Η άποψη που επικρατεί για το στοματικό σεξ και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζουμε οι άντρες, είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Έχει βγει προς τα έξω, πως το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να ...κατεβαίνει προς τα κάτω η κοπέλα κι από εκεί και πέρα, τίποτα! Πως ακόμη κι αν το κάνουμε κι εμείς με τη σειρά μας, το κάνουμε μόνο και μόνο για να «κερδίσουμε» από το φιλότιμο και την ανταποδοτικότητα της συντρόφου μας. Ισχύει όμως, κάτι τέτοιο;

Προφανώς κι όχι! Και είμαι κάθετος κι απόλυτος σε αυτό. Όταν μια γυναίκα μας αρέσει όντως πολύ, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να διστάσουμε να προσφέρουμε τις «στοματικές μας υπηρεσίες». Όχι με το ζόρι, ούτε από υποχρέωση αλλά ξεκάθαρα απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή!

Τι μας κάνει όμως και το απολαμβάνουμε ακόμη και το ίδιο με εκείνη; Τα εξής 5+1 απλά πραγματάκια:

1. Είναι ίσως η πιο καυτή εικόνα μιας κοπέλας. Είναι πραγματική οπτασία το θέαμα που αντικρίζουμε ακριβώς μπροστά μας εκείνη τη στιγμή. Το πως η ηρεμία της μεταλλάσσεται σε «ανησυχία», το πως αρχίζει να στριφογυρίζει αναστενάζοντας, το πως μας δείχνει με τον τρόπο της οτι αυτό που κάνουμε είναι ακριβώς αυτό που θέλει και χρειάζεται στην παρούσα φάση… Για αυτό κιόλας, ο εφιάλτης ενός άντρα είναι μια ακούνητη κι αμίλητη γυναίκα, τη στιγμή που εμείς βάζουμε τα δυνατά μας. Ήμαρτον μωρέ, δείξτε λίγο ενθουσιασμό!

2. Είναι ακριβώς το «διαλειμματάκι» που χρειαζόμαστε. Αναφέρομαι στο κενό ανάμεσα στα προκαταρκτικά όπου η κοπέλα περιποιείται εμάς και το ...κυρίως πιάτο. Βλέπετε, κατεβαίνοντας με τη σειρά μας χαμηλά, ηρεμούμε όσο χρειάζεται για να έχουμε καλύτερη απόδοση στην εξέλιξη της βραδιάς. Ούτε «γρήγορα ατυχήματα», ούτε τίποτα. Κι αυτό, χωρίς να χαθεί στιγμή η ερωτική διάθεση κι ατμόσφαιρα που με τόσο κόπο χτίσαμε.

3. Μας φεύγει ένα ...άγχος. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το άγχος του γυναικείου οργασμού. Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, ο οργασμός της παρτενέρ μας έχει εξελιχθεί στον πλέον απαραίτητο αλλά ανέφικτο ταυτόχρονα στόχο μας. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πιο εύκολα, όταν μπαίνουν στο παιχνίδι η γλώσσα και τα χείλη μας. Άλλωστε, βλέποντας την κοπέλα μας να τελειώνει, νιώθουμε μια άγρια ικανοποίηση κι εμείς. Σε φάση: «Ναι ρε φίλε, τα κατάφερα»!

4. Έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε για ...ανταπόδοση. Ωραία τα λέμε αλλά ας μην ξεχνάμε και τα βασικά. Κάθε άντρας λατρεύει να βλέπει την κοπέλα του να τον περιποιείται με τα δικά της χείλη. Πόσο μάλλον, αν αυτό που κάνει το κάνει με ενθουσιασμό και με τη θέλησή της. Αυτή άλλωστε, είναι η μοναδική εγγύηση πως ότι γίνει θα γίνει με τον άριστο τρόπο. Αυτόν που θα στείλει εμάς στα ουράνια. Είναι δεδομένο με λίγα λόγια, πως μια ικανοποιημένη θα βάλει τα δυνατά της να ικανοποιήσει κι εμάς. Κι αυτή είναι η υπέρτατη «πληρωμή»...

5. Αιωρείται μια προσμονή στον αέρα. Το στοματικό σεξ, είναι εκτός των άλλων ένα παιχνίδι του μυαλού. Η ηρεμία μας εκείνη τη στιγμή, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα σωρό αφροδισιακές σκέψεις οι οποίες αυξάνουν την ανυπομονησία μας για τη συνέχεια. Αφήστε που ο ερεθισμός της γυναίκας εγγυάται την ομαλή εξέλιξη του ...παιχνιδιού. Ούτε λιπαντικά, ούτε τίποτα...

Μα πάνω απ’ όλα…

...Η όλη φάση μας ανάβει πολύ. Απίστευτα πολύ! Τόσο απλά. Τόσο όμορφα. Αισθανόμαστε θεοί του έρωτα, επαγγελματίες του σεξ, ικανοποιητές των φαντασιώσεών της. Σοβαρά τώρα, είναι φορές που αναρωτιέμαι μήπως οι άντρες το απολαμβάνουμε περισσότερο από την κοπέλα μας!

Πηγή: neopolis.gr