Υπάρχουν κάποια trends που καθιερώνονται με το που εμφανίζονται, ενώ κάποια άλλα θέλουν το χρόνο τους μέχρι να γνωρίσουν την αναμενόμενη επιτυχία και να γίνουν μία από τις αγαπημένες τάσεις της εποχής. Κάτι τέτοιο έγινε και με την περίπτωση των flatforms (κάτι ανάμεσα σε flat και platform όπως καταλαβαίνεις κι εσύ). Στην αρχή δεν τα συμπαθήσαμε αρκετά, έπειτα όμως έγιναν από τα πλέον αγαπημένα!

Όπως μας τονίζει και το όνομα τους, αποτελούν ένα συνδυασμό από φλατ και τακούνι, διατηρώντας όμως μια ισορροπία. Έχουν το ύψος και το στιλ των ψηλοτάκουνων, αλλά είναι εξίσου άνετα με τα φλατ παπούτσια που φοράς κάθε άνοιξη και καλοκαίρι. Ποτέ ξανά δεν ψηλώσαμε χωρίς να μαρτυρήσουμε από πόνο!

Θα τα βρεις σε διάφορες μορφές, καθώς δεν έχουν ένα και μοναδικό design. Είτε σε μορφή brogues, είτε ως σανδάλια, τα flatforms μπορούν να ταιριάξουν ιδανικά με το τζιν σου, το κολάν, την ολόσωμη φόρμα, καθώς και με το μίνι/μάξι φόρεμα σου. Πηγαίνουν παντού και με τα πάντα, συνεπώς θα σε βολέψουν όσο κανένα άλλο παπούσι!

xx