Ολοι, μα ΟΛΟΙ ενδιαφέρονται για το πόσο καλή είναι η σεξουαλική τους ζωή. Η σχέση που μπορεί να έχεις, εξαρτάται από το πόσο ευχαριστημένοι είστε και οι δύο σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου αυτή, να είναι καλή και ισορροπημένη. Μη μου πείτε πως δεν ισχύει!

Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτά τα άτομα, που νιώθουν ανασφαλή και θέλουν να το βελτιώσουν, τότε πρέπει να διαβάσεις τις παρακάτω συμβουλές. Βέβαια όσο και να τις ακολουθήσεις, αν δεν είσαι «εκεί» εκείνη τη στιγμή, τότε σίγουρα δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επικοινωνία!

Η επικοινωνία γενικά, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι. Συζητήστε τι αρέσει στο έναν και τι στο άλλον, αλλά και τι δεν σας αρέσει. Μαζί μπορείτε να βρείτε λύσεις στα όποια προβλήματα, που για καιρό σας ενοχλούσαν.

Κάνε του εκπλήξεις!

Αυτά που δεν τα περιμένεις, είναι και τα πιο ωραία. Σε πολλούς τομείς ισχύει αυτό, και δεν θα μπορούσε το σεξ να αποτελεί εξαίρεση. Δεν χρειάζεται να το κανονίζετε, αλλά εκεί που δεν το περιμένει ο άλλος να κάνετε την κίνηση.

Φαντασία!

Σίγουρα συνεχώς διαβάζετε ότι το σεξ, χρειάζεται λίγη φαντασία. Αυτό μαζί με την χημεία που έχετε οι δυο σας, σίγουρα μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Πειραματιστείτε με τον/την σύντροφο σας, ώστε να ανακαλύψετε πράγματα που μπορεί να σας αρέσουν.

Προκαταρκτικά!

Δώστε χρόνο εκεί, και μη βιάζεστε να προχωρήσετε! Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδικασία, γιατί τα προκαταρκτικά ενισχύουν τις επιδόσεις και των δύο. Και τους οργασμούς!

Πηγή: neopolis.gr