Το σουτιέν σου δίνει μια περίεργη σιγουριά που ποτέ δεν μπόρεσα να εξηγήσω. Ακόμη κι εμείς που δεν έχουμε μεγάλο στήθος, το χρειαζόμαστε για να είμαστε ήρεμες ότι κανείς δε θα δει κάτι που δεν πρέπει και ότι το στήθος μας δε θα φαίνεται ανέμελο ή πολύ χαλαρό μέσα από στενό μας μπλουζάκι. Δεν ξέρω αν είναι το αίσθημα της ντροπής ή η συνήθεια που μας κάνει τελικά να το φοράμε. Εσύ που δεν το φοράς, φαντάζομαι πόσο άνετα θα νιώθεις (και σε ζηλεύω κιόλας λίγο). Η αλήθεια όμως είναι ότι μια μέρα που έφυγα από το σπίτι χωρίς να φορέσω σουτιέν - συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια - ένιωθα μια ανεξήγητη ανασφάλεια παρόλο που δεν υπήρχε περίπτωση να φανεί το παραμικρό (σωτήριο το φούτερ ώρες ώρες).

giphy

Ακολουθούν 7 αλήθειες αφιερωμένες σε σένα που αρνείσαι να βάλεις σουτιέν:

1. Προφανώς και νιώθεις πιο άνετα από εμάς τις κοινές θνητές. Τίποτα δε σε πιέζει, τίποτα δε γίνεται ένα με το δέρμα σου.

2. Φρικάρεις με τη σκέψη και μόνο ότι ο κόσμος θα δει τα απόκρυφα σου. Ίσως να στη λέει που και που το αγόρι σου όταν κυκλοφορείς έτσι, αλλά μπορείς να κάνεις μια εξαίρεση και να βάλεις σουτιέν αυτές τις μέρες που φοράς λευκό T - shirt.

princess leia sideeye

3. Όταν πρόκειται να φορέσεις σουτιέν, το κάνεις πραγματικά μεγάλο θέμα. Θέμα συνήθειας είναι όλα να ξέρεις!

4. Το ''δεν το πιστεύω ότι δε φοράς σουτιέν'' το έχεις ακούσει άπειρες φορές μέχρι τώρα. Οι φίλες σου δεν μπορούν να το πιστέψουν και έχεις γίνει γνωστή στη γειτονιά και στις φίλες φίλων γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

giphy

5. Πολλές φορές πιάνεις κόσμο να κοιτάει το στήθος σου. Και άντρες και γυναίκες! Οι άντρες λόγω ενστίκτων και οι γυναίκες για να βεβαιωθούν ότι όντως βγήκες χωρίς σουτιέν.

6. Υποστηρίζεις όπου βρεθείς κι όπου σταθείς πόσο κακό κάνει το σουτιέν. Μωρέ, μήπως τα παραλές;

bobs burgers tina

7. Δεν ξοδεύεις ούτε χρόνο ούτε και χρήμα για να αγοράσεις σουτιέν. Αντιθέτως, έχεις ξοδέψει αρκετά σε ρούχα που καμουφλάρουν το στήθος σου που κυκλοφορεί ελεύθερο κι ωραίο.