Γεια σας! Είμαι η  Κωνσταντίνα και είμαι 16 ετών. Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου τσακώθηκα με την κολλητή μου. Η αιτία ήταν ότι της είπα ένα ψέμα. Ξέρω ότι φταίω εγώ... Κατάλαβα το λάθος μου και της ζήτησα συγνώμη, αλλά εκείνη δεν τη δέχεται. Όλο αυτό το διάστημα μου κρατάει μούτρα,  δεν μου μιλάει και το χειρότερο είναι ότι όλη η παρέα έχει πάει με το μέρος της. Έχω μείνει μόνη μου, εξαιτίας αυτής της κατάστασης και στα αλήθεια, στενοχωριέμαι πολύ!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Γεια σου Κωνσταντίνα. Να σου πω την αλήθεια και εγώ στενοχωριέμαι για όλη αυτή την κατάσταση. Μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις και όντως είναι πολύ άσχημο. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Έκανες το μοιραίο λάθος να πεις στην κολλητή σου ένα ψέμα. Μεγάλο λάθος και μάλιστα από εκείνα που στις αληθινές φιλίες απαγορεύονται!!! Θα μου πεις τα λάθη είναι ανθρώπινα και έχεις δίκιο, άλλωστε όπως μου γράφεις, το έχεις αναγνωρίσει και εσύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παρόλα αυτά, όμως, δεν παύει το λάθος σου για εκείνη ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν μπορεί να το διαχειριστεί και να σε συγχωρέσει. Σκέψου ότι ακόμα μέσα της έχει θυμό, κάτι που της εμποδίζει τη σκέψη να λειτουργήσει «συγχωρητικά» για σένα. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να της δώσεις χρόνο. Όσον, όμως, αφορά την υπόλοιπη παρέα, τότε με συγχωρείς, αλλά μάλλον δεν ήταν πραγματική σου παρέα. Αν ήταν, θα επέλεγαν ή να κρατήσουν ουδέτερη στάση ή να λειτουργήσουν ως μεσολαβητές, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τη φίλη σου. Αυτό καλό θα ήταν να το σκεφτείς και θα σου έλεγα και να το «ψάξεις» περισσότερο. Φυσικά, τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα είναι αρκετά ζόρικα, αλλά τουλάχιστον μαθαίνεις αν εκείνοι που θεωρούσες φίλοι σου και παρέα σου, όντως ήταν!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!