Ωραίες οι αγάπες και τα φρου φρου και τα αρώματα. Δε χορταίνεις να τον βλέπεις, να μιλάτε, να βγαίνετε, να τον φιλάς και να τον αγκαλιάζεις. Κάπου εκεί χάνεις τον έλεγχο και δεν ξέρεις πόσα συναισθήματα να κρατήσεις για σένα και πόσα για τους διαδικτυακούς σου φίλους. Όσο υπέροχο όμως είναι να βρίσκεις το άλλο σου μισό, άλλο τόσο ενοχλητικό είναι όταν αποφασίζεις να προβάλεις τη σχέση σου μέσω των social media. Τρομερά ενοχλητικό. Ειδικά όταν μοιράζεσαι γλυκόλογα με το αγόρι σου ... και άλλους 948 φίλους. Σε κοινή θέα. Και πιο συγκεκριμένα, στον τοίχο σου.

Τι θα πρότεινα να αποφύγεις;

1. Status που μιλούν για τον έρωτα σας. Ναι, θέλεις να μπεις στο μάτι της πρώην του. Σεβαστό και το καταλαβαίνω, αλλά βάλε πιο πάνω τη δική σου εικόνα κι άσε την πρώην λίγο στην άκρη. Αύριο μεθαύριο αυτό το προφίλ που έχει γεμίσει με φιλιά κι αγκαλιές, θα εξεταστεί από κάποια εταιρεία που θα ψαχουλεύει ό,τι σε αφορά πριν σε προσλάβει. Α και δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, ό,τι ανέβει στο ίντερνετ μένει εκεί για πάντα. Ακόμη και να το σβήσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

2. Screenshots με τα μηνύματά σας. Αυτό γιατί να το κάνεις τώρα; Ό,τι σου στέλνει και ό,τι του απαντάς με τη σειρά σου κι εσύ, καλό θα είναι να μένει μεταξύ σας. Δε χρειάζεται να ξέρει κανένας στο facebook ότι τον φωνάζεις λεοπαρδαλάκι κι ότι σε φωνάζει καναρίνι. Ούτε ότι σου στέλνει 15 φατσάκια από τη στιγμή που θα πείτε καληνύχτα και μετά *aawww*. Μετά από χρόνια που θα τα βλέπεις όλα αυτά (γιατί έννοια σου, το facebook φροντίζει να σου θυμίζει το ένοχο παρελθόν σου) δε θα ξέρεις που να κρυφτείς.

3. Ούτε και καρφιά για τον τσακωμό σας. Βγήκε με τους φίλους του και γύρισε στις 6 το πρωί, ξέχασε να σου πάρει λουλούδια στην επέτειο σας, μίλησε - εντελώς τυχαία πάντα - με την πρώην του, του έκανε λάικ ο πρώτος του έρωτας και πόσες ακόμη αφορμές για να ξεκινήσεις τα τραγούδια και ποστ όλο μπιχτή και παράπονο. Σε παρακαλώ, μην το κάνεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple selfie gif

4. Άπειρες φωτογραφίες. Χειρότερο από τις άπειρες φωτογραφίες έχω αυτό: τις παρόμοιες λήψεις. Ξέρεις, μιλάω γι' αυτές τις φωτογραφίες σας που είναι όλες ΠΑΡΑΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια απ' όλες να βάλεις (όλες είναι ολόιδιες εντωμεταξύ), οπότε λες "δε βαριέσαι, ας βάλω και τις 20". ΓΙΑΤΙ.

5. Σέλφι από το κρεβάτι/το μπάνιο/μετά την πράξη. Ναι, να βγάλετε. Ναι, να τις αποθηκεύσετε. Ναι, να τις κρατήσετε για τα μάτια σας και μόνο.

xx