Ολες έχουμε θελήσει κάποια στιγμή να αλατοπιπερώσουμε την σεξουαλική μας ζωή με τα κόλπα που βλέπουμε στις ταινίες (XXX και μη). Ξέρεις, σεξ στο αμάξι, σεξ στο ντους, σεξ που είσαι πασαλειμμένη με σοκολάτα και σαντιγύ σαν σουδάκι από προφιτερόλ. Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά  τα πικάντικα είναι πιο κατάλληλα για χάζι και λιγότερο για να τα εφαρμόζεις εσύ η ίδια. Ορίστε με ποιους τρόπους μπορούν να κάνουν τον ενθουσιασμό σου να πάει στράφι:

Καθρέφτες πάνω, καθρέφτες στο πλάι, καθρέφτες παντού

Οι καθρέφτες μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε το μπανιστήρι του πορνό στην δική μας ταπεινή κρεβατοκάμαρα. Δυστυχώς όμως, αντί να μας απορροφά η θέα του γυμνού σώματος του συντρόφου μας, επικεντρωνόμαστε στις ατέλειες του δικού μας ("Μα σοβαρά, έτσι είμαι; Έπρεπε να το'χα ξεκινήσει το ρημάδι το γυμναστήριο!"). Καθόλου ευχάριστο.

Σεξ στην ντουζιέρα

Κι όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει! Γι'αρχή, ο περισσότερος κόσμος διαθέτει στενάχωρες ντουζιέρες, άρα μάνι-μάνι δεν υπάρχει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ελλοχεύει ο διόλου αμελητέος κίνδυνος του να γλιστρήσεις και να φας τα μούτρα σου, ολοκληρώνοντας μια βραδιά πάθους στο νοσοκομείο με διάσειση. 

Σεξ στο τζακούζι

Το ζεστό νερό που τρέχει με πίεση φαίνεται να ανοίγει σε πολύ κόσμο την όρεξη για πιο ιδιαίτερες στιγμές. Αν το εξετάσεις όμως από μια λιγότερο ρομαντική οπτική, θα δεις ότι δεν είναι καθόλου πρακτικό. Το καυτό νερό ανάβει τα αίματα περισσότερο απ'όσο χρειάζεται, με αποτέλεσμα να ιδρώσεις πριν καν ξεκινήσετε, ενώ η πίεση με την οποία εκτοξεύεται σας ζορίζει στο να βρείτε οποιαδήποτε βολική στάση. Όταν με το καλό ολοκληρώσετε αυτό που με κόπο αρχίσατε και πάτε να βγείτε, θα είστε σαν πανικόβλητα βατράχια που χοροπηδούν σε λίμνη.

Μια φαντασίωση τόσο κοινή, που έδωσε το όνομά της μέχρι και σε κοκτέιλ. Όποιος είχε την συγκεκριμένη έμπνευση, όμως, ξέχασε έναν σημαντικό παράγοντα που καθιστά το σεξ σε παραλία δυσάρεστη εμπειρία: την άμμο. Την άμμο που τρυπώνει παντού και που δημιουργεί έντονη κι ανεπιθύμητη τριβή. Σαν να κάνεις σεξ πάνω σε γυαλόχαρτο. Ασ'το καλύτερα.

Sex Tape

Σίγουρα κι εσύ έχεις κάποια στιγμή οραματιστεί τον εαυτό σου ως μια εκρηκτική βασίλισσα του πορνό. Ωραία εσύ, ωραίος και ο σύντροφός σου, πόσο δύσκολο μπορεί να'ναι να γυρίσετε την δική σας ταινία; Δύσκολο δεν είναι, και η διαδικασία του γυρίσματος είναι όντως διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη. Το να παρακολουθείς όμως τον εαυτό σου να κάνει σεξ μπορεί να σε ξενερώσει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Θα πάω το πράγμα λίγο παραπέρα και θα σου υπενθυμίσω ότι στον κυνικό κόσμο που ζούμε, δεν αποκλείεται να δεις τα κατορθώματά σου να κυκλοφορούν στο Ίντερνετ μετά από έναν άσχημο χωρισμό. Νομίζεις ότι δεν θα μπορούσε να σου συμβεί; Το ίδιο νόμιζε και η JLo.

69

Ή αλλιώς "μ'ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια". Αυτό σκέφτονται όσοι μπαίνουν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν και φυσικά είναι πολλοί. Ωστόσο, αντί να διπλασιάζει την απόλαυση, η συγκεκριμένη στάση την μειώνει δραματικά, αφού για προφανείς λόγους κανείς δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σ'αυτό που κάνει και να τα δώσει όλα. Συν το ότι δεν μπορείς να πάρεις ανάσα και κοντεύεις να πάθεις αυχενικό.

Σεξ στο αυτοκίνητο

Όπως και τα περισσότερα σ'αυτή την λίστα, έτσι και αυτό θα θέλεις σίγουρα να το δοκιμάσεις έστω μια φορά, για την ιστορία. Τα πράγματα μπορούν να πάνε μια χαρά-εκεί που είστε στο αμάξι σ'έναν έρημο δρόμο, αποφασίζετε να παρκάρετε στην άκρη για μερικές στιγμές πάθους. Απλά όταν θα καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να στριμωχτείτε στο πίσω κάθισμα, θα συνειδητοποιήσεις ότι η πραγματικότητα απέχει αρκετά από την φαντασία (π.χ. τις ταινίες που λέγαμε στην αρχή). Ω ναι, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνεις άνετα σεξ στο αμάξι, εκτός και αν διαθέτεις τανκ, λεωφορείο ή λιμουζίνα.

Στοματικό εν ώρα οδήγησης

Οι άνδρες δεν θα έλεγαν όχι στο στοματικό σεξ κατά την διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας, συμπεριλαμβανόμενης και  της οδήγησης. Το κακό είναι ότι τους αποσπά την προσοχή δεκάδες φορές περισσότερο και από το αν έγραφαν sms. Σε στιγμές έκστασης μπορούν άνετα να χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με υποψήφιο θύμα όχι απλά κάποιον ανύποπτο περαστικό αλλά και τους ίδιους (απότομο ταρακούνημα--> άουτς!). Κι αν αυτά δεν αρκούν για να σας πείσουν, σκεφτείτε τι θα πρέπει να πείτε στην Ασφαλιστική σε περίπτωση ατυχήματος.

Βάλε λάδι κι έλα βράδι

Άλλη μια πολύ κοινή φαντασίωση, ειδικά γι'αυτούς που έχουν απολαύσει ένα επαγγελματικό μασάζ, είναι το μασάζ με λάδι σώματος πριν το σεξ. Το λάδι δίνει στο σώμα μια όμορφη γυαλάδα, κάνει τα πάντα λεία και μειώνει την τριβή. Ωραίο ακούγεται, σωστά; Λάθος. Γιατί έχει ως επί το πλείστον απαίσια γεύση, σε κάνει να αισθάνεσαι λες και ιδροκοπούσες σε σάουνα και δημιουργεί ενοχλητικούς, περίεργους θορύβους. Επιπλέον, αν κάνεις το λάθος και αγοράσεις "θερμαντικό" λάδι σώματος, θα το αισθάνεσαι σαν υγρή λάβα πάνω στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου.