Η σχέση από απόσταση είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση που, λίγο-πολύ, όλοι έχουμε περάσει. Είτε μιλάμε για παροδική απόσταση είτε για απόσταση μηνών, η αντάμωση δεν μπορεί να συγκριθεί με όλο το ...βουνό που έχουμε αντιμετωπίσει, μακριά ο ένας από τον άλλον. 

Ακολουθούν, λοιπόν, 3 tips που θα βοηθήσουν αν όχι να συμβιβαστούμε με την ιδέα, τουλάχιστον να αντισταθούμε στην φθορά που φέρνει. 

1. Φροντίζουμε να υπάρχει κάτι για το οποίο να ανυπομονούμε!

Με την απόσταση, όλα γίνονται πιο φλατ, χωρίς να υπάρχει κάτι που να ζωντανεύει το πάθος .Οι λεπτομέρειες γίνονται μεγάλα ζητήματα και τα προβλήματα μεγεθύνονται. Για να ξεπεράσουμε, λοιπόν, όλη αυτή την αναστάτωση, φροντίζουμε με τον σύντροφο μας να βρούμε κάτι για το οποίο να ανυπομονούμε και οι δύο. Αυτό μπορεί να είναι μία συνάντηση, κάποια γιορτή, μία ξαφνική απόφαση... Βρες αυτό το κάτι που θα κρατήσει τη φλόγα, αναζωπυρώνοντας το πάθος! 

 

2. Σεβόμαστε τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτήν την απόσταση

Πρέπει εμείς, αλλά κι εκείνος, να καταλάβουμε πως υπάρχει ζωή και έξω από τη σχέση μας, ότι υπάρχουν άνθρωποι και φίλοι που πρέπει να συναντήσουμε και θα τύχει να υπάρξουν και ώρες που το κινητό δεν θα είναι διαθέσιμο. Σεβόμαστε τις ανάγκες του συντρόφου μας, όπως ακριβώς ζητάμε και εμείς από τον ίδιο να σεβαστεί τις δικές μας επιθυμίες. Η απόσταση χρειάζεται και θυσίες που δεν είναι πάντα ορατές αλλά πρέπει να γίνονται. 

 

3. Δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε

Ένα από τα μεγαλύτερα ζιζάνια που φυτρώνουν στις σχέσεις από απόσταση είναι τα βιαστικά συμπεράσματα. Πάντα, μα πάντα, πρέπει να δίνουμε χρόνο, να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε και να δουλεύουμε την ενσυναίσθησή μας. Προσπαθούμε να μπούμε στη θέση του άλλου και θυμόμαστε πως δεν περνάμε μόνο εμείς αυτό το μαρτύριο με την απόσταση αλλά και ο σύντροφός μας. Δες σφαιρικά και απόβαλε τις αρνητικές σκέψεις και τα κακά συναισθήματα!

+

1. Sexting και πάλι sexting

To sexting είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να βγάλουμε από το ερωτικό μας μενού κατά τη διάρκεια της απόστασης (και όχι μόνο). Δίνει στη σχέση μια ζωντάνια και απομακρύνει τη ρουτίνα. Αφήνει την φαντασία να καλπάσει και προκαλεί λαχτάρα και πάθος για το ταίρι. .Μην το αμελείς λοιπόν και φρόντισε να είσαι ευρηματική .