Θυμάμαι ότι ένα χρόνο πριν μιλούσαμε για την εφαρμογή που λεγόταν Avocado και σήμερα το Peach ήρθε για να πάρει τη δόξα από όλα τα άλλα social media που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα. Η εφαρμογή Peach είναι κάτι σαν Twitter, Instagram, Facebook και Snapchat, όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα. Προφανώς και πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα για να κατανοήσεις πως μπορεί να περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως, είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για iOS λογισμικό, πράγμα που μας θυμίζει για ακόμη μια φορά τις αδικίες και τις ανισότητες της ζωής.

Το κατεβάζεις δωρεάν και δημιουργείς ένα λογαριασμό, όπου και ποστάρεις φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο και gif. Μπορείς να ενημερώνεις τους άλλους για τον καιρό στην περιοχή σου, μπορείς να δημοσιεύεις ζωγραφιές και να ανοίξεις τη location σου, κάνοντας την ορατή στους άλλους χρήστες - λες και οι φίλοι σου δεν ξέρουν που είσαι και τι κάνεις ανά πάσα στιγμή. Μπορείς φυσικά να κάνεις like κανονικότατα στις δημοσιεύσεις των άλλων (τώρα θα πήγε η καρδιά σου στη θέση της). 

Φήμες λένε ότι είναι πιο διασκεδαστικό απ' ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα, πιο άμεσο και διαδραστικό. Αν το δοκιμάσεις, περιμένουμε τη γνώμη σου!

xx