Αν δεν τα φτιάξεις στα 20 σου με το λάθος αγόρι ή αν δεν βγεις μ' εκείνο τον τύπο που θα συμβούλευες τη φίλη σου να μη βγει, πότε θα το κάνεις; Κάθε άτομο που περνάει από τη ζωή σου κάτι έχει να σου μάθει είτε για τον εαυτό σου είτε για όλα τα αγόρια που κυκλοφορούν. Δες το σαν μάθημα και μην απελπιστείς όταν πέσεις σε κάποια περίπτωση από τις παρακάτω:

1. Η τελειότητα προσωποποιημένη - που όμως σε κουράζει.
Έχει μια πολλή καλή δουλειά παράλληλα με τις σπουδές του, διαβάζει αρκετά, διαλέγει πάντα τα καλύτερα εστιατόρια όταν βγαίνετε - κάπως έτσι δοκίμασες σουσι. Από το πρώτο σας ραντεβού άρχισες να τον φαντάζεσαι με δυο κουτσούβελα στον καναπέ του σπιτιού σου, ναι θα ήταν καλός πατέρας, δεν αμφιβάλλουμε. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, τρώει υγιεινά, περπατάει πολύ, αθλείται, αγαπάει το μπάσκετ. Μπορεί να είναι το παιδί που θα ονειρευόταν ο μπαμπάς σου για γιό του, αλλά μήπως εσένα σε κουράζει αυτή η τελειότητα και ... βαριέσαι θανάσιμα; Οι συζητήσεις σας είναι στάσιμες, το ερωτικό κομμάτι είναι απλά καλό, ντάξει βαρέθηκα και εγώ μαζί σου. Next!

2. Ο σίγουρα-δεν-είμαι-ο-τύπος-σου-κούκλα.
Τον γνώρισες κάτω από περίεργες συνθήκες, είχες πιεί, είχε πιεί, ήταν 5-6 το πρωί, και ενώ προσπαθούσες να μπεις στο ταξί για να πας σπιτάκι σου επιτέλους, σε πλησίασε για να πάρει το νούμερο σου. Λίγο το ποτό, λίγο η περασμένη ώρα, σου θύμιζε τον Bradley Cooper - με λίγο πιο καθαρό μυαλό, αποδείχτηκε μακρινός θείος του θείου του Bradley Cooper (Δεν έχει να λέει, τουλάχιστον βρισκόμαστε σταθερά στην οικογένεια Cooper). Φυσικά και κολακεύτηκες από το συμβάν, δε σου ζητάνε καθημερινά το τηλέφωνο σου, για εκείνη τη στιγμή πάντως έμοιαζε να είναι η ευκαιρία και η καλύτερη απόφαση της ζωής σου. Τελικά, δεν ήταν ο τύπος σου, κυρίως επειδή το να συλλέγει τηλέφωνα μέσα στα ξημερώματα είναι μια πολύ αγαπημένη του ασχολία.

3. Ο γαντζωμένος στη Friend Zone.
Είστε φίλοι για χρόνια, ποτέ δεν το παραδεχτήκατε ούτε καν στους εαυτούς σας, αλλά υπάρχει το παιχνίδι ανάμεσα σας σχεδόν από τη μέρα που γνωριστήκατε. Εδώ είναι η κλασική περίπτωση φλερτοφιλίας, όπου σε κολακεύει το ενδιαφέρον του, σου αρέσει να μιλάτε, αλλά δε θα μπορούσες να τον φανταστείς ως αγόρι σου. Ουσιαστικά, αυτό που σ' εμποδίζει είναι ότι αν κάτι πάει στραβά θα χαλάσει και η φλερτοφιλία σας.

4. Ο κολλημένος με τα χρήματα.
Είναι ο πλούσιος είσαι η κοινή θνητή ή είναι ο φτωχός και είσαι η Paris Hilton. Όπως και να χει, είναι πέρα για πέρα κουραστικό να σου χτυπάει είτε την καλή είτε την κακή σου οικονομική κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει χάσμα, αλλά εσύ να το προσπερνάς, εκείνος πάλι θα το τονίζει σε κάθε ευκαιρία. Τι καλά!

5. Το κατά φαντασίαν αγόρι σου.
Γνωριστήκατε πριν λίγο, δεν ξέρει καν τα βασικά για σένα και μετά από μερικά μηνύματα που ανταλλάζετε θεωρεί ότι είστε σε (σοβαρή) σχέση. Γίνεται πιεστικός, προχωράει πολύ γρήγορα - σχεδόν έχει μιλήσει στους γονείς του για σένα - και θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δηλώσετε '' παντρεμένοι'' στο facebook. Απλά μπορείς να τον σβήσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου!

6. Ο "λείπεις, είσαι έρωτας αλήτης".
Δουλεύει πολύ ή περίεργες ώρες, έχει υποχρεώσεις, πολλούς φίλους, μεγάλο σόι, δεν ξέρουμε τι φταίει αλλά είναι διαρκώς...αλλού. Όταν βγαίνετε σου δίνει την εντύπωση ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει ή υπονοεί ότι προσπάθησε πολύ ώστε να βρει λίγο ελεύθερο χρόνο για σένα. Τι να σου πω... ευχαρίστησε τον και άστον να βρει το δρόμο του.

7. Ο κολλημένος στην πρώην.
Έχεις φτάσει σε σημείο να κλείνεις τραπέζι για 3 όταν βγαίνετε; Σας ακολουθεί παντού αυτό το περιβόητο φάντασμα της πρώην; Νιώθεις ότι ξέρεις τα πάντα γι΄αυτή - ενώ δε θα θελες- και σε κάθε κουβέντα τσουυυπ να τη και αυτή! Μέχρι και σε κουβέντα για ποδόσφαιρο μπορεί να την αναφέρει, καλή διάθεση να υπάρχει μόνο. 

8. Ο ελεύθερος κι ωραίος.
Έχει πεισθεί ότι είναι ωραίος και παράλληλα τόσο κελεπούρι που είναι αμαρτία να τον χαίρεται μόνο μια κοπέλα. Κάπως έτσι θα το παίζει "εγώ ανήκω σε όλες'', θα βγαίνει με πολλές, δε θα θέλει δεσμεύσεις, θα κάνεις τάμα για να βγείτε, μπορεί να τον πετύχεις και με καμία άλλη όταν σου είπε ότι έχει μια οικογενειακή υποχρέωση και δε γίνεται να σε δει. Δεν μπορείς να του ανοίξεις το κεφάλι, δεν είναι το αγόρι σου, δεν έχετε καμία δέσμευση.