Το ότι τα τζιν είναι διαχρονικά κομμάτια προφανώς και ισχύει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και τάσεις για κάθε εποχή ή σεζόν. Ειδικά τα τζιν που φοράμε με το που ανοίγει ο καιρός είναι κι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε μήκος, ύφος και αποχρώσεις. Φέτος την Άνοιξη ξέρεις ποιά τζιν θα φορεθούν περισσότερο; Ξέρεις ποιά πρέπει να αφήσεις στο πατάρι και ποιά να ξεθάψεις; Θα μάθεις αμέσως!

1. Cropped Jeans. Καλή επιλογή για την άνοιξη κι ένα ιδανικό ταίρι για τη μαρινιέρα σου. Μπορείς να το φοράς γενικότερα όλους τους μήνες που δεν κάνει πολύ κρύο, που σημαίνει ότι θα το χαρείς αρκετά χάρη στο τέλειο κλίμα μας. 

2. Kick - Flare Jeans. Θα το δεις να κυκλοφορεί πολύ έντονα από τέλος του μήνα και μετά. Ειδικά εσένα που έχεις πολύ μακριά και λεπτά πόδια θα σε κολακεύει όσο κανένα άλλο. Από τις πιο trendy επιλογές, μην το σκέφτεσαι καν.

3. Flared Jeans. Πεθαίνω μ' αυτό το τζιν και μ' αυτό το στιλ γενικότερα - μακάρι να είχα τέτοιο πόδι, να φοράω το τζιν και να το χαίρομαι. Αν είσαι ανάμεσα σ' αυτό και το αμέσως προηγούμενο, ψηφίζω αυτό με τα χίλια. Φόρεσε το με το λευκό σου T-shirt και τα λευκά σου sneakers και θα με θυμηθείς.

4. Distressed Denim. Το ένα καλύτερο από το άλλο, αλήθεια δεν ξέρω ποιό να διαλέξω. Από τα πιο cool στιλ που θα μπορούσες να δημιουργήσεις και μάλιστα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. Μπορείς να το φορέσεις σε λίγο πιο formal περιστάσεις, άσχετα αν δείχνει κάπως "messy" που λέμε και στο χωριό μου.

5. White Denim. Αν καίγεσαι να το αγοράσεις, δεν μπορώ να στο αρνηθώ. Δε θα ήταν μια από τις προτεραιότητες μου πάντως. Όπως και να το κάνουμε όμως, η άνοιξη το θέλει το λευκό της. Αν δε το βάλεις τώρα, τότε πότε; Θα ήταν φανταστικό με τη μαρινιέρα σου! *αρχίζει και το ξανασκέφτεται*

6. Raw - Edge Jeans. Ταιριάζει με τα καινούρια λευκά τακούνια σου (άλλο spring trend από κει) και θα σε συνοδεύει τα ΣΚ στις εξόδους για ποτό ή στα πάρτι της άνοιξης.

7. Fringed Jeans. ΟΧΙ. Επόμενο please;

8. Embellished Jeans. Ένα statement κομμάτι και μια καλή επένδυση για σένα που θέλεις ένα ευκολοφόρετο τζιν για την ντουλάπα σου. Μια πολύ καλή ανοιξιάτικη επιλογή που μπορεί να φορεθεί σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Να το πάρεις, ψηφίζω ναι!

Για περισσότερες ιδέες, ρίξε μια ματιά στη photo gallery!

xx

Φωτογραφίες