Το συγκεκριμένο ερώτημα απασχολεί (ή έστω, έχει απασχολήσει στο παρελθόν) τις περισσότερες γυναίκες αυτού του πλανήτη. "Τι σκέφτεται όταν με βλέπει γυμνή;", "λες να τον ξενερώνει η κυτταρίτιδα μου;", "πήρα μισό κιλό, λες να το κατάλαβε;" και πόσες ακόμη ερωτήσεις τριγυρνούν στο μυαλό σου κάθε φορά που βρίσκεσαι γυμνή μπροστά σ' αυτόν που σου αρέσει; Θα σου πω εγώ, άπειρες. Κι όχι τίποτα άλλο, δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει και να απολαύσει τη στιγμή. Η αλήθεια είναι πως δεν τον απασχολεί καν αυτό το περίεργο σημάδι που έχεις από τότε που γεννήθηκες, δεν μπορεί να δει το μισό εκατοστό κυτταρίτιδας στο πόδι σου (αλλά και να το δει, καθόλου δε θα τον νοιάξει), ούτε και θα δώσει σημασία στην κοιλίτσα σου, που στη θέση καλοσχηματισμένων κοιλιακών, κρύβει ένα μπέργκερ και μερικές πατάτες που έφαγες προηγουμένως. Τι του αρκεί; Να βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί σου, κι αυτό κορίτσια μου είναι ένα φανταστικό πράγμα.

Τι είναι αυτό που σκέφτονται/σκέφτηκαν/θα σκεφτούν 10 αγόρια της διπλανής πόρτας βλέποντας γυμνή την κοπέλα που τους αρέσει;

"Εξαρτάται από το άτομο, αλλά πιστεύω πως όπως εγώ, μερικά ακόμη νορμάλ αγόρια, δε θα κοιτάξουν τις ατέλειες της κοπέλας που τους αρέσει. Και ποιος δεν έχει ατέλειες δηλαδή;" - Μάνος, 23.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

"Δε με απασχολούν οι ατέλειες, αρκεί να είναι καθαρή και να προσέχει όσο περισσότερο τον εαυτό της." - Χρήστος, 21.

"Μπορεί να μην είναι το ιδανικό να έχει σημάδια ή κυτταρίτιδα, αλλά προτιμώ να τα δείξει και να μην τα καλύπτει με 500 κρέμες. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι ότι δε θα φαίνονται τόσο τραγικά όσο νομίζει. Είτε πρόκειται για σχέση της μιας βραδιάς είτε για σχέση χρόνων, θα έχω την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση σχετικά με τις ατέλειες. Δεν αλλάζει κάτι, βέβαια στη σχέση ίσως να με νοιάζει ακόμη λιγότερο, μιας και η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της μπορούν να καλύψουν τα πάντα." - Γιώργος, 24.

"Δε θα κοιτάξω ατέλειες, κυρίως επειδή το μυαλό μου θα είναι στο στήθος της. Εντάξει, πλάκα κάνω. Δε θα την κρίνω αν δεν έχει το τέλειο σώμα, ούτε εγώ το έχω άλλωστε". - Νίκος, 26.

"Πιστεύω πως καμιά γυναίκα δε θα είναι τέλεια 100%, σαν τα μοντέλα ή τις διάσημες που βλέπουμε στο διαδίκτυο και στα περιοδικά. Εξάλλου, ούτε κι αυτές είναι τόσο τέλεις όσο φαίνονται. Ποτέ καμιά κοπέλα μου δεν είχε αναλογίες μοντέλου, αλλά αυτό δε με εμπόδισε από το να τις ερωτευτώ". - Μιχάλης, 22.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

"Για μένα, χειρότερο από οποιοδήποτε σημάδι στο σώμα της είναι η ανασφάλεια που την πιάνει και επιμένει να κλείσουμε το φως ή να μην την κοιτάω όταν αλλάζει. Δεν μπορεί να χαρεί τη στιγμή και δίπλα της ούτε κι εγώ". - Νίκος, 22.

"Ίσα ίσα που με κάνει να νιώθω και εγώ πιο άνετα όταν είμαι με μια κοπέλα που δεν έχει το τέλειο σώμα αλλά είναι και πάλι okay μ' αυτό. Έτσι, ανοίγομαι κι εγώ και δε σκέφτομαι 2-3 παραπάνω κιλά ή την κοιλιά μου που απέχει πολύ από του Σπαλιάρα". - Κώστας, 24.

"Εξαρτάται από τη φάση, αλλά πιστεύω κατά 99% ότι το πως θα νιώσω εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πως νιώθει εκείνη με το σώμα της". - Δημήτρης, 24.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

"Δε θα πρόσεχα καν την κυτταρίτιδα που λέει ότι έχει αν δεν μου την έβαζε εκείνη στο μυαλό με τη γκρίνια της. Ειδικά στην παραλία, η κατάσταση της ΔΕΝ παλευόταν. Κορίτσια, χαλαρώστε!" - Φάνης, 24.

" Από τη στιγμή που γδύνεται για μένα, δε με νοιάζει τίποτα άλλο στον κόσμο. Αλήθεια. Νιώθω άνετα με το σώμα μου, νιώθει άνετα με το δικό της (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω), οπότε όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα". - Θανάσης, 22.

xx