Οταν βρίσκεσαι σε ένα αρχικό στάδιο με το ταίρι σου ή το μελλοντικό σου ταίρι, θέλεις πάνω –κάτω να τον εξερευνήσεις, να μάθεις περισσότερα πράγματα γι' αυτόν, να βρεις κοινά... Επιδιώκεις να υπάρξει μια αλληλεπίδραση και επικοινωνία...

Ακολουθούν λοιπόν 5 θέματα συζήτησης που μπορούν να καταλήξουν σε όλα τα παραπάνω:

1. Ενδιαφέροντα/ Χόμπι

Θέλοντας και μη τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι είναι τα πρώτα πράγματα που θα ειπωθούν σε μια συζήτηση. Φρόντισε να επεκτείνεις την "αδιακρισία" σου σε αυτά προκειμένου να τον μάθεις καλύτερα και να δείξεις ενδιαφέρον και προσοχή. Και πού ξέρεις; Ίσως να βρείτε κοινά και να κυλίσει πολύ πιο ευχάριστα αυτή η κουβέντα.

 

2. Παιδική ηλικία

Οι αναφορές στο παρελθόν προκαλούν μια νοσταλγία, μια οικειότητα κι ένα ευχάριστο κλίμα στην ατμόσφαιρα. Μοιράζεσαι τις ευχάριστες εμπειρίες που αποτελούν κομμάτι σου, ανοίγεσαι στον άλλον, δημιουργείς ένα κλίμα εμπιστοσύνης και δείχνεις στον άλλο μιαν άλλη εικόνα σου. Βέβαια, τόσο προσωπικά δεδομένα απαιτούν κάποιο χρόνο και διάθεση, οπότε θέλει λίγο περισσότερη προσοχή αυτός ο τομέας.

 

3. Ταξίδια

Τα ταξίδια αποτελούν ένα ευχάριστο θέμα συζήτησης αφού σε ποιον δεν του αρέσουν; Εύκολο και προσεγγίσιμο θέμα και σίγουρα κάτι που θα σε διευκολύνει να βρεις κοινά και να σπάσεις τον πάγο. Μην ξεχνάς να συλλέγεις πληροφορίες, αφού ένα ταξίδι αποτελεί πάντα τέλεια ιδέα για μια μελλοντική επέτειο.

 

4. Ταινίες/Σειρές

Οι ταινίες/σειρές όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δείχνουν πολλά για έναν άνθρωπο. Αν εντοπίσετε και κοινά σε αυτόν το τομέα, σάς βλέπω όλη μέρα σ' έναν καναπέ με το Netflix να παίζει ασταμάτητα. Και άμα δεν τα βρείτε, μην του δώσεις τον κωδικό!