωνισμούς επαγγελματικούς η διαμάχες νομικού χαρακτήρα. Οι παρουσίες του Ουρανού και του Πλούτωνα στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οικογένεια, σχέσεις και καριέρα φαίνεται να επηρεάζουν φέτος εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα απρόοπτα και επώδυνες αλλαγές στην πορεία σας. Πιο δύσκολες περίοδοι για σας φαίνεται να είναι στην διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου, οπότε τα φαινόμενα των εκλείψεων προκαλούν κάποιες ανατροπές στην προσωπική ή επαγγελματική σας πορεία, όπως και του Σεπτεμβρίου που  θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου. Σημαντικός για σας και ο μήνας των φετινών σας γενεθλίων όπου ο Άρης θα πορεύεται στο ζώδιο σας προκαλώντας οικογενειακές η προσωπικές διαμάχες.

Έρωτας

Χρονιά που θα επιδιώξετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή με νέα πρόσωπα και σχέσεις θα είναι αυτή, όμως θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή για να σταθεροποιήσετε αυτές που αξίζουν περισσότερο για σας. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό φαίνεται να φέρνει απρόσμενους έρωτες αλλά με αμφίβολη διάρκεια ενώ ο Πλούτωνας από τον πολικό σας Αιγόκερω «ξύνει παλιές πληγές»

Επαγγελματικά- οικονομικά

Για ένα μεγάλο διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα έσοδα ή να σταθεροποιήσετε προς το καλύτερο τα οικονομικά σας. Το διάστημα του καλοκαιριού όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς την περίοδο του Απριλίου, Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

 

Λέων

Θετικά ξεκινήματα!

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας θα δώσει νέα προοπτική στη ζωή σας και θα σας οδηγήσει σε ένα νέο κύκλο προοπτικών είτε αυτό θα αφορά προσωπικές σχέσεις είτε επαγγελματικά ξεκινήματα. Σύμμαχός σας ο πλανήτης των απρόοπτων ευκαιριών ο Ουρανός που, από το ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις συλλογικές κινήσεις και αυξάνει την δημοτικότητά σας. Η αρμονική όψη του Δία από το ζώδιό σας με τον συγκεκριμένο πλανήτη που θα γίνει στη διάρκεια της φετινής Άνοιξης με αρχές Καλοκαιριού θα ευνοήσει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και συγκεκριμένα από τις 8 μέχρι τις 14/8. Το αρνητικό τετράγωνο του Δία- Κρόνου που θα σχηματιστεί στη διάρκεια του Ιουλίου και Αυγούστου επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι 17 και 18/8. Θα πρέπει να προσέχετε πάγιες οικογενειακές καταστάσεις ή επιπλοκές στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Έρωτας

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να παίρνει μια ανέλπιστη πορεία μέσα στο 2015 καθώς αρκετοί από σας θα θελήσετε να επισημοποιήσετε κάποια σχέση σας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Σημαντικές περίοδοι για σας θα είναι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος. Εύνοια σε  ό,τι αφορά τα παιδιά.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Νέα σχέδια καταστρώνετε αυτή την εποχή στη ζωή σας, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο που θα έχει συλλογικό χαρακτήρα. Προσέχετε οικονομικές υποθέσεις κυρίως στη διάρκεια του φετινού Καλοκαιριού ενώ από τον Σεπτέμβριο και μετά θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε ή να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

Παρθένος

Στο τέλος έρχεται το καλύτερο!

Το 2015 στο μεγαλύτερο μέρος του σας επιφυλάσσει αρκετές δοκιμασίες και εξελίξεις που πραγματικά θα σας ωθήσουν σε αποστασιοποιήσεις και αναθεωρήσεις κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου. Η πειραματική είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη από τον φετινό Δεκέμβριο φαίνεται να προκαλεί αρκετές πιέσεις στον τομέα της οικογένειας και επιπλοκές στο οικείο σας περιβάλλον ή στο χώρο της οικογένειας. Προσέξτε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, κυρίως στην διάρκεια της φετινής Άνοιξης και ιδιαίτερα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, μήνες που θα έχουν σημαντικές εξελίξεις για σας που είστε γεννημένοι κοντά στις 17 και 18/9. Από τις 10/8 ο Δίας θα εγκατασταθεί για ένα χρόνο στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας και γενικότερα να βελτιώσετε την δουλειά και την υγεία σας. Πιο ευνοημένοι θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι στις 6 και 7/9.

Έρωτας

Τα ερωτικά σας φέτος φαίνεται να έχουν βαλτώσει είτε γιατί εσείς επιμένετε να ασχολείστε με όλα τα άλλα εκτός από αυτό είτε γιατί βρίσκεστε σε φάση αναδίπλωσης και αναθεώρησης. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις επιλογές σας ή να δείτε με άλλο μάτι τις σχέσεις σας. Προσέχετε στη διάρκεια της Άνοιξης και του Φθινοπώρου κάποιες απότομες αλλαγές, ενώ νέες ευκαιρίες φαίνεται να παρουσιάζονται στη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή καθώς απ’ ,ότι φαίνεται μπορεί να έχετε απότομες και απρόσμενες εξελίξεις στη διάρκεια του 2015. Θετικές προοπτικές για σας και την δουλειά σας εμφανίζονται από τον Σεπτέμβριο και μετά.

 

Ζυγός

 

Απότομες αλλαγές στα προσωπικά

Η νέα χρονιά περιέχει δυνατότητες επέκτασης κοινωνικής και γενικότερα ευκαιρίες για να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια και στόχους που επιδιώκετε. Ο Ουρανός από τον Κριό και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα σας ωθήσουν σε αλλαγές που θα έχουν να κάνουν με οικογένεια σχέσεις και δεσμούς ή συνεργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στην διάρκεια του Απριλίου και του Σεπτεμβρίου. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 10/10 η μέχρι τις 13 περίπου η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι καταλυτική για τα επαγγελματικά σας η τα προσωπικά σας θέματα. Βαθιές ζυμώσεις και έντονες διαμάχες φαίνεται να αντιμετωπίζετε οι περισσότεροι από σας στην διάρκεια αυτού του έτους αλλά και πολλές ευκαιρίες για κερδίσετε την ρεβάνς ή να βγείτε κερδισμένοι από διάφορες συγκυρίες. Προσέχετε τα οικονομικά σας ιδιαίτερα στην διάρκεια του φετινού Καλοκαιριού και ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά, ενώ νέες ευκαιρίες για βελτίωση της επαγγελματικής σας πορείας φαίνεται να εμφανίζονται στην διάρκεια του Οκτωβρίου.

Έρωτας

Απρόοπτες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στον προσωπικό τομέα καθώς είστε σε φάση που θέλετε να τα παίξετε όλα για όλα. Η παρουσία του Ουρανού στον πολικό σας Κριό «ξεγυμνώνει» πρόσωπα και καταστάσεις ενώ σας ωθεί σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ξαφνικοί έρωτες ή απότομες αλλαγές θα έχετε όσοι είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Θετική περίοδος για τα οικονομικά σας φαίνεται να είναι το επόμενο Φθινόπωρο που σας φέρνει ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα με απρόσμενο τρόπο είτε μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες που θα καταπιαστείτε είτε μέσα από διάφορες νέες προοπτικές που θα εμφανιστούν εκείνη την εποχή για σας. Στα επαγγελματικά σας μέχρι τότε θα επικρατεί αρκετή ρευστότητα.

 

Σκορπιός

Οι δοκιμασίες υποχωρούν

Ο Κρόνος αποχωρεί προς το παρόν από το ζώδιό σας καθώς μπαίνει για ένα μεγάλο διάστημα στον Τοξότη. Θα επανέλθει όμως δριμύτερος από τον Ιούνιο και μετά για να περάσει από εξέταση επιλογές και κινήσεις που έχετε κάνει μέχρι τότε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Η παρουσία του Δία στον Λέοντα μέχρι τις 10/8 σας ωθεί σε νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα. Όμως θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα, καθώς η πορεία τους και η εξέλιξη τους θα εξαρτηθεί από το πόσο επιφυλακτικοί ή προσεχτικοί είστε στην κατάστρωσή τους. Η νέα χρονιά χρειάζεται από μέρους σας αρκετή ωριμότητα και σύνεση καθώς οποιαδήποτε παρέκκλιση από το ορθό και το λογικό μπορεί να σας αφήσει εκτεθειμένους και απογοητευμένους. Το Καλοκαίρι που θα σχηματιστεί το τετράγωνο του Δία- Κρόνου στις τελευταίες μοίρες του  σταθερού σταυρού όπου θα επηρεάσει κυρίως όσους είστε γεννημένοι στις 18 και 19/11 θα πρέπει να προσέχετε οικονομικές ή νομικές υποθέσεις και γενικότερα καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας παρασύρουν σε λάθη και ακρότητες.

Έρωτας

Πολλοί από σας θα επιδιώξετε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στα προσωπικά σας ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να απομακρύνετε άτομα που σας προκαλούν αρνητικές διαθέσεις. Καλές προοπτικές στα ερωτικά θα έχετε από τον Σεπτέμβριο και μετά και ειδικότερα στην διάρκεια του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Αποφύγετε επεκτάσεις ή γενικότερα κινήσεις που μπορεί να έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα αλλά και επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να βλάψουν τον συγκεκριμένο τομέα ή το κύρος σας. Νέα σχέδια και στόχους και γενικότερα καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε από τον Αύγουστο και μέχρι το τέλος του 2015. Μέχρι τότε προσοχή παντού.

 

Τοξότης

Ωριμότητα και σύνεση

Η πειραματική είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας και η παραμονή του για ένα εξάμηνο περίπου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με υποθέσεις που είχατε αφήσει πίσω και με σχέδια που έχετε σκεφτεί από το παρελθόν. Θέματα σχέσεων και επαγγελματικές υποθέσεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή ειδικά μετά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου καθώς οποιαδήποτε λάθος κίνηση μπορεί να φέρει ένα μικρό ντόμινο στην καριέρα και στα οικονομικά σας. Τα φαινόμενα των εκλείψεων στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου φαίνεται να επηρεάζουν περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας κυρίως σε θέματα καριέρας ή οικογένειας. Μέχρι και τις 10/8 ο Δίας θα είναι σύμμαχός σας καθώς από το ζώδιο του Λέοντα θα φέρει ευκαιρίες από το εξωτερικό ή νέες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που από καιρό έχουν παρουσιάσει προβλήματα και να δημιουργήσετε κάτι καινούριο. Προσέχετε νομικά θέματα και επαγγελματικές συνεργασίες.

Έρωτας

Η εποχή αυτή θα είναι ιδανική για να κατασταλάξετε σκέψεις και αποφάσεις που εδώ και καιρό περιεργαζόσασταν αλλά και για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν. Θετικό διάστημα για σας φαίνεται να είναι το φετινό Καλοκαίρι και ιδιαίτερα στην διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Χρονιά που θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές και τα οικονομικά σας γενικότερα ειδικά κατά την διάρκεια του επόμενου Φθινοπώρου. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν οικονομικά ή επαγγελματικά και γενικότερα αποφάσεις που θα μπορούσαν να σας βάλουν σε δύσκολες περιπέτειες.

 

Αιγόκερως

Η υπομονή αποδίδει καρπούς

Η χρονιά που ξεκινάει φαίνεται να είναι αρκετά ανατρεπτική και έντονη κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Γενάρη, καθώς οι παρουσίες του Πλούτωνα και του Ουρανού έχουν βαλθεί να σας «ξεβολέψουν». Η παρουσία του Δία στον Λέοντα και στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας ωθεί σε βαθιές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τις συνεργασίες σας και γενικότερα την οικονομική σας κατάσταση ή τις σχέσεις σας. Τα φαινόμενα των φετινών εκλείψεων στον άξονα Κριού- Ζυγού στην διάρκεια του Απριλίου και του Σεπτεμβρίου φαίνεται να ολοκληρώνουν ένα κύκλο ζωής και γενικότερα καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια και τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα άτομα που σας έχουν δώσει δικαιώματα να μην θεωρείτε έμπιστα ή μπερδεμένες καταστάσεις που ενδεχομένως κρατούν από το παρελθόν. Περιορίστε την ανταγωνιστική σας τάση και γενικότερα τις φιλοδοξίες σας καθώς όλο κάποιες παγίδες από το πουθενά θα έχετε να αντιμετωπίσετε. Από τον Αύγουστο που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα είναι εγκατεστημένος εκεί για ένα ολόκληρο χρόνο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να βγείτε κερδισμένοι από διάφορες ευνοϊκές εξελίξεις ή συγκυρίες.

Έρωτας

Πολλά αλλάζουν φέτος για σας καθώς οι σεληνιακές εκλείψεις στη διάρκεια του Απριλίου αλλά και του Σεπτεμβρίου φαίνεται να σας οδηγούν σε αποφάσεις για τίτλους τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες. Από τον Οκτώβριο και μετά φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά η προσωπική σας ζωή και γενικότερα να σας δίνονται ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούριο θετικό ξεκίνημα.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Προσέξτε φέτος τα οικονομικά σας ιδιαίτερα στη διάρκεια του Ιουλίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Στο χώρο της δουλειάς σας φαίνεται να επηρεάζεστε από κάποιες ανεπιθύμητες αλλαγές, όμως μια νέα τροπή προς το καλύτερο εμφανίζεται για σας το επόμενο Φθινόπωρο.

 

Υδροχόος

Καλές προοπτικές στις σχέσεις σας

Η παρουσία του Δία στον 7ο ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και να διευρύνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ευκαιρίες αυτή την χρονιά φαίνεται να έχετε από τους άλλους είτε είναι φίλοι είτε είναι συνεργάτες και σύντροφος ενώ είναι πιθανόν να επισημοποιήσετε και κάποια σχέση σας. Δύσκολο αναμένεται για σας το διάστημα του Καλοκαιριού ειδικότερα αν είστε γεννημένοι στις 17 και 18/2 καθώς το αρνητικό τετράγωνο του Δία- Κρόνου φαίνεται να προκαλεί έντονες αλλαγές και απογοητεύσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή γενικότερα να εντείνει προβλήματα που ήδη έχετε. Καλό θα είναι να προσέχετε γενικώς θέματα που χρειάζονται περισσότερη σκέψη ή σοβαρότητα καθώς οτιδήποτε γίνει σε στιγμή παρόρμησης και επιπολαιότητας μπορεί να επιβαρύνει την επόμενη φάση της ζωής σας.

Έρωτας

Ιδιαίτερα έντονος θα είναι φέτος ο ερωτικός τομέας και πολλές οι ευκαιρίες για να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες. Πιο σημαντικό διάστημα για σας θα είναι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος που η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα φαίνεται να επαναφέρει στην ζωή σας άτομα και σχέσεις που υπήρχαν από το παρελθόν.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Εποχή για νέες συνεργασίες και ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν από κλείσιμο παλιών διαφορών σας με άλλους. Νέες προοπτικές που θα εμφανιστούν στην διάρκεια της φετινής Άνοιξης. Θετική έκβαση στα οικονομικά θα έχετε από τον Οκτώβριο.

 

Ιχθείς

Προσοχή στην καριέρα

Η προσωρινή εγκατάσταση του Κρόνου στον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει την επαγγελματική σας πορεία αλλά και τις συνθήκες της δουλειάς σας -κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Φλεβάρη. Θα χρειαστεί από μέρους σας περισσότερη προσπάθεια και αγώνας για να συντηρήσετε ή να κατακτήσετε αυτά που θέλετε μέσα σ’ αυτή την χρονιά. Ζυμώσεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά και ανακατατάξεις στα επαγγελματικά φαίνεται να έχετε στην διάρκεια του Μαρτίου όπου η ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι στις 18 και 19/3 αλλά και τον Σεπτέμβριο στις 13/9. Γενικότερα μέχρι και τα μέσα Αυγούστου η χρονιά αυτή φαίνεται να περιέχει για σας αρκετό άγχος και πολλά απρόοπτα στις σχέσεις και τα οικονομικά. Θετική αλλαγή προς το καλύτερο φαίνεται ότι θα έχετε από τον Ιούλιο αλλά και τον Οκτώβριο. Η νέα θέση του Δία στην Παρθένο φαίνεται να τονώνει τις σχέσεις σας και να σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο είτε στα επαγγελματικά σας με μορφή συνεργασίας είτε στα προσωπικά σας.

Έρωτας

Θα πρέπει να προσέχετε φέτος τις επιλογές σας αλλά και καταστάσεις που εδώ και καιρό προκαλούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας φαίνεται να σας τυφλώνει και να δημιουργεί ερωτικές ουτοπίες που δεν έχουν αντίκρισμα στην πραγματικότητα. Καλύτερες προοπτικές για σας από τον Οκτώβριο.

Επαγγελματικά- οικονομικά

Θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίσουν αυτή την χρονιά ενώ στην διάρκεια του Μαρτίου – Απριλίου- Σεπτεμβρίου αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις στους συγκεκριμένους τομείς.        

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr