Δε συμφωνώ καθόλου με την επικρατούσα άποψη "το χειμώνα τα φτιάχνουμε, το καλοκαίρι χωρίζουμε" αλλά η αλήθεια είναι πως εποχές όπως το φθινόπωρο και ο χειμώνας, τη σηκώνουν την αγκαλιά και τις Κυριακές δίπλα στο τζάκι ή κάτω από το πάπλωμα με μια κούπα ζεστή σοκολάτα. Και όλα αυτά είναι ακόμη καλύτερα όταν έχεις από δίπλα το ταίρι σου για να τα μοιραστείς. Θέλεις να μάθεις γιατί το φθινόπωρο συγκεκριμένα ενδείκνυται για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης;

1. Αρχικά, έχεις ξεσαλώσει όλο το καλοκαίρι και θέλεις να ηρεμήσεις. Βαρέθηκες να βγαίνεις σε κλαμπ και να σου μιλάει ο κάθε άκυρος, φλέρταρες αρκετά, βγήκες ραντεβού, γνώρισες κόσμο, χάρηκες τη single ζωή σου στο φουλ με λίγα λόγια.

Giphy Embed

2. Ξεκινάει το χουχούλιασμα. Και τι θα πει αυτό; Κάθεσαι περισσότερο στο σπίτι, βυθισμένη στον καναπέ, κάνοντας μαραθώνιους ταινιών ή και επεισοδίων από την αγαπημένη σου (σας) σειρά. Κι όταν αρχίζουν και τα κρύα, τότε είναι που δεν το κουνάς με τίποτα από το σπίτι και προτιμάς να μένεις μαζί του τυλιγμένη με την κουβέρτα και φορώντας τις πολύχρωμες κάλτσες σου δίχως ενοχές.

3.Πειραματίζεσαι με συνταγές για λιχουδιές και γλυκά - ε μόνη σου να τα φας όλα; Οι φίλες σου κάνουν δίαιτα (άσε που φοβούνται να δοκιμάσουν οτιδήποτε από τα χεράκια σου), οπότε ψάχνεις ένα θύμα που να σου κάνει παρέα στην κουζίνα, να σε βοηθάει με τις δοσολογίες, να μη φοβάται να δοκιμάσει και φυσικά να σε βγάζει φωτογραφίες όσο μεγαλουργείς για να έχεις υλικό και για το instagram (ξέρεις μωρέ, αυτές τις αυθόρμητες φωτογραφίες). Εξάλλου, ο έρωτας περνάει από το στομάχι δε λένε; Άσε που έρευνες έχουν δείξει ότι αυτοί που μαγειρεύουν παρέα είναι ακόμη πιο ευτυχισμένοι μαζί.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple kissing gif

4. Κλέβεις τα φούτερ του. Κι αν βάζαμε τους λόγους αυτούς με σειρά προτεραιότητας, αυτός εδώ σίγουρα θα βρισκόταν στην κορυφή. Προφανώς και δε φταις εσύ που τα φούτερ του (αλλά και τα πουκάμισά του) ταιριάζουν τέλεια με τα κολάν, τα τζιν και τα μποτάκια σου. Και τώρα που ξαναβλέπω το δερμάτινο του, χμμμ, κι αυτό δεν είναι άσχημο.

5. Σινεμά, παιδιά. ΣΙΝΕΜΑ. Εκεί όπου μπορείς να φιληθείς μέσα στον κόσμο (χωρίς όμως να σε δει κανείς), να κρατηθείς χέρι χέρι για δυο ώρες χωρίς σταματημό, να κάνεις ότι φοβάσαι για να σε κρύψει στην αγκαλιά του και ταυτόχρονα να μοιραστείς ποπκόρν, πατατάκια και ζελεδάκια με κάποιον που θα αφήνει επίτηδες πάντα παραπάνω για σένα. Αχ, έρωτας.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple kissing gif

6. Έχεις το χρονικό περιθώριο να τον ζήσεις και να τον μάθεις μέχρι τις γιορτές. Οπότε, μπορείς να του πάρεις ένα πιο νορμάλ δώρο (χωρίς να φοβάσαι ότι θα τον φρικάρεις), δε θα ντρέπεσαι να τον συνοδεύσεις στο τραπέζι της θείας του και έχεις το θάρρος να του προτείνεις να περάσετε μαζί την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Όλα είναι μελετημένα πια, μα όλα.