Πάνω-κάτω, πες το ένστικτο ή προδιάθεση, όλοι ξέρουμε πότε ένα ραντεβού πάει καλά κι έχει προοπτικές. Υπάρχουν, όμως, και κάποια σημάδια που μας γεμίζουν αμφιβολίες και σκέψεις για το αν θα υπάρξει συνέχεια.

Ακολουθούν, λοιπόν, αυτά τα 4 σημάδια που δείχνουν πως δεν θα υπάρξει επόμενο ραντεβού για να μην περιμένουμε άδικα!

1. Δεν υπάρχει χημεία στην κουβέντα

Αν δεν επιλέξατε κάποιο σινεμά ή θέατρο για το ραντεβού σας αλλά προτιμήσατε έναν κλασικό καφέ ή κάποιο φαγητό, τότε σίγουρα περάσατε πολλές ώρες συζητώντας. Μήπως, κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων, υπήρξαν άβολες στιγμές σιωπής ή δεν βρήκατε εύκολα ένα θέμα που να ενδιαφέρει και τους δύο; Το σημάδι των αμήχανων παύσεων δεν είναι θετικό!

 

2. Έντονη διαφωνία

Σίγουρα είναι καλύτερο το να διαφωνείτε από το να μην έχετε να πείτε τίποτα. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και κάποια δύσκολα διαχειρίσιμα θέματα, όπως η θρησκεία ή η πολιτική, τα οποία θα πρέπει να αποφύγετε σε ένα πρώτο ραντεβού γιατί μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλη ένταση και βαρύ κλίμα στην ατμόσφαιρα. Αν σου έχει ήδη τύχει, καταλαβαίνεις τι λέμε.

 

3. Ασχολήθηκε περισσότερο με άλλους παρά με εσένα

Αν το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στη σερβιτόρα, την παρέα που πέρασε ή το κινητό του παρά σε εσένα, τότε κάτι δεν πάει σωστά. Αυτή η κατάσταση είναι τελείως ξεκάθαρη και δείχνει είτε ότι δεν τον ενδιαφέρουν αυτά που λες είτε οτι δεν τον ενδιαφέρεις εσύ. No worries!

 

4. Η φράση «Θα σου στείλω»

Αν λίγο πριν τελειώσει το ραντεβού σας, πήγες τη συζήτηση στο πότε θα ξαναβρεθείτε και άρχισε να θυμάται πόσο πολυάσχολος είναι και πόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα έχει, τότε η κατάσταση είναι δύσκολη! Κι αν συνεχίσει κλείνοντας με την φράση πως θα σου στείλει, η κατάληξη που περιμένεις δεν θα έρθει σχεδόν ποτέ. Μην χάνεις χρόνο!