Κάθε νορμάλ σχέση που μπορούμε να σκεφτούμε ξεκινάει με τον ίδιο βαθμό εμπιστοσύνης μεταξύ των ατόμων, εκτός κι αν προκύψει κάτι και μειώσει τη σιγουριά, τη βεβαιότητα και την ηρεμία. Αυτό ΔΕΝ το θέλουμε γιατί ουσιαστικά αποτελεί την αρχή του τέλους κάθε (μα κάθε) σχέσης! Επίσης, η αρχή του τέλος προκύπτει επίσης όταν το ένα από τα δυο άτομα παθαίνει άνευ λόγου και αιτίας αυτό το σύνδρομο να-δεις-που-θα-με-απατήσει, καταστρέφοντας κάθε καλή στιγμή της σχέσης.

7 άντρες (και ΤΙ άντρες) ανοίγουν τα χαρτιά τους και μας λένε γιατί (δε) θα απατούσαν τη σχέση τους: 

"Τρεις από τους πιο κοντινούς μου φίλους, χώρισαν τα τρία τελευταία χρόνια. Μόνο ο ένας από αυτούς είχε απατήσει τη γυναίκα του και - δυστυχώς - ήμουν εκεί να βλέπω τη σχέση τους να καταρρέει από λεπτό σε λεπτό. Βλέποντας πόση στεναχώρια και αβεβαιότητα προκάλεσε η αδυναμία του φίλου μου σε ένα άτομο που αγαπούσε τόσο, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην κάνω ποτέ κάτι τέτοιο αντίστοιχσ στη δική μου σχέση. Ίσα ίσα, αποφάσισα να κάνω τα πάντα ώστε να γίνει η σχέση μου ακόμη πιο υγιής και χαρούμενη. Δε θέλω με τίποτα να καταρρεύσει και η δική μου σχέση όπως του φίλου μου, οπότε άθελα του μου έδωσε ένα πολύ σημαντικό μάθημα."- Δημήτρης, 29.

 

"Δε μου περνάει καν από το μυαλό να την απατήσω. Ναι, θα κοιτάξω άλλες κοπέλες που θα περάσουν από μπροστά μου. Ναι, θα τις σχολιάσω με τους φίλους μου. Δε θα κάνω κίνηση να τις γνωρίσω ή απλά να μιλήσουμε. Δε με τραβάει τίποτα στο να κάνω νέες γνωριμίες, τέτοιου είδους εννοώ πάντα, και δε νομίζω ότι μου λείπει και κάτι από τη σχέση που έχω τώρα." - Γιώργος, 27.

 

"Έβγαινα ραντεβού για χρόνια πριν βρω αυτό το κορίτσι. Πρέπει να βγήκα με 40 κοπέλες μέσα σε διάστημα 3 χρόνων, για να είμαι ακριβής. Έτσι, κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλές με τις οποίες δε θα ήθελα με τίποτα να κάνω σχέση για διάφορους λόγους κι ότι υπάρχει ευτυχώς αυτή η μία που είναι ό,τι ακριβώς θέλω - ίσως και παραπάνω απ' αυτά που έψαχνα. Δεν είναι τέλεια προφανώς, αλλά είναι τα πάντα για μένα." - Λευτέρης, 26.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

"Μένουμε μαζί και είμαστε σαν ομάδα: στο σπίτι μαζί, στη ζωή μαζί, στα οικονομικά μαζί, στις χαρές μαζί, στις λύπες μαζί. Νιώθω πως αν την απατούσα, θα ήμουν χαμένος, άσε που δε θα μπορούσα να της το κρύψω. Θα το καταλάβαινε το επόμενο λεπτό. Αφού είμαστε ομάδα!" - Μιχάλης, 29.

 

"Πριν παντρευτώ, απατούσα κάθε κοπέλα που είχα. Ποτέ δεν απάτησα όμως τη γυναίκα μου. Είμαι παντρεμένος εδώ και δυο χρόνια και ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να την απατήσω. Από τη στιγμή που τη θέλω τόσο πολύ, δεν έχω καν μάτια γι' άλλη." - Λεωνίδας, 31.

"Αν είναι ωραίο το να πας και να κάνεις σεξ με κάποια που σου αρέσει; Ε ναι φυσικά και είναι. Αξίζει να το κάνεις όμως; Θα σου πω εγώ, ΌΧΙ. Δεν αξίζει απλά για ένα σεξ να χαλάσεις όλα αυτά που νιώθεις γι' εκείνη και να καταστρέψεις τη σχέση σου. Πάντα θα υπάρχουν πειρασμοί, το θέμα είναι να αντιδράς έτσι όπως πρέπει." - Μάριος, 28.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

"Περνάω ακόμη αυτή την καλή φάση με την κοπέλα μου, ξέρεις, τα πρώτα μέλια. Δεν μπορώ καν να το διανοηθώ ότι θα μπορούσα να την απατήσω ή αντίστοιχα αυτή εμένα. Πιστεύω ότι όταν έχεις κάτι καλό στη ζωή σου, δεν καταστρέφεις τα πάντα τόσο εύκολα." - Αντώνης, 24.

xx