Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν, το lip contouring είναι από τις τελευταίες (περίεργες) τάσεις που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Αυτό που μας μένει πια είναι να κάνουμε contouring στ' αυτιά - θαρρώ είναι το μόνο μέρος όπου δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη αυτή η τεχνική που δίνει ουσιαστικά το καλύτερο δυνατό σχήμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Αν έχεις πολύ λεπτά χείλη, έχεις κατά συνέπεια και περιορισμένες επιλογές. Καταλαβαίνω ότι θέλεις τα σαρκώδη χείλη της Kylie Jenner, γι' αυτό και το contouring φαίνεται ως η πιο κατάλληλη και ακίνδυνη εναλλακτική που έχεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις λίγο από το highlighter σου και να περάσεις τα χείλη σου και με το lip pencil σου, ώστε να πετύχεις πολύ πιο μεγάλα και ζουμερά χείλη.

Πιο συγκεκριμένα, καλύπτεις τα χείλη σου με highlighter, περνάς το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών και έπειτα κάνεις 5 γραμμές με το μολύβι σου στο εσωτερικό τους (όπως ακριβώς φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία). Στη συνέχεια, βάζεις όποιο lipstick θέλεις και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

xx