Ποτέ δεν ήμουν της άποψης ότι υπάρχουν καλά και κακά ζώδια - εξάλλου, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και δεν μπορούν τα άστρα να καθορίσουν κάθε συμπεριφορά μας (ή μήπως άραγε μπορούν;). Σ' αυτό το σημείο, ας συμφωνήσουμε ότι τα ζώδια είναι ένας καλός τρόπος να προβλέπουμε τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει κάποιος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πέσουμε 100% μέσα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Παρθένου είναι πολύ πιθανό να έχει μερικά από τα παρακάτω χαρακτηριστικά και γι' αυτό αξίζει να βγεις ένα ραντεβού μαζί του - μπορεί και παραπάνω!

1. Αρχικά, ο άντρας Παρθένος βγάζει στην επιφάνεια την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου και αυτό είναι στ' αλήθεια μαγικό. Σε κάνει να θες να γίνεσαι καλύτερη, σε βάζει να σκέφτεσαι από τη δική του οπτική και να ανακαλύπτεις στοιχεία του εαυτού σου που δεν ήξερες ότι υπήρχαν, έχει πειθώ και σε εμπνέει να ψαχτείς και να βελτιώσεις τη ζωή/τη διατροφή/τη δουλειά/τον τρόπο που αντιμετωπίζεις καταστάσεις.

2. Είναι πολύ καλός στο κρεβάτι. Άκουσες Παρθένος και σκέφτηκες ένα άβγαλτο αγόρι που δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα; Αχ πόσο λάθος έκανες! Ο Παρθένος είναι συνήθως πολύ καλός στο ερωτικό κομμάτι και τον ενδιαφέρει αρκετά και η δική σου ευχαρίστηση. Δε θα σκεφτεί εγωιστικά, δε θα κοιτάξει μόνο τον εαυτό του και - κυρίως - δε θα σε χρησιμοποιήσει μόνο για το σεξ - το παιδί έχει αισθήματα.

3. Μαζί του νιώθεις ασφάλεια. Ε είναι να μη νιώθεις; Σε προσέχει, σε φροντίζει, είναι δοτικός και τρυφερός. Λίγα ζώδια δίνονται τόσο πολύ στον άλλο (κι από τα πρώτα κιόλας ραντεβού). Ο άντρας Παρθένος αποτελεί για μια γυναίκα αυτό το βράχο που θέλει για να στηριχτεί, καθώς ξέρει ότι θα είναι δίπλα της σε ό,τι και να τον χρειαστεί. Άσε που αν σκεφτείς πόσο επιλεκτικό ζώδιο είναι, το ότι ασχολείται τόσο πολύ μαζί σου δείχνει ότι σε έχει σε εκτίμηση και σε νοιάζεται.

4. Σε οργανώνει γιατί είναι οργανωτικός. Κι αυτό μπορεί να το χρειαζόσουν πιο πολύ απ' όλα. Ένας Παρθένος έχει τα πάντα σημειωμένα σε τετράδια και σε χαρτάκια κολλημένα στο ψυγείο, πράγμα που τον κάνει τον πιο συνεπή άνθρωπο στον κόσμο και σίγουρα μια πολύ καλή επιρροή για σένα που είσαι στην κοσμάρα σου.

Αποτέλεσμα εικόνας για couples gif

5. Είναι πιστός, γιατί δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα άκρως ηθικό ζώδιο, που δεν αντέχει να κοροϊδεύει τον άλλο, γιατί κάπως έτσι νιώθει ότι κοροϊδεύει τον ίδιο του τον εαυτό. Δε θα σε δουλέψει, δε θα στη φέρει, θα είναι τόσο ειλικρινής που αρκετά συχνά δε θα το αντέχεις καν (τύπου "ναι ωραία η τάδε, θα έκανα κάτι μαζί της αλλά όχι όσο είμαστε μαζί").

xx