Γεια σας. Από τον Ιούνιο μου αρέσει πολύ ένας συμμαθητής μου. Θέλω να σας πω ότι δεν είχε ποτέ κοπέλα και ότι είναι σχετικά ντροπαλός. Από τότε που γνωριστήκαμε καλύτερα, όμως, πειράζουμε συνέχεια ό ένας τον άλλο και γενικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε να κάνει κάποιες κινήσεις όπως να με παίρνει αγκαλιά να μου πειράζει τα μαλλιά να μου πιάνει το χέρι να με γαργαλάει και τέτοια… Συνέχεια, εν τω μεταξύ μου γελάει και του γελάω, μου στέλνει μηνύματα και πιάνουμε την κουβέντα… αλλά μέχρι εκεί! Πριν δύο εβδομάδες, όμως, τον τσάκωσα να κάθεται με τη φίλη μου και ζήλεψα πάρα πολύ, γιατί δεν μου έδινε και μεγάλη σημασία. Τώρα, εδώ και δύο μέρες έχει αρχίσει ξανά τα ίδια… αγκαλίτσες, γελάκια, πειραγματάκια… Στα αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Να σας δώσω να καταλάβετε ότι ακόμα και όταν κάποια στιγμή πήρα την πρωτοβουλία να του πω κοφτά και ξάστερα ότι δεν θέλω να μου μιλάει ξενέρωτα, γιατί μου αρέσει πολύ, εκείνος δεν μου έδωσε κάποια απάντηση. Το περίεργο είναι ότι όλοι οι φίλοι μου είναι απολύτως βέβαιοι ότι του αρέσω, αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει κάνει κάποια κίνηση; Τι να κάνω για να μου ζητήσει να είμαστε μαζί ή έστω για να μου πει ότι του αρέσω; Θέλω τη βοήθειά σας.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου yolo – φίλη και από εμάς… Λοιπόν, θα μπω κατευθείαν στο θέμα και θα είμαι και κομματάκι αυστηρή μαζί σου. Από τη μια μου περιγράφεις ένα ντροπαλό τύπο και από την άλλη, έναν τύπο που δεν κρατιέται!!! Σε τσιμπάει, σε γαργαλάει, σε πειράζει και τι δεν κάνει, αλλά μια κουβέντα δεν σου έχει πει. Μια νύξη για μια σχέση δεν την έχει κάνει. «Δεν σου τα έχει ζητήσει», όπως μου γράφεις και τότε τι σου έχει ζητήσει; Μήπως αν έχεις γόμα ή δεύτερο στυλό; Δεν είναι και πολύ … φυσιολογικό όλο αυτό. Άσε το άλλο! Του έχεις πει εδώ και τόσο καιρό ότι σου αρέσει και εκείνος απλά είχε μείνει παγωτό. Εσένα σου φαίνεται ok; Είμαι σίγουρη ότι διαβάζεις την απάντησή μου και συμφωνείς μαζί μου… Λοιπόν, ας πάμε όμως στην απορία σου και στην αγωνία σου για το αν και πότε και πως θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Να σου τα ζητήσει» σωστά; Αυτό, κατά τη γνώμη μου και εφόσον σε έχουν διαβεβαιώσει και όλοι σου οι φίλοι ότι σε θέλει, είναι απλά θέμα χρόνου. Τώρα, όσον αφορά για το αν και πόσο του αρέσεις, σε αυτό η μόνη απάντηση που έχω να σου δώσω, είναι να επαναλάβεις την κίνηση που είχες κάνει και πριν λίγο καιρό. Ρώτησέ τον! Ή μάλλον ξανά ρώτησέ τον και που ξέρεις; Αυτή τη φορά να σταθείς τυχερή και να πάρεις την πολυπόθητη απάντηση. Από όσα μου γράφεις, καταλαβαίνω ότι δεν… κολλάς και πολύ καλά κάνεις. Άσε εκείνον να ντρέπεται, εσύ πες του τα έξω από τα δόντια. Στα ίσια!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!