Εχουμε περάσει  άπειρα βράδια να αναρωτιόμαστε τι θέλει από εμάς. Πως μας θέλει, τι ζητάει, τι τον ξενερώνει, τι του αρέσει. Το ίδιο, πιστεύω, κάνουν και οι άντρες με εμάς.

Πολλά «γούστα» μπορεί να διαφέρουν, και φυσικά, κάθε άνθρωπος έχει τις προτιμήσεις του. Αυτά που σίγουρα όμως, θέλει ένας άντρας να έχει μια γυναίκα, είναι τα παρακάτω:

1.    Να είναι ανεξάρτητη


Είναι μύθος ότι ο άντρας θέλει την κοπέλα να είναι εξαρτημένη από αυτόν, «παραδοσιακή», χωρίς να δουλεύει, να βγάζει χρήματα και να μπορεί να σταθεί μόνη της στα πόδια της. Ένας κομπλεξικός άντρας, ναι, ίσως να θέλει να είναι η γυναίκα του, υποχείριο του. Αλλά ένας νορμάλ, θέλει να θαυμάζει την κοπέλα που έχει στο πλάι του, να χαίρεται που είναι δραστήρια και ανεξάρτητη.

Δες εδώ την άποψή μου: Γιατί πρέπει σε αυτόν τον κόσμο να βγάζεις και όχι να ζητάς λεφτά

2.    Να είναι παιχνιδιάρα


Όταν λέμε παιχνιδιάρα, δεν εννοούμε να κάνεις το «χαζό παιδί, χαρά γεμάτο». Εννοούμε να μην είσαι μουντρούχα, να μην είσαι «βαριά» απέναντί του. Ο άλλος θέλει να έχεις ένα νάζι, όχι απαραίτητα αυτό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, αλλά να «παίζεις» μαζί του, να φλερτάρεις δηλαδή, με το δικό σου μοναδικό τρόπο.

Δες εδώ 6 χαρακτηριστικά εξωτερικής εμφάνισης στα οποία οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν!

3.    Να είναι συναισθηματικά ισορροπημένη


Κορίτσια, παραδεχτείτε το. Είμαστε λίγο ανισόρροπες. Πολλές φορές, άλλα θέλουμε, άλλα κάνουμε και άλλα εννοούμε. Μη σου πω, πως δεν ξέρουμε γενικά τι θέλουμε. Ένα αγόρι, που είναι κι αυτό ισορροπημένο, θέλει επίσης μια κοπέλα που είναι ώριμη και ισορροπημένη. Αλλιώς κουράζεται και ξενερώνει.

4.    Να του αρέσει σεξουαλικά


Από τα πιο βασικά. Το να τον ελκύεις ερωτικά, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να του αρέσεις γενικά. Το πώς θα το καταφέρεις, είναι άλλη υπόθεση…

Ποιο είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου;
 
5.    Να είναι cool


Κοινώς, να μην τον πρήζει. Που πάει, τι κάνει, γιατί βγήκε, γιατί δεν βγήκε. Το να είσαι χαλαρή και cool με τη σχέση σας, δεν κάνει καλό μόνο σε εσένα, αλλά και σε αυτόν.

6 παράλογες και μη ρεαλιστικές απαιτήσεις που έχουν οι γυναίκες στις σχέσεις.