Πολλές φορές, ένα ρούχο που σου κάνει ακριβώς μπορεί να γίνει ένα καλό κίνητρο για να χάσεις εκείνα τα 3-4 κιλά που πάντα ήθελες να ξεφορτωθείς πια. Υπάρχουν κομμάτια στην ντουλάπα σου που παραδοσιακά τα αγοράζεις μερικά νούμερα μεγαλύτερα, είτε για να είναι πιο άνετα είτε για να έχουν περισσότερο στιλ - ναι, για το boyfriend's τζιν λέω. Από την άλλη, υπάρχουν μερικά κομμάτια που μπορείς να τα αγοράσεις μια στάλα μικρότερα, ώστε να σε κολακεύουν περισσότερο και να σε βολεύουν. Ποιά είναι αυτά;

1. Το τζιν σου. Το χειρότερο μου είναι να ψωνίζω τζιν, κυρίως γιατί απογοητεύομαι κάθε φορά από το νούμερο μου που όλο κι ανεβαίνει. Παρόλα αυτά αν το πάρεις λίγο μικρότερο, να ξέρεις ότι έτσι και αλλιώς θα ανοίξει μετά τη 2η-3η φορά που θα το βάλεις.

2. Το κολάν της γυμναστικής. Θέλεις να κάνεις zumba και να έχεις στο μυαλό σου να κρατάς το κολάν για να μη σου φύγει; Καθόλου βολικό δε θα είναι. Γι' αυτό πάρτο ένα νούμερο μικρότερο - προσοχή, όμως, φρόντισε να είναι αρκετά ελαστικό.

3. Το φούτερ σου. Το παίρνεις τεράστιο και μοιάζει σαν να το έκλεψες από τον αδερφό ή το αγόρι σου (ακόμη κι αν το έχεις χρυσοπληρώσει). Πάρε ένα φούτερ που να μην είναι XXL ώστε να μπορείς να το φοράς και στον καφέ ή τη βόλτα και όχι μόνο μέσα στο σπίτι ή το γυμναστήριο.

4. Το καλσόν σου. Αν σου πέφτει το καλσόν και το κολάν σου, θα σου σπάσουν τα νεύρα, το μόνο σίγουρο. Πρόσεξε μην το πάρεις πολύ μικρό - δε θέλουμε να μη σου κάνει, θέλουμε να σου κάνει ακριβώς, ώστε να μην πέφτει. Εξάλλου, μετά από μερικές φορές που θα το φορέσεις, ξεχειλώνει στα γόνατα και στον αστράγαλο.

xx