Λέγομαι Βίκυ. Εδώ και περίπου 2 χρόνια ένας πολύ καλός μου φίλος που γνωριζόμαστε από μωρά έφυγε στο εξωτερικό.Τους τελευταίους 6 μήνες, μιλάμε συνεχόμενα αλλά συνέχεια ρίχνουμε υπονοούμενα ο ένας στο άλλον περί σεξ. Όταν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές όλα αυτά που λέγαμε, εκπληρώθηκαν.Το θέμα όμως είναι πως μετά από μια εβδομάδα σταμάτησε να μου μιλάει τελειως. Ημασταν σε κοινη παρεα αλλα καθε φορα που βγαιναμε δεν μου μιλουσε καθολου. Ουτε δίπλα μου ήθελε να κάτσει. Μετά από εκείνο που έγινε μεταξύ μας δεν το ξαναφέραμε ποτέ. Γιατί όμως να σταματήσει να μου μιλάει; Ούτε καν στα μάτια με κοιτούσε. Γιατί;

----------------------------

 

Βίκυ μου, αν σε παρηγορεί να σου πω ότι έχει συμβεί και σε άλλες, να το κάνω, αλλά αν θες να είμαι ειλικρινής μαζί σου, γιατί εγώ θέλω, τότε μάλλον ετοιμάσου να ακούσεις και μια εκδοχή που πιθανώς και να μην σου αρέσει. Το διάστημα που μιλούσατε και που ανταλλάσατε υπονοούμενα ήταν πάρα πολύ μεγάλο, ωστόσο όταν φτάσατε στο δια ταύτα όλο αυτό διήρκεσε πολύ λίγο. Κακό σημάδι… Πιθανόν και να ήσουν για εκείνον απλά ένας στόχος, ένα απωθημένο (βάπτισέ το όπως θες), αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν και δεν είναι κάτι περισσότερο. Τώρα, όσον αφορά το κομματάκι … περίεργο σχετικά με την απομάκρυνσή του ακόμα και ενώ συνυπήρχατε στην ίδια παρέα… ίσως και να έχει να κάνει με την αμηχανία του, ή μπορεί να αισθάνεται άσχημα, ενοχικά , γιατί άφησε τα πράγματα να ξεφύγουν … εκτός ελέγχου. Πάντως, για όποιο λόγο και αν άλλαξε η συμπεριφορά του, κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε πια να σε αφορά… Σαφέστατα και σου οφείλει μια εξήγηση μην σου πω και περισσότερες, αλλά σκέψου ότι είναι μόνο χάσιμο χρόνου… Προχώρησε τη ζωή σου, άλλαξε σελίδα και κάποια στιγμή ίσως και να μάθεις την αλήθεια. Μόνο που τότε πια δεν θα σε ενδιαφέρει!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!