Για να προλάβεις να περάσεις από όλα τα nail trends της εποχής, λογικά πρέπει να αλλάζεις manicure ανά δυο ημέρες. Η νέα τάση μας δίνει το ελεύθερο, λοιπόν, να διακοσμήσουμε τα νύχια μας με pom poms που είναι γενικότερα της μόδας τόσο σε τσάντες όσο και στα ρούχα σου. Αν θέλεις να τα διακοσμήσεις μόνη σου, θα χρειαστεί να θυμηθείς τις επιδόσεις σου στα καλλιτεχνικά και να πάρεις τα εργαλεία σου για να μεγαλουργήσεις.

Το συγκεκριμένο trend δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που βλέπεις, δηλαδή μερικά pom poms κολλημένα με χάρη στα νυχάκια σου. Κάτι σαν 3D διακόσμηση δηλαδή στο πολύ girly του. Όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα περισσότερα nail trends, ίσως δεν είναι τόσο βολικά στην καθημερινότητα σου αλλά σίγουρα θα είναι από τα πιο εντυπωσιακά manicure που έχεις κάνει ποτέ. Άσε που θα βγάλεις τις πιο φανταστικές φωτογραφίες (αν μπορέσεις φυσικά να πιάσεις κάμερα/κινητό χωρίς να τα χαλάσεις).

Φυσικά, δε θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε κάποια ειδική για τα νύχια, όπως κάνω αντίστοιχα όλες τις άλλες φορές. Θεωρώ ότι με λίγη προσπάθεια κι αρκετή φαντασία, μπορείς να το πετύχεις εξίσου καλά και μόνη σου! 

Σε περίπτωση που το προσπαθήσεις, περιμένουμε στο inbox μας τις φωτογραφίες σου (όπως και να βγει)!

xx