Πολύ τα φοβάμαι τα piercing να ξέρεις. Μολύνσεις, πόνος, τσιρίδες, μούδιασμα, ένα σωρό χρήματα. Για εσένα όμως που θέλεις να το τολμήσεις, έχω να πω πως το smiley είναι το piercing trend της εποχής - τώρα, πώς μπορείς να χαμογελάς φυσιολογικά μ΄αυτό το πράγμα ανάμεσα στα χείλια και τα δόντια σου, δεν μπορώ να το καταλάβω. Φωτογραφίες με το συγκεκριμένο piercing έχουν κατακλύσει τελευταία τα social media και συγκεκριμένα το πλέον αγαπημένο μας, δηλαδή το instagram.

Ανατριχιάζω και μόνο που το γράφω, αλλά το συγκεκριμένο piercing καταλαμβάνει το (μικρό) χώρο που ενώνει τo πάνω χείλος και με το υπόλοιπο στόμα και πήρε το όνομα του από το γεγονός ότι δεν είναι τόσο ορατό αν ο άλλος δε σου χαμογελάσει διάπλατα. Ενδεχομένως γι' αυτό να αποτελεί μια καλή επιλογή για σένα που ήθελες να κάνεις ένα piercing, αλλά για τους δικούς σου λόγους δε θα ήθελες να φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Φήμες λένε ότι βλάπτει τα δόντια και την υγιεινή του στόματος σου και εγώ πολύ τις πιστεύω αυτές τις φήμες να ξέρεις!

Δεν μπορώ να σας πείσω να μην τρυπιέστε, αλλά μπορώ να σας πω ότι τουλάχιστον οφείλετε να βρείτε τον πιο καθαρό χώρο με το πιο έμπειρο προσωπικό για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας.

xx