Δεν ξέρω γιατί, αλλά το one night stand αποτελεί φαντασίωση από τα πρώτα βήματα ενός ανθρώπου στην αναζήτηση των ερωτικών εμπειριών και της σεξουαλικότητάς του. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω σχηματίσει προσωπικά.

Όλα ξεκίνησαν στο Γυμνάσιο, όταν το απλό «φάσωμα» σε πάρτυ, χοροεσπερίδες κλπ, έμοιαζε περισσότερο ελκυστικό από μια περισσότερο «μόνιμη» ...σχέση. Όσο σχέση μπορούσαν να θεωρηθούν οι ερωτικές επαφές εκείνης της εποχής βέβαια...

Η συνέχεια δόθηκε στο Λύκειο, όταν τα απλά φιλιά του φασώματος προχώρησαν στο επόμενο, πιο τολμηρό και πονηρό τους στάδιο, με όλο και λιγότερα ρούχα από τους δύο εμπλεκώμενους. Τότε που το one night stand, άρχιζε να αποκτά όλο και μεγαλύτερο νόημα και να έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην πραγματική του έννοια. Τότε που στο μυαλό των νεαρών εφήβων αντρών και γυναικών, σχηματίζονταν δειλά δειλά οι πρώτες, απαγορευμένες ίσως, φαντασιώσεις...

Κι εν τέλει φτάνουμε στο 1ο έτος των σπουδών. Εκεί όπου η φαντασίωση του σεξ της μιας βραδιάς γίνεται πραγματικότητα αργά ή γρήγορα (εξαρτάται κι αν μένεις μόνος/η), άλλοτε περισσότερες κι άλλοτε λιγότερες φορές. Εκεί όπου η όλη φάση απομυθοποιείται κι αντιλαμβάνεσαι πως οι προσδοκίες ήταν πολλές, για κάτι όχι και τόσο φοβερό.

Και τελικά, το ερώτημα που προκύπτει έχει ως εξής: Είναι το one night stand τέλειο ή χάλια; Η απάντηση που προτιμώ να δίνω σε τέτοιου είδους διλήμματα, είναι «ούτε το ένα, ούτε το άλλο». Αν και τείνω περισσότερο προς την θετική άποψη έναντι του συγκεκριμένου τύπου σεξ. Αρκεί να το έχεις δουλέψει τόσο στο μυαλό σου, όσο και στην πράξη. Διότι όπως όλα τα πράγματα και οι καταστάσεις στον κόσμο, έτσι κι αυτή, έχει τα δικά της μυστικά, τους δικούς της κανόνες, τις δικές της προϋποθέσεις για να στεφθεί με ...επιτυχία.

Παρακάτω, θα βρεις τους 3 βασικότερους κανόνες που θα κάνουν το σεξ της μιας βραδιάς να φαντάζει απλά ...φοβερό:

1. Αρκέσου στα απλά

Μακράν ο βασικότερος κανόνας της όλης φάσης. Όταν αποφασίζεις, ή προκύπτει τέλος πάντων, να κάνεις one night stand, η απόλαυση έγκειται στο «περιτύλιγμα» κι όχι στο σεξ αυτό καθ' αυτό. Δε γίνεται να έχεις την απαίτηση των εξεζητημένων στάσεων, των πολλαπλών οργασμών ή της πλήρους απελευθέρωσης του/της παρτενέρ. Αυτά, είναι στοιχεία τα οποία παλεύουν να πετύχουν ζευγάρια μετά από πολυετή σχέση και δεκάδες σεξουαλικές συνευρέσεις, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι εσύ θα τα καταφέρεις με την πρώτη, με έναν άνθρωπο τον οποίο μέχρι πριν από λίγες ώρες, παίζει να μην τον γνώριζες καν; Για αυτό και λέω να μειώσεις αισθητά τον πήχη των προσδοκιών και να απολαύσεις το όλο πνεύμα της φάσης που αποτελεί φαντασίωση για χιλιάδες νέους εκεί έξω. Μονάχα έτσι, η ...καύλα θα χτυπήσει κόκκινο!

2. Μην τον/τη διώξεις από το σπίτι

Ο δεύτερος κανόνας, έχει να κάνει με το one night stand το οποίο «φιλοξενείται» σπίτι σου. Γιατί όταν είσαι οικοδεσπότης, πρέπει να φερθείς κι ως τέτοιος. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως οκ, δεν είναι ανάγκη να έχεις εφεδρικά κρουασανάκια και πορτοκάλια για να φάτε πρωινό στο κρεβάτι το επόμενο πρωί, δε γίνεται όμως, να τελειώνει το σεξ και να σηκώνεσαι λέγοντάς του/της «Καληνύχτα κι αντίο»! Δεν είναι ευγενικό. Άλλωστε, τις περισσότερες φορές όπου το one night stand είναι πράγματι σεξ της μιας βραδιάς, ο/η παρτενέρ θα προτιμήσει να φύγει από μόνος/η του/της. Αν δεν το κάνει, σου χτυπά το πρώτο καμπανάκι πως κάποιος/α θέλει και ζητά κάτι περισσότερο από εσένα. Σε αυτήν την περίπτωση, φρόντισε να αποφασίσεις γρήγορα τη θέση σου και να μην παίζεις με τα συναισθήματα κανενός. Δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό...

3. Προφυλάξεις παιδιά, προφυλάξεις

ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕΞ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ (για να μην πω γενικότερα) ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ! Να αναλύσω τους λόγους ή έχεις βαρεθεί να τους ακούς και να τους διαβάζεις; Γιατί αν βαρέθηκες, καιρός να λειτουργήσεις με τη λογική κι όχι με την (ηλίθια) καύλα της στιγμής!

Πηγή: neopolis.gr